پیراشکی کالباس به شکل گل رز

خمیر

مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ....................................... 1 ق غ

خمیر مایه .......................................... 1 ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر ................................................... نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر ................................................... 1 ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

مواد میانی

مواد لازم:

کالباس ...................................... 250 گرم

فلفل دلمه ای .............................. نصف یک عدد

خیار شور .................................... 4-5 عدد

پنیر مایع ...................................... به میزان لازم

پودر آویشن و اورگانو ....................... به میزان لازم

طرز تهیه:

فلفل دلمه ای و خیارشور رو ریز خرد کنید.

سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو به ضخامت نیم سانت باز کنید.

کالباس ها رو از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

بعد خمیر رو به نوارهایی با پهنای کمتر از ارتفاع کالباس ببرید، طوری که وقتی نیمه کالباس رو روی نوار خمیر میذارید لبه هلالی کالباس از خمیر بزنه بیرون.

روی خمیر رو پنیر بمالید. من از پنیر مایع استفاده کردم. اگه نداشتین میتونید مایونز  یا پنیر خامه ای بزنید.

فلفل دلمه ای و خیار شور رو بریزید روی خمیر و کمی هم پودر آویشن و اورگانو بپاشید روش.

قطعات کالباس رو ردیف بچینید روی خمیر و کمی فشار بدید تا فلفل دلمه ای و خیارشور بچسبه به خمیر.

حالا از یه طرف شروع کنید به رول کردن.

به انتها که رسیدید آخرش رو با انگشت پانچ کنید تا محکم شه و باز نشه.

به این ترتیب یه پیراشکی به شکل گل رز درست می شه.

با بقیه نوارها هم همین کار رو بکنید تا همشون رل بشن و تبدیل شن به گل رز!

فر رو با حرارت 160 درجه گرم کنید.

پیراشکی ها رو توی سینی فر بچینید و بذارید توی فر به مدت تقریباَ 40 دقیقه بپزه.

حرارت فر باید کم باشه و زمان پخت طولانی تا تمام لایه های درونی پیراشکی حسابی بپزه. این مساله خیلی مهمه چون احتمال اینکه وسط گل ها نپزه زیاده... بهترم هست برای اطمینان بیشتر گل های کوچیکتری درست کنید و مثلاَ به جای 6 تیکه کالباس که من گذاشتم 4 تا بذارید.... خلاصه این که مواظب باشید اون وسط مسطای گل خام نموده!

وقتی پخت اونها توی ظرف بچینید و سرو کنید.

برای سفره افطار گزینه مناسبیه... به ازای هر یک نفر می تونید یکی از این پیراشکی ها در نظر بگیرید.

نوش جان! قلب

/ 90 نظر / 280 بازدید
نمایش نظرات قبلی
معصومه

سلام من تازه کشفت کردم و بینهایت خوشحالم من عاشق آشپزی به خصوص غذاهای جدید و شکیلم و تو در این مورد بی نظیری ازت ممنونم واسه این غذای خوشگل

بهار

سلام.خمیر من خیلی چسبنده بود حتی بعد از 1 ساعت استراحت خوب نشد آرد اضافه کردم تا بتونم خمیر را رول کنم ولی توی سینی که می گذاشتم از هم وا می رفت توی فر هم وا رفتن وکالباس از لای خمیر افتاده بود در ضمن خمیر خیلی خشک بود بعد از پخت.لطفا اشکال کار ورفع آن را بفرمائید؟حتی یه مقدار از خمیر با همان وضع چسبندگی فجیع در فر گذاشتم که اونم خشک مثل سنگ شده بود.دما ی فر 160 1 ساعت چون خمیر بود زیاد گذاشتم.

شيوا

سلام منم تازه كشفت كردم[ماچ] خيلي ام خوشحالم. من امروز اين گل هاي خوشگل و ناز درست كردم. خوشمزه و محشر شد و بسيار شيك و باكلاس اگع خدا بخواد 2 شنبه 50 نفر مهمون داريم ميخوام 70 تايي از اينهادرست كنم تا سفره افطارمون گل گلي بشه[پلک] ايشالا كه هميشه شاد باشي[لبخند]

شیوا

سلام ترلان جون[ماچ] یه عالمه متشکرم[قلب] نمیدونی چه گلهایی درست کردم برا روز 2 شنبه[بغل] 44 نفر مهمون داشتیم منم 63 تا از این رزهای ناز درست کردم! با استقبال فوق العاده روبه رو شدم[پلک] فقط 2 تاش موند سر سفره!تازه خودمونم نخوردیم(4نفر) واقعا ممنونم بابت آموزش مفیدت[ماچ][ماچ][ماچ][ماچ]و امیدوارم لحظه لحظه زندگیت سرشار از شادی باشه [قلب]

مهسا

سلام ترلان جون .من تازه با وب زیبا و خلاقت آشنا شدم وخیلیییییییییییی از این بابت خوشحالم. میشه به جای خمیر مایه از چیز دیگری استفاده کرد ؟ یا اونو حذف کرد ؟ ممنون می شم اگه پاسخ بدین .[گل]

مهسا

خیلییییییییییییییییییی ممنون از این که سریع جوابمو گرفتم . ترلان جون این خمیر مایه رو باید از نانوایی بگیرم ؟ و چقدر بگیرم ؟منظورم اینه که می شه اضافی اونو در یخچال نگه داری کرد ؟ وچه مدت ؟ پس پکینگ پودر به تنهایی در پف کردن کارساز نیست ؟ ببخشید که دوباره مزاحم شدم . شاداب و سلامت باشی دوست عزیزم.[گل][قلب]

مهسا

ممنوووووووووووووووووووون که به سرعت برق و باد جواب می دی ترلان جون . می بوسمت [ماچ] و خدا نگهدارت باشه عزیزم.[خداحافظ]

لیلا

ممنونم از مطالب خوبی کهواسمون به نمایش میذاری. من که شخصا خیلی استفاده بردم

آزاده

ممنون از دستور قشنگتون؛ میخواستم بدونم این میزان مواد واسه چه تعداد پیراشکی گل رزه؟ واینکه میشه شب قبل از مهمونی پیچیدش و شب مهمونی تو فر گذاشت؟

آزاده

ممنون از پاسخگویی سریعتون؛ چون فردا مهمون دارم