کاپ کیک هل و زعفران

مواد لازم:

شکر دانه ریز ................................... یک و نیم لیوان

تخم مرغ درشت ............................... 5 عدد

آرد سفید ........................................ دو و نیم لیوان

روغن مایع ....................................... دو سوم لیوان

بکینگ پودر ...................................... 2 ق چ

شیر ............................................... نصف لیوان

باتر میلک ........................................ نصف لیوان

(برای تهیه نصف لیوان باتر میلک، نصف ق غ سرکه رو توی نصف لیوان شیر معمولی حل کنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا این شیر تبدیل به باتر میلک بشه)

وانیل .............................................. نصف ق چ

پودر هل .......................................... 1 ق چ

زعفران ............................................ نصف ق چ

گلاب ............................................... یک چهارم لیوان

کنجد ............................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 170 درجه روشن کنید.

قالب کاپ کیک رو کمی چرب کنید و کمی کنجد رو کف قالب بپاشید.

آرد، بکینگ پودر و پودر هل رو با هم مخلوط و الک کنید.

تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی به مدت تقریباً 5 دقیقه بزنید تا حجمش حدوداً سه برابر بشه.

روغن، شیر، باتر میلک، زعفران و گلاب رو به مایه اضافه کنید.

مخلوط آرد رو اضافه کنید و به آرومی با لیسک هم بزنید.

از مایه، قالب کاپ کیک رو پر کنید. (این کاپ کیک زیاد پف نمی کنه)

قالب رو توی فر بذارید و حدود 20 دقیقه بپزید. (مدت زمان پخت کیک بستگی به حرارت فرتون داره. سر 20 دقیقه با خلال دندون چک کنید. اگه دیدید پخته درش بیارید وگرنه 7-8 دقیقه دیگه صبر کنید.)

وقتی کمی از حرارت کاپ کیک ها کم شد، با احتیاط از توی قالب بیرون بیارید. تهشون این شکلیه!

کاپ کیک های نرم و خوشمزه و خوش عطری هستن... امیدوارم لذت ببرید.

نوش جان! قلب

منبع: منال العالم

/ 24 نظر / 326 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اعظم

سلام ترلان عزیز.من یه تازه کارم.اگه با تبادل لینک موافقی خبرم کنید.ممنون

اعظم

ممنونم ترلان عزیز[قلب]

حسنيه

من اين كاپ كيك رو درست كردم و واقعا عالي و خوش طعم بود خيلي ممنون از دستور عاليتون

سمیه

اخه چقد دستورای اشپزیت خوبن خیلی ماهی که کامل توضیح میدی و بهمون جواب هم میدی ارزو میکنم خونه ای مملو از سلامتی وشادی داشته باشی.اگه دنبال دستور پخت باشم اول میام اینجا که از همه جا مطمین تره دوست دارم

محب مهدی(عج)

عالی.نوش جونتون.اگه با تبادل لینک موفقید بسم الله؟

نسترن. م

ترلان جون دوتا سؤال اول اینکه این سرکه چه خاصیتی توکیک داره؟چه کار میکنه که باید بزنیم. اصلا میشه حذفش کرد یا اگه حذفش کنم فاجعه میشه؟؟؟ دوم اینکه چرامثل یه دختر خوب توقالبم کاغذ کاپ نندازپ وکیکو بپزم. آخه چراسروته؟؟؟من میترسم کیکهام به قالب بچسبن. قالبهام لعابیه. زودی بجواب زودی بدرستم ممنون [ماچ][ماچ][ماچ][سوال]

نسترن. م

واااااای چقدر خوشحال شدم جوابمو دادی ترلاااااااان جوووووون. داشتم ازغصه دق میکردم. حالا ترش نشه کیکه؟[قلب]

نسترن. م

ترلااااااان جوووون درست کردم عالی شد فقط من و؟قالبها کاغذ انداختم کنجدو ریختم کف کاغذ بعد مایه ی کیکو ریختم روش ؟بعد از پخت کاغذشوبرداشتم. خ؟ب خوش مزه نرم. ولی کیکهای من از شما کمرنگتر شد. وکاملا پخته بود. چرا؟؟؟

نسترن. م

ترلان جون فقط یه چیزی بااینکه تمام قوانین مربوط به تخم مرغ رورعایت کردم ولی یه کوچولو کیکهام بو ی تخم مرغ میداد. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

نسترن. م

همه ی همه رو رعایت کردم ولی بازم یه کمی بوی تخم مرغ میداد.