کیک تیرامیسو

مواد لازم:

کیک اسفنجی ................................ 1 عدد

پنیر ماسکارپونه ............................... 300 گرم

خامه فرم گرفته .............................. 2 لیوان

پودر نسکافه .................................. 2 ق غ

آبجوش .......................................... یک ششم لیوان

پودر کاکائو ..................................... به میزان لازم

بادام پرک شده .............................. به میزان لازم

طرز تهیه:

ما برای این کار به یه کیک اسفنجی حدوداً 29 سانتی نیاز داریم. کیک رو از روز قبل بپزید و وقتی سرد شد، سلفون بپیچید و بذاریدش تو یخچال.

(طرز تهیه کیک اسفنجی در این لینک آموزش داده شده)

روز بعد از تو یخچال در بیارید، سلفون رو از روش باز کنید...

... و کیکتون رو از ارتفاع به 3 لایه برش بزنید.

پودر نسکافه رو تو آب جوش حل کنید و بذارید کنار تا خنک بشه.

بادام رو کمی روی حرارت تفت دید تا رنگش یه مقدار تیره بشه.

خامه فرم گرفته رو آماده کنید. من خودم همیشه از پودر دریم ویپ استفاده می کنم. برای این کیک 2 پاکت پودر خامه رو با 230 میلی لیتر شیر سرد با همزن هم زدم. نصفش رو گذاشتم کنار برای تزیین رو و اطراف کیک و نصف دیگه خامه رو گذاشتم دم دستم برای وسط کیک.

پنیر ماسکارپونه رو با همزن برقی هم بزنید تا یه کم حالت روان تری به خوش بگیره. (البته من پنیر ماسکارپونه نداشتم و به جاش از پنیر خامه ای استفاده کردم ولی شما حتماَ از ماسکارپونه استفاده کنید چون هم سنتی تره و هم خوشمزه تر!)

بعد یک لیوان خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کنید و با لیسک مخلوطش کنید. آخر سر هم نصف مخلوط نسکافه رو اضافه کنید و هم بزنید.

روی هر لایه از کیک، یه مقدار نسکافه حل شده بریزید. (اگه با طعم تلخ نسکافه مشکل دارید، سعی کنید خیلی خیلی کم بریزید... فقط در حدی که عطر نسکافه حس بشه نه مزه اش!)

نصف خامه نسکافه ای رو روی لایه اول کیک بمالید.

لایه دوم کیک رو روش بذارید و اون رو اول با کمی نسکافه حل شده مرطوب کنید و بعد نصف دیگه خامه نسکافه ای رو روش بمالید و در آخر هم لایه سوم کیک رو بذارید.

اون یه لیوان خامه فرم گرفته که گذاشته بودید کنار رو از تو یخچال دربیارید و رو و اطراف کیک رو باهاش بپوشونید.

اطراف کیک رو با بادام پرک شده که اول کار تفت دادین بپوشونید.

پودر کاکائو رو روی کیک الک کنید.

و در آخر اطراف اون رو با توت فرنگی تزیین کنید.

کیک متفاوت و خوشمزه ایه...

نوش جان! قلب

/ 24 نظر / 196 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الهام

بادوم پرک رو میخری؟ میشه خودمونم درس کنیم؟

الهام

دریم ویپ اسم مارک هستش؟؟ من از روی سایت 110 رسیپه زهرا عرفانی درس میکنم. اما شنیدم خامه قنادی هم موجود هست..

اوا

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنید هروقت کیک درست میکنم از فر درش میارم مواد توش خمیر باقی میمونه با اینکه همه شرایطش خوبه دمای فر.ظرفش میشه بگی چیکار کنم تا خمیر نشه

الی بانو

سلام دوست جونم عاشق این کیک شدم ممنونم حتما درستش میکنم

رها

سلام خسته نباشین میگم شما از پنیر خامه ایی بی نمک استفاده کردین یا نمک دار؟

رها

شرمنده ميگم شما از پنير خامه ايي معمولي استفاده كردين هميني كه معمولا براي صبحانه استفاده ميشه ؟ وسوال بعدي اينكه اين پنير با پنير ماسکارپونه چه فرقي داره؟

مهدیه

سلام ترلان خانم من چند وقتیه که با شما آشنا شدم. این کیک رو هم درست کردم تو خونه خیلی خوششون اومد ممنون از دستورات خوبتون. تازه چند تا از دستورات دیگه رو هم سیو کردم تا در اولین فرصت درستشون کنم. من تقریبا هر روز به شما سر میزنم. اما الان چند وقته بعد از پاکورا دستور جدیدی ندیدم. فقط خواستم ازتون تشکر کنم و جویای احوالتون باشم.

مهدیه

باز هم بابت نی نی دارشدنتون تبریک میگم. امیدوارم که فرزند صالح و سالمی باشه و روزهای خیلی خوبی کنار هم داشته باشید. من همون مهدیه هستم که در تاپیک برگشت براتون پیغام گذاشته بودم. همیشه موفق و شاد باشید.[گل][گل]

فرحناز

سلام ترلان جونم. خوبی؟ خسته نباشی. همیشه دعاگوت هستم. به خاطر مهربونیت. و رسیپی های شما اینقدر عالی هستن که بدون نگرانی درست می کنم و همیشه خوب میشه. کیک تیرامیسو طبق رسیپی شما درست کردم. خیلی خوب بود. خیلی خیلی ممنونم عزیزم. خدا همیشه یار و نگهدارت [قلب][ماچ]