پنکیک (Pancake)

مواد لازم برای 7-8 تا پنکیک:

آرد سفید ....................................... دو و نیم پیمانه

شکر ............................................. 1 ق غ

کره آب شده ................................... 4 ق غ

شیر ............................................... 2 لیوان

بکینگ پودر ..................................... 2 ق م

تخم مرغ درشت .............................. 2 عدد

نمک .............................................. نصف ق چ

طرز تهیه:

همه مواد رو بریزید توی یه کاسه...

...و خوب با همزن دستی هم بزنید تا مایه یک دست بشه.

تابه صاف و نچسبی رو روی حرارت بذارید و با برس کمی چرب کنید.

با ملاقه مقداری از مایه پنکیک رو روی تابه بریزید و بلافاصله با پشت ملاقه سطح پنکیک رو صاف کنید. (ضخامت پنکیک نه باید خیلی کم و نازک باشه و نه اونقدر زیاد که توش نپزه.)

کمی بعد یه سری حباب روی سطح پنکیک ایجاد میشه و اطراف پنکیک هم طلایی میشه. این یعنی این که خودش رو گرفته و وقتشه که برگردونید تا اون طرفش هم طلایی بشه.

معمولاً هر سمت پنکیک حدود 2-3 دقیقه طول می کشه. وقتی خواستید برگردونید مجدداً کف ماهیتابه رو چرب کنید.

پنکیک ها رو یکی یکی آماده کنید و روی هم بچینید.

پنکیک به خودی خود مزه خاصی نداره یعنی طبق این رسیپی اونقدر شیرین نیس که بشه خالی خالی خورد. برای همین باید با یک یا چند چیز دیگه همراه بشه تا مزه دار بشه. مثلاً خاکه قند یا میوه یا خیلی چیزای دیگه.

کلاً برای سرو پنکیک دستتون بازه و میتونید هر جور که دلتون خواست تزیین کنید! مثلاً با خامه یا سس شکلات یا عسل یا شربت ماپل سیراپ (به صورت آماده تو فروشگاه ها هست) و انواع میوه مث توت فرنگی و موز و کیوی و بلوبری و رزبری و ...!

من با کمی عسل و خامه و موز سرو کردم.

بافت این پنکیک نرمه و مزه ش هم در کنار عسل و خامه خوبه... امیدوارم اون دسته از دوستان عزیزی که درخواست پنکیک کرده بودن رضایتشون فراهم شده باشه.

نوش جان! قلب

 

منبع: برنامه Kitchen Boss با کمی تغییر

/ 10 نظر / 194 بازدید
ممو

به به....چقدر خوشمزه به نظر می یاد...با شکلات صبحانه واقعا می چسبه...

راحیل

خیلی وقته میخوام پنکیک درست کنم اما هنوز فرصت نشده[گل] با موز فکر کنم خوشمزه تر میشه[گل]

فاطمه

سلام ترلان جان می شه شکر این رسپی رو زیاد تر کرد اگه می شه چقدر؟

زهرا

همین الان امتحانش میکنم مرسیییییییییییییییییی

n!k

یعنی یه حق الناسی پشت سرت راه انداختی که نگو ... با این وب و عکسا ...

سارا

سلام ترلان خانم مررررسی [گل]

زندگی از آ...تا...ی

ما گیلانی ها یه نوع پنکیک داریم بهش می گیم کولی بیج نون بعدا دستورشو می ذارم. به وب ما هم سر بزنید. انواع غذا ها و شیرینی های بین المللی رو گذاشتیم در صورت تمایل به تبادل لینک خبرمون کنید.

مطبخ خانه ما

سلام از وبتون خیلی خوشم اومد با اجازه لینکتون کردم و اگه مایل بودید شما هم منو با همین نام و آدرس لینک کنید.

نسترن. م

ترلان جان من پنکیک رااولین بار از کتاب رزا منتظمی یاد گرفتم. تقریبا ببست وسه چهار سال پیش. البته توشم مایه ی گوشتی میذارم وسرخ میکنم. ولی این مدل شما برای صبحانه ی دخترم که کمی تاقسمتی زیاد ایرادی وپرتوقعه عالی باشه. ممنون ترلان عزیز[قلب][گل][لبخند]