شیرینی با کرم کاسترد

مواد لازم:

خمیر فیلو ............................... یه مقدار لازم

پودر کاسترد ............................. ٢ ق غ سرپر

شکر ...................................... ٢ ق غ

شیر ...................................... ٢ لیوان

عسل ................................... به مقدار لازم

پسته خرد شده ..................... کمی برای تزیین

کره نرم شده ........................... به مقدار لازم

طرز تهیه:

پودر کاسترد رو تو نصف لیوان شیر حل کنید و بقیه شیر رو به همراه شکر بذارید رو حرارت تا بجوشه. بعد مخلوط شیر و کاسترد رو به شیر در حال جوش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سفت بشه. حالا از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا یه مقدار خنک شه.

کره نرم شده رو با برس بمالید روی هر لایه خمیر فیلو. 

و خمیرها رو به مربع هایی به ابعاد ١٠×١٠ ببرید.

٣ تا خمیر مربع رو بذارید روی هم و یه مقدار از کرم کاسترد رو بریزید وسطش. 

و خمیر تا بزنید تا به شکل سه گوش در بیاد.  اطرافش رو یه مقدار با آب نمدار کنید تا بهتر بچسبه.

فر رو با حرارت ١٧٠ درجه گرم کنید. روی تک تک شیرینی ها رو مجدداً کمی کره بمالید.

شیرینی ها رو به مدت تقریباً ٢٠ دقیقه یا تا وقتی که به رنگ طلایی در اومدن تو فر نگه دارید.

وقتی پخت داغ داغ روش عسل بریزید و با کمی پسته خرد شده تزیین کنید.

می تونید توی این شیرینی به جای کرم کاسترد از پنیر خامه ای استفاده کنید. در کل شیرینی خوبیه هر چند تو خونه ما خیلی استقبال نشد چون براشون تازگی داشت و اونا مزه پنیر خامه ای رو به کاسترد ترجیح میدن ولی خوب شاید بعضی ها اینو دوس داشته باشن! امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه!  

اگه هم خمیر فیلو ندارین میتونید از خمیر هزارلا شیرینی مشابهی رو درست کنید.

یا هر خمیر نرم دیگه ای که بلدین برای تهیه شیرینی ها... خیلی نازک باز کنید و توش رو با کاسترد یا پنیر خامه ای پر کنید و بذارید تو فر بپزه.

نوش جان! قلب

/ 62 نظر / 130 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهشید

★¸¸★.•*´¨`*•.★¸.★•*´¨`*•.★¸¸★*´¨`*•.★¸¸★ ★¸¸★.•*´¨`*•.★¸.★•*´¨`*•.★¸¸★*´¨`*•.★¸¸★ ★¸¸★.•*´¨`*•.★¸.★•*´¨`*•.★¸¸★*´¨`*•.★¸¸★ ★¸¸★.•*´¨`*•.★¸.★•*´¨`*•.★¸¸★*´¨`*•.★¸¸★ ★¸¸★.•*´¨`*•.★¸.★•*´¨`*•.★¸¸★*´¨`*•.★¸¸★ ★¸¸★.•*´¨`*•.★¸.★•*´¨`*•.★¸¸★*´¨`*•.★¸¸★

مهشید

[گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب][گل] ¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥♥♥*¸.•'´¯)¸.•'´¯) ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'´¯)♥ ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´¯)♥♥ --==----* مهشید...ترلان *--------==- (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'•.¸_) [گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب][گل]

ناهید

سلام مرسی عزیزم که اینقدر مهربونیو با معرفت تعریف نان میان پر پنیری رو واسه مامانم کردم گفته واسش درست کنم امیدوارم خوب از آب دربیاد [اضطراب] راستی من نمی دونم که اهل مطلب های درونی احساسی و دلی هستی یا نه اگه دوست داشته باشی میتونم چندتا از وبلاگای خوب و پر بارو بهت معرفی کنم که بخونی به هرحال هر آدمی گاهی دلش میگیره و شاید یه متن وصف حالش بتونه آرومش کنه[بغل] اگه دوست داشتی یه سری بزنی بگو تا آدرسشو بفرستم خانوم طلا[گل]

مهشید

اون مبهمه عکس اسکلته که سرش کلاهه که فقط بالای کلاش معلومه[نیشخند]

مهشید

[گل]

پریسا

دوباره سلام.اشتباهی بجای اینکه اینجا بنویسم توی پست قبلی نظر گذاشتم.در هر صورت فرصت شد که دوباره بگم خیلی ماهیییییییییییییییی. بوووووووووس بوووووس

silly

salaammm man bade omri upidam biay khoshhal misham[چشمک]

سارا

ترلان جونم سلام با سه تا دستور آشپزی، سارا صمیمی شد!!!خدمت خانم گلم عرض کنم که این شیرینی واقعا باید حال اساسی به اهل منزل بده . من مشهد هستم اگه کسی خمیر فیلو رو از فروشگاهی پیدا کرد بیزحمت به منم خبر بده ممنون. اصل قضیه ترلان جون درست کردن پیراشکی صدف بود.خیلی خوشمزه و عالی بود.دستت دردنکنه عزیزم.چند تا اشکال طبق معمول!!!خمیرم خیلی میچسبید، گفته بودی آب بزنیم تا نچسبه. من آب میزدم شل و بدترشد و به خاطر همین آرد زدم بهش. بعد از 1 ساعت خمیر ور اومده هم در تمام مراحل پیچیدین و غیره به دستم می چسبید که همش آرد می زدم!!! از توی فر که درآوردمشون زیرشون آردی بود باورت میشه!!!از لحاظ شکلی هم طبق معمول چلاق!! شدن. من قد نارنگی برمیداشتم ولی رفت تو فر و دراومد،پخش شده بود و خودشو خیلی ول کرده بود. ی کوچولو زیرش هم سفت شده بود!!!!الان حتما میگی جان با تمام این افتضاهات باز میگه عالی و خوب شده بود.دیگه اعتماد به نفسه عزیزم. ولی مزش عالی بود و همه تعریف کردن. این مهمه دیگه؟ بازم ازت ممنونم ترلان جونم قربونت سارا

مریم

خمیر میل فوی رو از کجا میشه تهیه کرد؟

فرحناز

سلام ترلان جون ، امیدوارم حالت خوب باشه دوست گلم ، من امروز این شیرینی رو درست کردم خوب بود ولی البته به زیبایی مال شمانیست ، خمیرش هم گرد (دایره ) بود ، واسه همین خیلی ضایعات داشت ، داخلش رو هم با پنیر خامه ای پر کردم ، خوشمزه بود . ممنونم ترلان جون .[گل][گل][گل]