پیراشکی اسفناج

مواد لازم:

١- آرد سفید ..................... ٣ لیوان

٢- آب .............................. ١ لیوان

٣- مایه خمیر .................... نصف ق چ

۴- نمک و فلفل ................ به میزان لازم

۵- اسفناج ....................... ١ کیلو

۶- روغن زیتون .................. ١ لیوان

 ٧- پیاز متوسط ................. ۴ عدد

٨- آب لیمو ........................ ۴/١ لیوان

٩- سماق ......................... ٢ ق غ

١٠ - پنیر پیتزا .................... نصف پیمانه

طرز تهیه:

 آرد و روغن رو با هم مخلوط کنید تا آرد جذب روغن بشه.

مایه خمیر رو هم در آب و نمک حل کنید و به آرد و روغنتون اضافه کنید. خمیر رو ورز بدید و بذارید ور بیاد. (تقریباَ برای ٢ ساعت باید استراحت بدید)

 

اسفناج ها رو درشت خرد کنید و تا میتونید آب اسفناج رو بگیرید. بعد کمی اونو تفتش بدید تا کاملاً آب اسفناج کشیده شه. پیازها رو خیلی ریز خرد کنید و به همراه آبلیمو، روغن زیتون، نمک و سماق به اسفناج اضافه کنید. وقتی مایه کمی خنک شد پنیر پیتزا رو هم اضافه کنید و مایه رو هم بزنید. (معمولاً پنیر نمی ریزن، ولی من می ریزم چون خوشمزه تر میشه!)

وقتی خمیر ور اومد با وردنه اونو بازش کنید و قالب بزنید تا دایره هایی به قطر تقریباً ١٠ سانت به دست بیاد.

از مایه یه قاشق بزرگ وسط خمیر بریزید.

حالا موقع شکل دادن به خمیره. مرحله ای که خمیر دایره شکل مطابق این تصویر به پیراشکی سه گوش تبدیل میشه. وقتی پیراشکی رو بستید کمی درزها رو فشار بدید که موقع پختن باز نشه.

پیراشکی ها رو با صورت بر روی سینی بچینید به طوری که قسمت درز اون در زیر قرار بگیره و اونا رو تقریباً به مدت ٢٠ دقیقه در فر ١٨٠ درجه بپزید.

 

/ 13 نظر / 99 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مارال

سلام ممنون از اینکه لینک نمودی خانمی وبا ارزوی بهترینها برای شما[گل]

مطبخ رویا

ممنون .باید خوشمزه باشه .مخصوصا اینکه در فر درست می شه .مرسی

شادی

به به دستت درد نکنه ترلان جون. آدم می خواد از همین جا یکی اش رو برداره و گاز بزنه. فکر کردم با خمیر مبوسه است بعد دستورو دیدم و دیدم که شاهکار خودته خانوم. [خجالت][قلب]

آفاق

سلام چه خوشگل. منم فک کردم خمیر آماده اس. خیلی خوب شده. من با اسفناج و عدسش رو بلدم. از یکی از دوستام یاد گرفتم. خیلی مزه اسفناج تو خمیر خوشمزه می شه به نظرم. مرررسی.

كويريات

واای چه خوشگل و خوشمزه شدن ترلان جان. خیلی دوست دارم درست کنم. شاید خیلی زود...

گلی

ننه خیر از جوونیت ببینی ... میشه عکسای این پست رو دوباره آپ کنی ؟/؟!!!![خجالت]

گلی

مرسی عزیز دلم . افطاری بعدی این حتتتتما سر سفرم هستش ![بغل]

زهرا

سلام .ممنون از سایت خوب و خوشمزه تون.. یه سوال: با این مقادیر چند تا پیراشکی پختید؟

زهرا

سلام..من این پیراشکی رو دیشب پختیدم و عالی شد...البته با یه تغییراتی در مواد میانی (پیاز داغ + اسفناج + قارچ) که خیلی خوشمزه شد..یه کم خمیرش چرب بود و سنگین به نظر من ولی نظر همسرم این نبود و خیلی خوشش اومد..البته روغن زیتون خیلی خوبه ..[چشمک]خیلی ممنون از دستور های خوبتون.[قلب][قلب]

maedeh

چه پیراشکی های خوشمزه ای! من با روغن زیتون الیت درستش کردم خیلی خوب بود ممنون