لازانیای مرغ با سس سفید

مواد لازم:

خمیر لازانیا ................................. به مقدار لازم

فیله مرغ ..................................... نیم کیلو

پیاز ............................................. 2 عدد

هویج .......................................... 1 عدد

ساقه کرفس ................................ به اندازه 10 سانت

فلفل سبز ..................................... نصف یک عدد

قارچ تازه ...................................... 250 گرم

آرد سفید ...................................... دو و نیم ق غ

قرص سوپ .................................. 2 عدد

شیر .............................................. 3 لیوان

پنیر پیتزا ........................................ به میزان لارم

پنیر پارمزان .................................... 1 ق غ

آویشن و اورگانو ............................... به میزان لازم

طرز تهیه:

فیله مرغ رو بپزید. من برای پخت مرغ، اون رو به همراه هویج و یه ساقه کرفس و پیاز و برگ بو و مقداری ادویه و آب پختم. از تو این مواد، به جز هویج بقیه شون رو تو مواد لازم ننوشتم. اینها فقط برای پخت مرغ استفاده شدن.

وقتی مرغ پخت، اون رو ریش ریش کنید. پیازها رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. بعد مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.

هویجی رو که همراه مرغ پخته بودید رنده کنید و با فلفل خرد شده و کرفس نگینی شده به مایه مرغ اضافه کنید. میزان فلفل به ذائقه تون بستگی داره. می تونید اصلاً استفاده نکنید ولی به نظر من تندش خوشمزه تر میشه.

قارچ ها رو ورقه ورقه کنید و تو کمی روغن (کره) تفت بدید.  

بعد آرد رو به قارچ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا بوی آرد از بین بره. (مواظب باشید آرد نسوزه) 

قرص سوپ رو خرد کنید و تو شیر حل کنید. حالا شیر رو به قارچ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کم کم سس روی حرارت یه مقدار غلیظ بشه.

آخر سر یه مقدار آویشن و اورگانو بریزید توش تا بوی خوبی بگیره. میتونید تو این مرحله وقتی سس یه کم از حرارت افتاد، حدود 3-4 ق غ خامه به سس اضافه کنید تا خوشمزه تر شه ولی خیلی چرب میشه اونوقت!

حالا مایه مرغ رو با سس قاطی کنید و همه مواد رو خوب هم بزنید.

نهایتاً غلظت مایه لازانیا باید در این حد باشه. نه خیلی سفت نه خیلی آبکی! (ممکنه مجبور شید یه مقدار دیگه شیر اضافه کنید... همون کاری که من کردم!)

ورقه های لازانیا رو تو آب جوش و کمی روغن بجوشونید تا یه مقدار نرم شه. بعد بریزید تو آبکش و آب سرد بریزید روش. کف ظرف پیرکس رو چرب کنید و اگه دوس داشتید کمی پودر سوخاری بپاشید.  

ورقه های لازانیا رو کف قالب بچینید و یک سوم از مایه لازانیا رو روی اون قرار بدید.  

کمی پنیر بپاشید. لایه اول تکمیل شد... لایه دوم و سوم رو هم دقیقاً مث لایه اول عمل کنید. هم میشه آخرین لایه رو ورقه لازانیا گذاشت هم مایه، من هر دو روش رو دیدم که انجام میدن. فرقی نمی کنه!

نهایتاً روی مواد رو با لایه نسبتاً کلفتی از پنیر پیتزا بپوشونید و پنیر پارمزان رو هم بپاشید روش.

فر رو با حرارت 170 درجه گرم کنید و لازانیا رو به مدت تقریباً 50 دقیقه توی فر بپزید. اگه دیدید زیرش میخواد بسوزه ولی روش هنوز طلایی نشده کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم خوشرنگ بشه. 

لازانیا غذای سنگینیه، هیچ وقت زیاد درست نکنید. این مقدار مواد که گفتم برای تقریباً 6 نفر معمولی کافیه!

به همراه سالاد خیلی عالی میشه... 

نوش جان! قلب

/ 28 نظر / 356 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهناز

سلام ترلان جوونم یه مدتیه که هر از چند گاهی میام و هنرمندیت رو می بینم و لذت می برم[قلب]. چند تا از دستوراتت هم تو لیست غذاهاییه که همین زودی ها میخوام درست کنم. یه سوال داشتم که البته مربوط به این بست نیست [خجالت]امیداوارم محبت کنی و اگه امکان داشت راهنماییم کنی. 5 شنبه این هفته ما مهمون داریم و مامانمینا واسه اولین بار میخوان بیان خونمون (آخه ما تازگی ها عروسی کردیم[لبخند]) از طرف دیگه تولد همسرم هم هست. می خواستم یه کیک خوشمزه درست کنم که مامانمینام کلی ذوق کنن و به دخترشون افتخار بنمایند[نیشخند][چشمک] خودم عاشق کیک شکلاتیم ولی چون جمعه درستش کردم می خوام یه چیز دیگه درست کنم. به نظر شما یه کیک دو لایه نارگیلی که بینش خامه ایه که طعم توت فرنگی داره و روش هم از همون خامه بر شده خوب از آب در میاد؟( البته اشتباه نکنم تو یکی از بستات خوندم که شما خیلی میونه ای با کیکای بر خامه ندارید[چشمک]). ببخشید که حرفام طولانی شد, یه دستور خوب و صد در صد مطمىن واسه کیک نارگیلی؟ خیلی مرسی [ماچ]

مهناز

خیلی مرسییییی[ماچ]

مبینا

سلام ترلان جون چقدر خوشمزه شده حتما درست میکنم راستی پیراشکی کالباس به شسکل گل رو درست کردم ظاهرش عالی شد فقط توی مزش طعم خیار شور رو خیلی دوست نداشتم , یه سوال دارم چرا لینک کارگاه اشپز سازی طیبه جون باز نمیشه یعنی فیلتر شده ؟

الهه ی ناز

سلام ترلانی.. خوبی؟؟ [ماچ] منم المیرا.. همون الی(المیرای اولی) با اسمی جدید متاسفانه خیلی وقته نیومدم وبلاگت.. آخه دیگه نت نداریم.. الان دسترسی به نت دارم گفتم تند تند یه سر بزنم [لبخند] دستت درد نکنه بابت این غذاها و شیرینی های خوشمزه و لذیذ [ماچ] خیلی دلم برات تنگ شده بود عزیزم[قلب]

اقیانوس آرام

سلام ترلان جون خوبی؟ عجب عکسهایی گذاشتی خیلی اشتهاآور شده دهن آدم آب میفته خوش به حال خانوادت که این خوراکیهای خوشمزه رو میخورن[زبان] دستت درد نکنه[قلب]

تولد

بنام خدا سلام ترلان عزیز خسته نباشی یه سوالی دارم به مرغ چه ادویه ای میزنی ؟ ممنون میشم راهنماییم کنی :)

سحر

هوووووممممممم به به ه ه ه بوش داره تا اینجا میاد [خوشمزه]

سادی

سلام. وبلاگتون بسیار مفیده.شاد باشید.[گل]

سارا

سلامممممممممممممم ترلان عزیزم[گل] دیشب با مرغ لازانیا با دستور تو درست کردم بسیییییییییییار خوشمزه شده بود دستت طلا درد نکنه[گل][ماچ][گل]

maedeh

مثل همیشه غذاهات عالیه من همیشه این غذارو با چاشنی لیمو فلفل الیت میخورم حتما امتحانش کن