تارت گاناش شکلاتی (Chocolate Ganache Tart)

مواد لازم برای کراست:

آرد سفید ....................................... یک و نیم لیوان

پودر کاکائو ...................................... یک چهارم لیوان

شکر ............................................. یک دوم لیوان

نمک .............................................. به اندازه نوک چاقو

کره ................................................ 100 گرم

زرده تخم مرغ .................................. 2 عدد

خامه .............................................. 2 ق غ

وانیل .............................................. نصف ق چ

 

مواد لازم برای فیلینگ تارت:

شکلات ........................................... 200 گرم

خامه .............................................. 200 میلی لیتر

عسل ............................................ 1 ق غ

پودر کاکائو ....................................... 2 ق غ

کره ................................................ 50 گرم

 

طرز تهیه:

برای تهیه کراست می تونید به راحتی از دستگاه غذاساز استفاده کنید. البته اگه نداشتید، به شیوه ای که توی پست های قبلی مربوط به تارت گفتم می تونید با دست خمیر رو درست کنید ولی استفاده از دستگاه غذاساز واقعاً کار رو راحت و سریع می کنه.

کره باید سرد باشه. اون رو به قطعات کوچیک ببرید و کنار بذارید.

آرد، پودر کاکائو، شکر و نمک رو بریزید توی غذاساز....

... و یه پالس بزنید تا همشون با هم مخلوط بشن. 

کره رو اضافه کنید و با چند تا پالس آرد رو باهاش قاطی کنید طوری که شبیه پودر سوخاری بشه. (توی هم زدن خمیر تارت به هیچ وجه زیاده روی نکنید. همین که مواد با هم قاطی بشن کافیه)

زرده تخم مرغ، خامه و وانیل رو اضافه کنید.

باز دستگاه رو به مدت کوتاهی روشن کنید تا همه مواد با هم مخلوط بشن. به محض این که خمیر توی دستگاه یه جا جمع شد دستگاه رو خاموش کنید و خمیر رو بیارید بیرون.

اون رو یه مقدار فشار بدید تا به شکل یه توپ له شده در بیاد و لای سلفون بپیچید و حداقل به مدت نیم ساعت بذارید توی یخچال استراحت کنه. (این خمیر رو می تونید حداکثر به مدت 2 روز توی یخچال نگهداری کنید.)

برای پختش، فر رو با حرارت 180 درجه گرم کنید.

خمیر رو توی قالب تارت (تقریباً سایز 23 سانت) باز کنید، با چنگال چند جاش رو سوراخ سوراخ کنید و توش رو با کاغذ قنادی و حبوباتی که روی کاغذ ریختید بپوشونید و بذارید توی فر به مدت 20 دقیقه بپزه.

بعد از توی فر در بیارید و کاغذ و حبوبات روش رو بلند کنید و این بار خمیر رو بدون کاغذ و به مدت 15 دقیقه توی فر بپزید. (طرز پخت خمیر تارت رو قبلاً توی پستهای آموزش تارت به طور کامل و مصور توضیح دادم)

وقتی خمیر پخت از توی فر دربیارید و اول توی محیط آشپزخونه و بعد هم توی یخچال بذارید تا خنک بشه.

برای تهیه فیلینگ هم شکلات و کره رو روی بخار کتری بذارید تا شکلات به روش بن ماری، آب بشه. بعد پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید.

توی ظرف دیگه ای خامه و عسل رو بذارید روی حرارت. همین که خامه به جوش اومد و 3-4 تا قل زد اون رو به مخلوط شکلات اضافه کنید و مرتب با ویسک هم بزنید.

(اگه کف قالب جدا نمیشه تو این مرحله کراست رو از توی قالب در بیارید و بعد توش رو پر کنید... چون در آوردن تارتی که با کرم پر شده از توی قالب خیلی سخته! ولی اگه قالبتون از این مدلی هاست که کفش از دیواره ش جدا میشه می تونید بدون در آوردن کراست از توی قالب، توش رو با گاناش پر کنید.)

یه کم که از حرارتش کم شد اون رو توی کراست بریزید...

 و اگه دوس داشتید تا خودش رو نگرفته و سفت نشده با میوه های دلخواه تزیین کنید.

تارت رو بذارید حداقل 6-7 ساعت توی یخچال بمونه تا کرمش کاملاً ببنده.

فرداش خوشمزه تر هم میشه چون کاملاً جا میفته و خنک میشه.

توی ماه رمضان که قند خون میفته و آدم همش دلش می خواد بعد از افطار یه چیز شیرین بخوره تارت شکلاتی به همراه چای می تونه یه گزینه مناسب برای 2-3 ساعت بعد از افطار باشه!

نوش جان!  قلب

 

منبع: کراست (مارتا استیوارت) ... فیلینگ (فتافیت / برنامه ولابالاحلام)

/ 10 نظر / 391 بازدید
نسترن. م

وااااای ترلان جون توروخدا رحم کن ماه رمضونه ها. میخوایم درست نکنیم نمیشه. میخوایم درست کنیم خوب باشه درست میکنیم فقط یه سؤال. فیلینگ این تارت هرچقدر هم که سفت بشه بازهم وقتی برش بزنی کمی ازش میریزه دیگه ومن اینو دوست ندارم. من دوست دارم وقتی تارتو برش میزنی کرمش سفت باشه. برای همین هم به کرمهای تارتم همیشه ژلاتین هم میزنم. به این هم میشه کمی ژلاتین اضافه کنم یا لازم نیست؟ دست شمادرد نکنه که به فکر قند خون روزه داران هستی. خودم هم دیشب به این فکر بودم وتارت موز درست کردم برای بعد از افطار [بغل][شوخی][چشمک]

شبنم

وای خیلی هیجان انگیزه. حتما امتحانش می کنم.

رباب

من عاشق تارتم وشکلات [زبان] ممنونم ترلان جون [ماچ]

افسانه

سلام ترلان جون.خسته نباشبد.طاعاتتون قبول باشه.بسیار عالی ودوست داشتنی.مثل همیشه واقعا خوردنی.[دست][دست][دست]

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم وقتی فیلینگ درس میکنید حتما باید ژلاتین بهش بزنین آخه من نتونستم ژلاتین پیدا کنم بجاش چی بزنم? ممنون

sahar

مرسی از مطالبت اگه دوست داشتی به وب منم سربزن[گل]

sahar

ترلان جون من لینکت کردم چون خیلی وبت رو دوست دارم[قلب]

نسترن. م

میشه برای درست کردن این تارت همون دستور همیشگی که داریم روانجام بدیم وفقط یک قاشق از آردش کم کنیم وجاش کا کائو بزنیم ؟خامه نقشش تواین خمیر چیست ؟؟ امروز درست خواهم کرد. ماه رمضون نشد درست کنم ترلان جان مهربان. بعدش هم ژلاتین نمیزنم بامسئولیت خودت ها. ازش کرمش شره نکنه بریزه بیرون. گفتی سفت میشه. عین دستور خودت مواد فیلینگو میریزم

نسترن. م

ترلان جون این تارت خیلی خیلی شکلاتیو درست کردم. خیلی خوشمزه شد. گاناش شکلاتی هم خوب خودشو گرفت و موقع برش از تارت بیرون نریخت. فقط مشکلش اینه که من گناه دارم درعرض یک سال بیست کیلو وزنمو کم کردم. اون وقت با این چیزهایی که تو یادمون میدی ببست کیلو که نه سی کیلو اضافه وزن پیدا میکنم ها. بعدش هم این برای اونایی خوبه که دیگه خیلی شکلات دوست دارن چون از اول تا آخرش انگار داری شکلات میخوری. [گل][گل][گل][گل] تقدیم به تو

فاطمه

مرسی ترلان جون[قلب][ماچ]عالییییییییی بود همه ازش تعریف میکردنند ولی من یه بار کراستم سوخت دفعه دوم بع از اینکه کاغذ روغنی وحبوبات رو بلند کردم 10دقیقه بیشتر تو فر نذاشتم