رزهای شکلاتی

من برای تزیین این کیک از رزهای شکلاتی و برگ های شکلاتی استفاده کردم.

***رزهای شکلاتی***

مواد لازم:

شکلات تخته ای ............. ۴۵٠ گرم

شربت .......................... دو سوم پیمانه

طرز تهیه:

با یه چاقوی بزرگ و قوی شروع کنید از گوشه های شکلات، اونو هی فشار بدید و تیکه تیکه کنید. اون قدر این کارو ادامه بدین تا کل شکلات شما به حالت رنده شده و قطعات ریز در بیاد. حالا این شکلات رنده شده رو توی یه ظرف بریزید و تو مایکروویو قرار بدید تا ذوب شه. اگه مایکروویو نداشتید می تونید به روش بن ماری ذوب کنید. یعنی یه ظرف آبجوش رو بذارید روی گاز و ظرف حاوی شکلات رو هم توی اون ظرف قرار بدید. (مواظب باشد آب وارد شکلات نشه) و اون قدر روی این حرارت غیر مستقیم شکلات رو هم بزنید تا کاملاً آب بشه.

بعد شربت رو به شکلات آب شده اضافه کنید و هم بزنید. اولش ممکنه به نظر بیاد که خمیرتون خیلی شله ولی یه کم که هم بزنید و یه مقدار که از حرارتش کم بشه یه دفعه می بینید که خمیرتون داره سفت می شه. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید تو دمای اتاق به مدت تقریباً 6 ساعت یا یه شب تا صبح بمونه تا حسابی جا بیفته.

 

 خمیرتون بعد از استراحت و موقع کار کردن به این شکل درمیاد:

حالا وقت اون رسیده که رزها رو درست کنید. برای این کار گلوله های کوچیکی از خمیر رو بردارید و تا جایی که می تونید اونو پهنش کنید.

 اولین گلبرگ رو به حالت لوله دربیارید و گلبرگ های بعدی رو لازم نیست لوله کنید و همین طور ابتدای هر گلبرگ رو زیر گلبرگ قبلی قرار بدید تا در هم دیگه گیر کنند.

 

تقریباً برای هر رز ٨ تا گلبرگ نیاز داریم. در آخر اگر دیدید زیر رزتون قلمبه شده برای خوشگل شدن و ظریف شدنش اون تیکه قلمبه شده رو ازش بکنید.

 

همین! تموم شد! به همین راحتی... ولی....

چند تا نکته رو باید بگم:

١- منظور من از شربت همونیه که بهش می گن Light Corn Syrup نمی دونم تو ایران بهش شربت می گن یا شیره یا چی؟! ولی اگه جایی هستید که به همین اسم لاتین می تونید گیر بیارید سراغ همین برید! من دستور تهیه شربت رو از یه سایت خارجی گرفتم و ترجمه کردم و در انتهای همین پست آوردم ولی خودم درست نکردم چون آماده اش گیرم اومد.

٢- با این موادی که من گفتم رزهای تیره رنگ درست می شه ولی می تونید به جای شکلات سیاه از شکلات سفید و رنگ خوراکی استفاده کنید تا رزهای رنگی داشته باشید. البته در این صورت برای همین قدر شکلات مقدار شربت میشه یک دوم پیمانه.

٣- شکلات به طرز فوق العاده وحشتناکی به دما حساسه و فوری آب میشه. من با این که کولر رو زیاد کرده بودم ولی بازم خیلی سخت بود کار کردن برام. برای همین یه ظرف استیل رو پر یخ کردم و روشو با سلفون پوشوندم و گلبرگ ها رو روی اون چیدم. لطفاً در جای گرم بیخیال درست کردن رزهای شکلاتی بشید!

۴- باز به همون دلیل که شکلات زودی تو گرما آب میشه حتماً موقع کار کردن با نوک انگشتاتون این کارو انجام بدید و به هیچ وجه از کف دست برای باز کردن خمیر و شکل دادن به گلبرگ ها استفاده نکنید. چون کف دست گرم تر از نوک انگشتاس!!

۵- و نکته آخر اینکه این عکس هایی که گرفته شده مربوط میشه به اولین و آخرین باری که من رز شکلاتی درست کردم. با اینکه تازه کار بودم ولی نتیجه بد نشد و چون خیلی ذوق زده شده بودم دلم نیومد شادیمو با شما شریک نشم! با این وجود اگه گلبرگ هام به خاطر بی تجربگی و گرمی هوا خیلی یه دست و ظریف در نیومده قصور این جانب رو ببخشید!!!

***برگ های شکلاتی***

برای خوشگل تر و طبیعی تر شدن رزها به چند تا برگ شکلاتی هم نیاز دارید دیگه، مگه نه؟!!

 مواد لازم:

چیپس شکلاتی .................. نصف پیمانه

کره .............................. ١ ق چ

برگ طبیعی .................... به تعداد لازم

 

طرز تهیه:

چیپس شکلاتی و کره رو توی ظرف بریزید و با حرارت غیر مستقیم اونو ذوب کنید و مرتب به هم بزنید. بعد یه لایه ورق آلومینیوم رو روی میز باز کنید. برگ ها رو تمیز بشورید و خشک کنید. بعد از مایه شکلات یه مقدار بر روی پشت سطح برگ که رگبرگ هاش برجسته هستند بمالید (به طوری که یه لایه قطور ایجاد بشه) و بذارید یه چند دقیقه ای بمونه و حتی می تونید تو یخچال بذارید که سریعتر خودشو بگیره.

 

بعد خیلی آروم شروع کنید از انتهای برگ یعنی از جایی که به ساقه وصل میشه کم کم و با احتیاط برگ رو از روکش شکلاتی اش جدا کنید. به این ترتیب برگهای شکلاتی هم درست می شن!

 

 

 

 

 

 

 

 من با استفاده از این رزها و برگ های شکلاتی و خامه ای که یه مقدارش رو با پودر کاکائو مخلوط کرده بودم این کیک رو تزیین کردم.

شربت: برای تهیه ٢ پیمانه شربت، ٢ لیوان شکر رو با ٢ لیوان آب و ۴/١ ق چ کرم تارتار و کمی نمک بجوشونید. وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید و در ظرف رو به مدت ٣ دقیقه بذارید تا زمانی که دونه های کریستالی شکر روی دیواره ظرف تشکیل بشه. بعدش در ظرف رو بردارید و گاهی هم بزنید تا مایه جا بیفته و غلیظ بشه. وقتی سرد شد ازش استفاده کنید.

/ 16 نظر / 50 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شادی

خیلی خوب و خوشگل شده ترلان جون و حتما هم خوشمزه! راستی بابت خمیرها تشکر فراوون. ببخش که کمی دیر اومدم برای تشکر. فکر کردم چک نمی کنی وبلاگتو چون اپ نمی کردی. بازم مرسی زیادددددد. می بوسمت[گل]

بتول

سلام خوشگلم ... خیلی زیبا درست کردی ... همه اینا باید وقتی امدم واسم درست کنی ها .... مواظب خودت باش .. بای اینم وبلاگ من : www.haramedelam.blogsky.com

سارا دانش

روزگارت هم مثل شیرینهایت شیرین و خوشرنگ و.... باشه [گل]

fati

سلام امیدوارم همیشه شیرین کام باشین ممنون از شیرینی های خوشمزه که درست کردین فقط چرا گفتین آرد شماره 1 آرد شماره 2 ؟؟؟ برا بیسکوییت شطرنجی هم نگفتین چه مدت تو یخچال بزاریم ؟؟ شرمنده من 1 مقدار ناشی ام

خاله شیکمو

سلام ترلان جون. واقعاً تزئین کیک هات بی نظیره و وبلاگ خیلی خوشگلی هم داری. من هم یه وبلاگ آشپزی درست کردم و به تو لینک دادم خوشحال میشم تو هم یه سری به من بزنی و اگه تونستی تو وبلاگت به من لینک بدی. ممنون

سهیلا

سلام ترلان جان عکسها همه فیلتر شده هست[گریه]

silly

tarlan jonam ino bebin http://alirezaaskary.blogfa.com/post-1.aspx nahayate gostakhi va porrooyieeee[عصبانی]

silly

man dashtam donbale tarz tahieye khameye ghannadi migashtam ba in harekate gheare ensani robero shodam[نیشخند]

پروانه

ترلان جون خسته نباشید واقعا کیک خوشمزه و قشنگی بود مرسی

نسترن. م

ترلان جون تزئیناتت حرف نداره. ابتکار خودته یااز جایی ایده میگیری؟؟یه سؤال تو این کیک وکیک آناناسی خامه ت حالت سایه روشن دورنگ داره چطوری خامه رو دورنگ میزنی. بعدش هم من هرچقدر خامه روفرم میدم و سفت میشه ولی باز هم از قیف باماسوره به این خوشگلی درنمیاد. چه بکنم؟؟؟ دست خطتت رسمامنو کشته دیگه [لبخند][گل][ماچ]