بسبوسه پرتقالی

مواد لازم:

آرد سمولینا .................................... 1 لیوان

آرد سفید ....................................... 1 لیوان

آب پرتقال تازه .................................. 1 لیوان

پودر نارگیل ...................................... 1 لیوان

شکر ............................................... 1 لیوان

رنده پوست یک عدد پرتقال

روغن مایع ....................................... سه چهارم لیوان

تخم مرغ .......................................... 4 عدد

وانیل ............................................... 1 ق چ

بکینگ پودر ........................................ 1 ق م

 

مواد لازم برای شربت:

شکر ............................................... 1 لیوان

آب .................................................. 1 لیوان

هل ................................................. 3-4 عدد

چوب دارچین .................................... 1 عدد

پوست پرتقال .................................... 1 نوار 3-4 سانتی

 

طرز تهیه:

قبل از هر کار شربت رو آماده کنید چون باید سرد بشه.

همه مواد رو با هم بریزید توی قابلمه کوچیکی و به مدت تقریباً 15 دقیقه بذارید روی حرارت متوسط قل بزنه. بعد از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا خنک بشه. حالا برید سراغ درست کردن کیک.

فر رو روشن کنید و روی درجه 180 تنظیم کنید.

همه مواد رو بذارید توی کاسه بزرگی و با همزن برقی به مدت 3-4 دقیقه هم بزنید!

کف قالب رو چرب کنید و مواد رو بریزید توش و بذارید توی فر تا بپزه.

بسته به سایز قالبتون و ضخامت مایه کیک، زمان پخت کیک می تونه از 20 دقیقه باشه تا 45 دقیقه! هر وقت که دیدید اطراف کیک قهوه ای شده و وسطش هم یه مقدار طلایی شده از توی فر در بیارید. برای من که قالبم 39×23 سانته حدود نیم ساعت طول کشید.

بعد قالب رو از توی فر در بیارید و شربت رو بریزید روی کیک.

اول حدود 1 ساعت بذارید بیرون بمونه تا خنک شه و بعد بذارید توی یخچال تا کاملاً سرد بشه.

این کیک هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه، شیرینیش تنظیم میشه و خیلی راحت تر و خوشگل تر برش می خوره. پس به هیچ وجه در سرو این کیک عجله نکنید.

حتماً یک روز قبلش درست کنید تا از نتیجه کار راضی باشید.

می بینید که کیک بسیاااااااااااار ساده و بی دردسریه! جالبیش به اینه که پس از درست کردن کیک، شما فقط یه کاسه رو باید بشورید و یه تیغه همزن و وسایل اندازه گیری!! از این بهتر دیگه چی می خواهید!؟؟!؟!

موقع سرو، به شکل زیر (یا هر شکل دیگه ای که دوس دارید) برش بزنید. یعنی اول یه سری خطوط موازی با اضلاع بلند ظرف و بعد یه سری خطوط موازی دیگه که به صورت مورب و زاویه دار، خطوط قبلی رو قطع می کنن.

من روش رو با برش های نازک پرتقال تزیین کردم.

بسیار مورد استقبال قرار گرفت.......... امیدوارم شما هم درست کنید و دوس داشته باشید.

سمت یونان و قبرص هم یک کیک مشابه این درست می کنن و بهش می گن روانی!! (با کسر "ر") عربها هم بهش می گن بسبوسه! خلاصه شما به هر زبونی که دوس داشتید صداش کنید: عربی ... یونانی!! فرقی نمی کنه! ... مهم اینه که از طعمش خوشتون بیاد!

 

نوش جان! قلب

 

منبع

/ 11 نظر / 194 بازدید
نمایش نظرات قبلی
رباب

سلام خسته نباشید خیلی دوست دارم بسبوسه درست کنم اما ارد سمولینا پیدا نکردم کجا باید بخرم کیکتون عالی شده ممنون[قلب]

افسانه

سلام ترلان جون.بازم مثل همیشه بسیار جالب ومتنوع.خیلی خوشم اومد.انشالله سر فرصت می پزم.ممنون از توضیحاتتون.

مامان یگانه

سلام ترلان جون بانوی هنرمند من یه هفته است که باوب شما اشنا شدم و نمی دونم از کجا شروع کنم و چیرو بپزم . خیلی به اشپزی علاقمندم و تعریف نباشه دست پختم خوبه وخیلی خمیر بازی رو دوست دارم اما از خمیر مایه ترس دارم .وکارهای خوب شماروکه میبینم وسوسه میشم !می خواستم نظر شماروبدونم برای شروع کدوم خمیر پیراشگی پیشنهاد می کنید و خمیر مایه فوری چه مارکی ؟خوشحالم که دوست هنرمند وباسخاوتی مثل شما پیدا کردم که دانسته هاشو به اشتراک میذاره .متشکرم

خانومی

سلام عزیزم. چقدرجالب تقریبا مراحل شبیه کیک شربتب منه... صد در صد خوشمزه است.... نوش جوووووون[گل]

فرانک

درودها ترلان عزیزمممممم[قلب][قلب][قلب] نمیدونم بی معرفتها رو یادت می مونه یا نه اما خیلی خوشحالم که کافه ی گرم و دوست داشتنی ات هنوز پر رونق هست یادش بخیر بسبوسه ساده و پنیری رو یادم هست و اینکه من آرد سمولینا پیدا نکردم این مدل هم بی گمان خیلی خوشمزه است راستی شاهزاده ی کوچکت حتماً حسابی بزرگ شده دو سالش باید باشه عزیزم [قلب][قلب][قلب] انشاالله در کنار خانواده همیشه شاد باشی [بغل][گل][گل]

شبنم

به نظر هیجان انگیز و ساده میاد. ممنون برای دستورش.

نسترن. م

سمولینا یعنی چه؟؟ مافقط آرد داریم؟همونو به جای سمولینا بریزم؟؟؟

نسترن. م

حالا سمولینار. فاکتو ر بگیریم نمیشود آیا؟؟؟ در پایتخت سمولینا وجو د دارد آیا؟؟؟ یه زمانی دستور بسبوسه اون هم از نوع پرتقالی گذاشتی که دیگه پرتقال یافت نمیشود. خوبه بره تونوبت برای چندماه دیگه. یا با آب پرتقال حاضری درست کنم؟میشود آیا؟؟؟ ممنون ورلان هنرمن. عزیز باذوق راستی نمازو روزه هات قبول عیدتم مبارک. اونجا چند روز برای عید فطر تعطیله دوستم؟؟

سحر

سلام ترلان خانوم هنرمند . این بسبوسه قطرش کم هست یا زیاد

ملاحت

سلام ترلان جان.دستتون درد نكنه،منم فقط ساده شو امتحاان كردم،حتما اينم خوشمزه ميشه امتحانش ميكنم