کیک دارچینی

مواد لازم:

آرد سفید ...................................... 2 لیوان

تخم مرغ درشت ............................ 4 عدد

شکر دانه ریز ................................. 1 لیوان

روغن مایع ..................................... یک چهارم لیوان

شیر ............................................. 1 لیوان

بکینگ پودر ..................................... 1 ق غ سرخالی

وانیل ............................................. نصف ق چ

دارچین .......................................... 2 ق غ

گردوی خرد شده .............................. نصف لیوان

 

برای تهیه سس کیک

شیر عسلی ................................... سه چهارم لیوان

پنیر خامه ای ................................... 5 عدد

دارچین ........................................... 1 ق غ

 

طرز تهیه:

فر رو با درجه 180 روشن کنید.

قالب کیک رو چرب و آردپاشی کنید یا با کاغذ قنادی بپوشونید.

آرد، بکینگ پودر و دارچین رو با هم مخلوط و الک کنید.

 

تخم مرغ ها و وانیل رو به مدت 10 دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً پفکی بشه.

به تدریج شکر رو اضافه کنید و هم بزنید.

روغن و بعد هم شیر رو اضافه کنید و همچنان هم بزنید.

مخلوط آرد رو به مایه کیک اضافه کنید و تا حدی که آرد مخلوط بشه هم بزنید، نه بیشتر! آخر سر هم گردو رو اضافه کنید.

مایه رو توی قالب بریزید و بذارید توی فر.

پس از نیم ساعت کیک رو چک کنید. ببینید اگه پخته دربیارید در غیر این صورت بذارید چند دقیقه دیگه هم بمونه. کیک زمانی پخته که وقتی خلال دندون رو وسط کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاد.

برای تهیه سس کیک، همه مواد رو با هم بریزید توی مخلوط کن یا غذاساز و اونقدر بزنید تا کاملاً یه دست بشه.

وقتی کیک سرد شد، سس رو روی کیک بریزید.

این کیک بدون سس هم خوشمزه س ولی با سس یه چیـــــــــــــــــــــز دیگه س!!! چشمک

درست کنید و در این شبهای سرد، با چای شامگاهی میل بفرمایید.... خیلی می چسبه!

بذارید یه اعتراف کوچولو بکنم: من مخلوط آرد رو از قبل آماده نکرده بودم و وسطای کار اومدم آرد و دارچین رو مخلوط کنم که یهو دیدم پودر دارچین تموم شده!!! سریع یه مقدار چوب دارچین داشتم، اومدم اونا رو ریختم توی آسیاب برقی و پودر کردم. این کار یه مقدار زمان برد و بین مراحل درست کردن کیک فاصله انداخت. فکر کنم به خاطر همین بود که کیک یه مقدار سنگین بود و حالت پفکی نداشت. ولی خیلی خوشمزه بود.

توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید. وقتی میگن همه مواد رو دم دست بذارید یعنی این! و خوب البته یه چیز دیگه که به پفکی شدن کیک کمک می کنه فولد کردن با لیسکه! که من چون خیلی سریع داشتم کار می کردم با همزن برقی هم زدم! 

طعمش خوبه و با چای خیلی می چسبه.

نوش جان! قلب

 

/ 12 نظر / 101 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ﭘﺎﭘﺮﻳﻜﺎ

ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﺮﺳﻲ اﺯ اﻣﻮﺯﺷﺖ... ﻳﻪ ﻣﺪﺕ ﻫﻤﺶ ﺑﻬﺖ ﺳﺮ ﻣﻴﺰﺩﻡ ﻧﺒﻮﻭﻭﺩﻱ [ناراحت][ماچ]

فرهاد

سلام با عرض تبریک به خاطر وبلاگ زیباتون در صورت تمایل به تبادل لینک، مارو با نام پیازچه لینک کنید.در ضمن اگر سایت شما لوگوی خاصی دارد برایم بفرستید تا اونو رو درصفحه فهرست سایتهای آشپزی و آموزشی درج کنیم. اگر مطلب برگزیده ای دارید برای ما ارسال کنید تا ما اونو با افتخار داخل سایت پیازچه با نام و لینک شما درج میکنیم. ممنون و موفق باشید.

فاخته

باسلام به مادر مهربان،،خوبی؟چه عجب بعداز مدتها غیبت.به به چه غذا و کیک هوس برانگیزی امیدوارم همیشه با دست پر بیایی.دلم برات تنگ شده بود.همه سلام می رسونن.خدانگهدار

خانجون

سلام ترلان جون. خوبي عزيزم ؟ كيك و عطر دارچين هميشه عاليه. دستت درد نكنه.[ماچ]

هانيه

سلام دوست عزيز.يه وبلاگ كوچيكي ساختم .كاراي زيباتون رو دنبال ميكنم و لينكتون ميكنم.خوشحال ميشم لينكم كنيد. htt://aspazkhanehaniye.blogfa.com

.~. مريم .~.

سلام عزيزم كيك هيجان انگيزيه دستت درد نكنه فقط ترلان جان ميشه مقدار پنير خامه اي رو به گرم بذاري چون منظور از 5 عدد مشخص نيست اينجا مارك هاي مختلف، وزن هاي متفاوتي داره مرسي عزيزم

.~. مريم .~.

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی [ماچ]

هستی

سلام ترلان خانوم عزیز...من کیک دارچینی شما رو با اون سس خوشمزه درست کردم همه خوردن و لذت بردن...مدت زیادیه نیومدم سراغ سایت شما...و امشب که اومدم میبینم کیک جدید ندارین...من یکی که منتظرم..خسته نباشید عزیزم[گل]

فاطمه

سلام ترلان جون.کیکی که درس کردی عالی بود.من یه سوال داشتم .من هروقت کیک درست میکنم کیکم گنبدی میشه و ترک میخوره.واینم بگم که من تو فر توستر درست میکنم.شما با این وسیله کار کردین ؟آخه من با درجه ی این وسیله مشکل دارم مثلا وقتی رو۱۸۰ درجه سانتی گراد میزارم کیکم میسوزه.ممنون میشه اگه راهنماییم کنید.

نسترن. م

ترلان جون قذبون شکل ماه ندیده ت بشم من آخه پنج تا پنیر خامه ای یعنی چه؟؟؟ بگو چند گرم عزیزدلم. امشب کیک نارگیل شکلاتم خراب شده بدجوری کفری هستم. من میگم اون دستور میزان کره ش خیلی نسبت به اردوشکرش زیاد بود. نظر شماچیه [تعجب][سوال][گریه][ناراحت][خمیازه][عجله][قهر][نگران][افسوس][ناراحت][کلافه][خنثی][ابرو]