پیراشکی فلفل

خمیر

مواد لازم: (همه مواد خمیر نصف شود)

آرد سفید .......................................... یک و یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر ........................................ نصف ق غ

خمیر مایه .......................................... نصف ق غ

ماست ................................................ یک چهارم پیمانه

شیر ................................................... یک چهارم پیمانه

روغن مایع .......................................... یک هشتم پیمانه

نمک ................................................. یک چهارم ق چ

شکر ................................................... یک و نیم ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

مواد میانی

مواد لازم:

فلفل سبز (تند نباشد) ................ ۶ عدد

گوشت چرخ کرده ....................... ١۵٠ گرم

قارچ ....................................... ١٠٠ گرم

پیاز ........................................ ١ عدد

جعفری خرد شده ..................... ١ ق غ

گشنیز خرد شده ...................... ١ ق غ

پنیر پیتزا .................................. یک سوم پیمانه

نمک و ادویه دلخواه ................... به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز رو ریز خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید. وقتی تفت داده شد، قارچ های خرد شده رو بهش اضافه کنید. حرارت رو زیاد کنید و تند تند هم بزنید تا آبش کشیده شه.

نمک و ادویه های دلخواه رو اضافه کنید. (ادویه دلخواه میتونه زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، اورگانو، آویشن و ... باشه) در نهایت جعفری و گشنیز رو هم اضافه کنید و مایه رو از روی حرارت بردارید. وقت مایه کمی خنک شد پنیر رو هم به مایه اضافه کنید.

برای این کار از فلفل های سبزی که بزرگتر از فلفل های معمولی هستن و طعمشون هم تند نیست، استفاده می کنیم.

فلفل ها رو چاک بدید و هسته هاش رو خارج کنید.

از مایه گوشتی هر چقدر که جا میشه بریزید تو فلفل و به اصطلاح فلفل رو با این مایه پر کنید.

از خمیر گلوله کوچیکی بردارید و اون رو به شکل طناب دربیارید.

یه سر طناب رو به نوک فلفل پر شده بچسبونید...

... و شروع کنید به پیچوندن دور فلفل تا برسید به سرش.

اگه فلفل ساقه داره، ساقه ش رو بیرون از خمیر نگه دارید تا شکل بهتری پیدا کنه. لازم نیس خیلی محکم بپیچید. یه مقدار فلفل از لابلای خمیر هم پیدا بشه ایرادی نداره چون خمیر پف می کنه و فضای خالی رو می پوشونه. تازه حتی اگه دوس داشتین میتونید شل تر هم بپیچید، اون هم یه مدلیه! 

روی خمیر رو با کمی زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و کمی هم کنجد بپاشید.

فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید. پیراشکی ها رو بذارید تو فر و به مدت تقریباً نیم ساعت بپزید.

 

نوش جان! قلب 

/ 51 نظر / 214 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سوری

تنک یو ترلان جون...[گل]

لیلا. َع

عزیزم عجب خوشگله این که درست کردی خیلی ایده خوبیه میرم که درست کنم ممنون که مهمان سفره من بودی عزیزم الان طرف شما هم که خنکه و فکر کنم این سوپ بچسبه من که هر کی رو اونور میشناسم سرما خورده منم بهشون گفتم بی جنبه ها ... شاد باشید

ماری

kolan dastoorat kheili khooban, be khosos k ax ham mizary va adam har marhale midoone bayad chi kar kone daghighan, rasty khamir hezar la ro ham bahash eshtrodel doros kardam, vali khamir pof nakard chon 24 saat too yakhchal daneshgah moonde bood(ma rfatim ye alame kharid kardim rooze ghabl az tatilat, bad raftim daneshgah, bad ye sery az kharidaro shamel hamin puff pastry ja gozashtim to yakhchal daneshgah k frizer ham nadasht, fardash ham daneshgah darash baste bood va ta rooze badesh moonde bood hamoon ja) roosh neveshte bood dar damaye zire -18 daraje nigar darin va vaghty khastin estefade konin har cheghadr mikhain vardarin va baghye baste ro belafasale! bezarin too frizer :D vali bazam bad nashode bood.

سیما

سلام امروز اینجارو پیدا کردم خیلی فکر جالبیه ممنون منم که عاشق فلفل اگه اجازه بدین لینکتون میکنم ؟

رویا

سلام ترلان عزیزم. مثل همیشه عالی و جذاب بود. کاش می تونستی چند تا اموزش هم از غذاها خصوصا دسر با پاستا برامون بذاری. من شدیدا دنبال تهیه دسرهای شیرین و خوشمزه با پاستا هستم. اگه تجربه داشتی ممنون می شم من رو هم در جریان بذاری.[ماچ]

نسیم

چه خوشگل شده ترلان جون مثل همیشه دستت درد نکنه. کریسمس شما هم مبارک [گل]

گیسو

وااایی دختر یه مدت نبودم ببین چه ترکوندی این که عالی بود برم بعدی رو ببینم

لیلا

سلام عزیزم من چند روز پیش از این فلفلها دیدم و خریدم که درست کنم.امروز مهمون داشتم و واسه یه غذای جانبی درستش کردم.خیلی خوب بود عالی بود و مهمونا همه راضی.تازه من اصلا فلفل نمی خورم و اینقدر راضی بودم.آخه دوست جونم خیلی خوب و خوش سلیقه است.[ماچ][ماچ][قلب][قلب]

لیلا

اوه راستی من یه کم مواد دلمه اضافه داشتم توی فریز که برنج و لپه توش بود با اونم خیلی خوب شد واسه تجربه دوستان [خجالت]البته ما کوچکتر از همه مخصوصا ترلان جون هستیم

یامور

سلام خسته نباشید خیلی جالب بود ممنون .اگه این فلفل هارو تو سیخ چوبی بکنید وروشو با مایه کباب بپوشونید بعد کباب کنید هم خیلی خوب میشه [لبخند]