کندوی عسل

مواد لازم:

آرد شماره ١ ................. دو و نیم لیوان (آرد مخصوص شیرینی)

نمک ........................... نصف ق چ

شکر ............................. نصف ق غ

مایه خمیر ...................... ١ ق غ

تخم مرغ ....................... ١ عدد (یه کم از زرده اش رو نگه دارید واسه رومال)

روغن زیتون ................... یک چهارم لیوان

آب گرم ......................... ١ لیوان

پنیر خامه ای ................ به اندازه کافی

عسل ......................... به میزان لازم

(برای لطیف تر شدن خمیرتون می تونید ١ ق غ شیرخشک هم اضافه کنید)

طرز تهیه:

مواد خشک رو با هم مخلوط کنید بعد تخم مرغ، روغن و آب رو اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر لطیفی به دست بیاد. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید تو دمای آشپزخونه برای تقریباً یک ساعت استراحت کنه. 

و به این حجم برسه!!

بعد خمیر رو به گلوله های کوچیک به اندازه تقریباً یه گردو تقسیم کنید. برای این که خمیر به دستتون نچسبه یه مقدار دستتون رو چرب کنید. 

 و توی هر گلوله رو با پنیر خامه ای پر کنید.

و اطراف گلوله رو خوب روی هم بیارید تا باز نشه. 

کف قالبتون رو چرب کنید و و این گلوله ها رو کنار هم تو قالب بچینید. 

 دوباره روی اینها رو بپوشونید و بذارید یه ١٠ دقیقه ای استراحت کنن. یه مقدار شیر رو با اون یه مقدار زرده ای که کنار گذاشته بودین مخلوط کنید و با برس بمالید روی نون ها. کمی کنجد و سیاه دونه بپاشید و سینی رو بذارید تو فر (با حرارت ١٧٠ درجه) تا کندوتون کاملاً طلایی بشه. حدود نیم ساعت الی ۴٠ دقیقه زمان لازم داره. ١٠ دقیقه آخر هم قالب رو به طبقه پایین فر منتقل کنید و گریل رو روشن کنید تا روی کندو کاملاً طلایی بشه.

 این هم شکل کندوی عسل پس از بیرون اومدن از فر!

وقتی کاملاً پف کرد و پخت، اونو از تو فر دربیارید و همون طور که داغه روش عسل بریزید. (میزان عسل بستگی به خودتون داره که چقدر شیرین بخواهید) 

علت نامگذاری این شیرینی، شباهت اون به کندوی عسله! همونطور که تو شکل هم دیده میشه! (فقط جای زنبورا خالیه! چشمک)

البته یه جا دیگه هم دیدم که همین کندو رو به جای این که شیرین کنه، اومده بود توش رو با پنیر پیتزا و اسفناج نیم پز پر کرده بود تا به عنوان پیش غذا ازش استفاده کنه! به نظرم اینم ایده جالبی اومد. طبیعیه که تو این خمیر دیگه نباید شکر ریخت و آخرشم عسل لازم نداره.

نوش جان! قلب

در این شبهای پر فیض التماس دعا دارم!

/ 46 نظر / 2029 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ريحانه

سلام من كندوي عسل رو درست كردم خيلي عالي شد فقط ميخواستم بدونم ميشه شيرينش هم درست كرد يا نه؟

شراره

عزیزم مقدار شکر خیلی کمه و نباید حذف بشه این مقدار فقط برای به عمل اومدن مایه خمیره اصلا در طعم نان اثری نداره مرسی از دستورای خوب غذات

زهرا

سلام ترلان جون من 1 سوال داشتم. احتیاج نیست خمیر مایه اول با آب گرم مخلوط شه و بعد به آرد اضافه بشه؟ شرمنده من زیاد وارد نیستم[زبان]

مامان رضااز كويت

سلام دوست خوبم وبلاكت عاليه منظورت از عسل جيه عسل معمولي يا شهد؟ واينكه ميشه از بنير فيلادلفيااستفاده كنم اميدوارم جوابمو زود بدي جون بسرم خليه النحل خيلي دوست داره

سازا

سلام..من اینو درست کردم خیلی خوشگل شد رنگش حتی اطراف و زیرش خلیی خوب شده بود ااما وسطش حالت نپخته داشت . علتش چی می تونه باشه؟

سازا

سلام نه راستش استراحت دوم رو نشد بدم چون اذان شد و هنوز درست نشده بود...ممنون که انقدر زود جواب می دین

پرسفون

مرسی ترلان جون.فوق العادس.در اولین فرصت درستش میکنم.ظاهرش که ولع آوره

محدثه

سلام ترلان جان وبلاگت واقعا عالیه.من هر موقعه میام کلی وسوسه میشم[چشمک] الانم میخوام کندوی عسل درست کنم.ممنونم ازت[گل]

lمينا

سلاام.... خسته نباشي و بابت آموزش هاي خوبتون ممنونم... من كندوي عسل رو دوبار درست كردمو عاشقش شدم... خوشمزه است.. البته من داخلش شكلات چيبسي، گردو و دارچين ريختم كه عاالي شد. راستي فينگرفود هم اگه بهمون ياد بدي ممنونت ميشم عزيزم... موفق باشي....

نسیم

سلام ممنون بابت رسپی، میخواستم بپرسم به جای آب میتونم از شیر استفاده کنم؟ اگه میتونم فرقش رو میخوام بدونم که با کدوم خوشمزه تر میشه؟ و اینکه بجای روغن زیتون میتونم از روغن مایع معمولی یا کره ذوب شده استفاده کنم؟