پیراشکی مرغ به شکل صدف

مواد لازم:

فیله مرغ ..................................... ١ عدد

فلفل دلمه ای .............................. نصف یک عدد

زیتون حلقه شده ........................... ٢ ق غ

قارچ خرد شده .............................. ١٠٠ گرم

پیاز ............................................. ١ عدد

نمک و فلفل و ادویه دلخواه .............. به مقدار لازم

پنیر خامه ای ................................. به میزان لازم

خمیر پیراشکی .............................. یک واحد

(برای تهیه خمیر پیراشکی به اینجا مراجعه کنید)

طرز تهیه:

پیاز رو خرد کنید و کمی تفت بدید. بعد مرغ رو هم به قطعات کوچیک ببرید و به پیاز اضافه کنید. وقتی مرغ سرخ شد، قارچ رو هم بریزید توش و حرارت رو زیاد کنید و مرتب هم بزنید تا قارچ هم سرخ بشه. نهایتاً فلفل دلمه ای خرد شده و بعدش هم زیتون خرد شده رو اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه لازم رو هم به مایه آماده شده بزنید و بذارید کنار.

من برای این پیراشکی از این پنیر خامه ای هایی که تو لیوان شیشه ای فروخته میشه استفاده کردم. (نمی دونم تو ایران کدوم مارک این جوریه! ولی اگه از اینا نداشتید می تونید از هر نوع پنیر خامه ای به شرطی که شیرین نباشه یا حتی سس مایونیز استفاده کنید)  

خوب حالا نوبت نحوه پیچیدن پیراشکی هاست. قبل از هر چیز یه مقدار از خمیر (به اندازه یه نارنگی) رو روی سطح کار به ابعاد ١٠×١۵ سانتیمتر باز کنید. خمیر نباید کلفت باشه.

بعد روی نیمی از خمیر، از پنیر خامه ای بمالید و نیم دیگه رو به این شکل با چاقو شیارهایی ایجاد کنید. (دقت کنید این شیارها تا آخر نره و یه فاصله ای بین نوک شیار و انتهای خمیر وجود داشته باشه) در ضمن هر چی تعداد شیارها بیشتر باشه بهتره.

حالا روی پنیر یه مقدار از مایه ای که آماده کرده بودین بریزید...

و از همون سمت شروع کنید به رول کردن.

وقتی رول کردین، ابتدا و انتهای خمیر رو به هم بچسبونید.

به این ترتیب شکل مورد نظر که شبیه صدف دریاییه ایجاد میشه. بعد روی تک تک پیراشکی ها مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و کمی سیاه دونه و کنجد بپاشید.

فر از قبل باید با حرارت ١٨٠ درجه گرم شده باشه. پیراشکی ها رو توی فر بپزید.

و گرم گرم سرو کنید!

نوش جان! قلب

توی این پیراشکی ها رو با هر چی که دوس داشتین می تونید پر کنید. من برای تنوع از مایه بالا استفاده کردم ولی می تونید اصلاً از همون مایه ای که تو پست "پیراشکی به شکل جوجه" آموزش دادم استفاده کنید. هدف من از این پست بیشتر آموزش نحوه پیچیدن پیراشکی بود. لبخند چند مدل دیگه هم یاد گرفتم که اونا هم تو راهه.... منتظر باشید! چشمک

/ 35 نظر / 227 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مطهره

سلام ترلان جون. من امروز با وبلاگ قشنگتون با سلیقه بسیار متنوع و قشنگ شما و با اون عشقی که توی نوشته هاتون کاملا مشخص می شه آشنا شدم. جدا لذت بردم هم از آموزشتون که بسیار حرفه ای هست و هم به خاطر همه چیزهایی که یه حس بسیار خوبی بهم دست داد. با توجه به این که ماه رمضون هم نزدیکه و مهمونی هاش متفاوت تر از بقیه سال و این که شما استادین می خواستم غذاف دسر یا یه چیز متفاوت برای مهمونی های افطار برام بگین تا سفره افطارم متفاوت بشه. با تشکر بسیار بسیار زیاد. شادف سربلند و موفق باشین.

آشپز20

سلام عزیزم من دیشب پیراشکی درست کردم حالا اومدم یه دونه رو مثل این مدلی درست کنم مهمون هم داشتم ولی هر چی فکر کردم یادم نیومد چه جوری بود و چون مهمونم داشتم دیگه فرصت نشد بیام دوباره ببینم ولی الان اومدم با دقت مراحل رو دیدم تا دفعه بعد استفاده کنم [گل]

مامان تینا و سینا

وای ترلان جون خیلی هوس انگیزه [قلب][ماچ]

سارا

سلام چه خوشله وبلاگتون[لبخند] اگه اجازه بدین لینکتون کنم ... منتظرم[چشمک] [خداحافظ][گل]

تکتم

n,ستت دارم خیلی با سلیقه ای

مدادرنگی

ترلان جان سلام. اولا بگم که من مدتهاست وبلاگت رو میخونم و واقعا بهتون تبریک میگم برای سلیقه و ابتکار و هنرمندیتون. عرض شود که من از نانوایی خمیر پیراشکی گرفتم و این پیراشکی رو درست کردم، متاسفانه خیلی سفت شد ... میخواستم ببینم کلا خود این غذا وقتی آماده میشه ترد و نرمه یا ترد و خشک؟ و اگر خمیر خودتون رو آماده کنم نرم میشه ؟ لطفا راهنمایی کنید

سمیه

ترلان جون بهت تبریک میگم با این همه سلیقه و ممنون با خاطر این غذاهای متنوع که اموزش می دی . اگه توی خمیر پیراشکی شیر خشک نریزم تو کیفیتش تاثیر می ذاره ؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنی .

لیلی

سلام ترلان جان... آیا میشه با خمیر هزار لا هم این پیراشکی را درست کرد؟در این صورت با چه دما و زمانی در فر باشد/ ممنون