فلافل باقلا

مواد لازم:

باقلای خشک .......................... نیم کیلو

پیاز ......................................... 2 عدد

جعفری خرد شده ...................... یک چهارم لیوان + 2 ق غ

گشنیز خرد شده ........................ 3 ق غ

شوید خرد شده .......................... 3 ق غ

تره خرد شده .............................. 3 ق غ

سیر .......................................... 4-5 حبه

نمک ......................................... 1 ق چ

پودر فلفل قرمز ............................ نصف ق چ

جوش شیرین .............................. نصف ق چ

کنجد ......................................... 2 ق غ

طرز تهیه:

باقلای خشک باید حداقل به مدت 12 ساعت خیس بخوره. یا اصلاً می تونید امشب خیس کنید تا فردا!

وقتی باقلا کاملاً خیس خورد بریزیدش تو آبکش و اجازه بدید آبش بره. 

پیاز، سیر و سبزیجات رو خرد کنید. (من از سبزیجات بیشتری استفاده کردم) 

حالا همه این مواد رو همراه با باقلا بریزید توی غذاساز. البته ممکنه یه جا نشه این کار رو کرد، بنابراین تو چند مرحله مواد رو توی غذاساز بریزید و خمیر کنید.

آخر سر نمک، فلفل قرمز، کنجد و جوش شیرین رو اضافه کنید. (برای از بین بردن نفخ حبوبات میتونید همیشه کمی پودر زیره به مایه اضافه کنید، خوشمزه تر هم میشه) 

روی ظرف رو بپوشونید و به مدت تقریباً نیم ساعت الی یک ساعت توی یخچال بهش استراحت بدید.

روغن فراوون رو داغ کنید. (برای صرفه جویی در مصرف روغن، می تونید از قابلمه کوچیک و عمیق استفاده کنید.)

از مایه فلافل به اندازه یه گردو بردارید و توی دستتون گرد کنید و کمی فشار بدید تا یه مقدار له بشه. بعد اینها رو توی روغن شناور سرخ کنید.

یه طرفش که قهوه ای شد، برگردونید تا طرف دیگه ش هم سرخ بشه. 

فلافل ها رو روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش بره. 

در کنار این فلافل می تونید از سیب زمینی سرخ شده و همچنین بادمجون سرخ شده استفاده کنید. سس ارده هم که عااااااااااااالیه!!

برای تهیه این سس، ماست، ارده، روغن زیتون، سیر رنده شده، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید. اندازه مواد رو نمی تونم بگم چون خودم همیشه چشمی اندازه می گیرم و بعد مزه مزه می کنم که اگه نیاز به چاشنی بیشتری داشت بهش اضافه کنم. 

امیدوارم درست کنید و از طعم عالی و جدیدش لذت ببرید! 

نوش جان! قلب

/ 25 نظر / 73 بازدید
نمایش نظرات قبلی
حمی شف

دستت درد نکنه ترلان جونم باید خوشمزه باشه ظاهرش که خوبه [ماچ][قلب]

اعظم

خیلی عالی و هوس انگیزههههههههههه فقط یه سوال من متوجه نشدم چه باقالی این لپه باقالی هست که تو دمپختک ازش استفاده میکنیم ؟و ایا اینکه میشه از باقالی سبز خشک استفاده کرد لپه باقالی ندارم اخه ممنونم دوست خوبم

مهران

ادره چیه؟ همون که صبح ها میخورن سفید رنگ و شیریننه؟حلوا ارده میگن؟ اونه

مطبخ رویا

سلام ترلان جان عزيزم ...عچب فلافلي ....من تا حالا نديده بودم...ممنون كه ما را با غذاهاي بين الملل آشنا مي كنيد .....خيلي دوستتون دارم[گل]

صفورا

سلام ترلان جون میشه ظرز تهیه شاورما اماراتی اموزش بذین

صفورا

ممنونم ترلان جوووون.....موفق باشین....منتظظر دستور شاورماتون هستم اونم با طعمی که اونجا درست میکنن[قلب]

صفورا

ترلان جوووونمممممم پس شاورما من چی شد؟؟؟؟میترسم بمیرم بی دستور شاورما از این دنیا برم.خودم درست میکنم اما به خوشمزگی بیرون نیس[گریه][گریه]

صفورا

من میدونم اشپزی شما حرف نداره مطمعنم خوشمزه میشه[لبخند]منتظرررررررررررررررررررررررمممممممممممممممم عزیزم[ماچ]

صفورا

هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی روزگار که یه دستور شاورما هم ترلان جون واسمون نذاشت.....هی دردم هی[ناراحت][گریه]

صفورا

مرسی ترلان جونم..الهی فدات شم اشکال نداره هر وقت وقت کردی درست کن گلمممممم[قلب]