ناگت سبزیجات (Veggie Nuggets)

مواد لازم:

سیب زمینی آب پز رنده شده .................. حدود 3 عدد متوسط

هویج آب پز رنده شده ............................ 1 عدد کوچک

نخود فرنگی ........................................ 2 ق غ

ذرت پخته ............................................ 2 ق غ

فلفل سبز خرد شده .............................. بسته به ذائقه!

آرد ..................................................... 1 ق غ

گشنیز و جعفری خرد شده ..................... از هر کدام حدود 1 ق غ

زردچوبه .............................................. 1 ق م

پودر زیره .............................................. 1 ق م

نمک و فلفل ........................................ به میزان لازم

 

تخم مرغ ............................................. 2-3 عدد

پودر سوخاری ...................................... حدود 1 لیوان

 

این مقدار مواد برای حدوداَ 15 عدد ناگت هست.

طرز تهیه:

همه مواد بالا (به جز تخم مرغ و پودر سوخاری) رو با هم مخلوط کنید. بهتره نخود فرنگی و ذرت له نشن.

روی سینی جاداری، سلفون بکشید. از مخلوط به اندازه یه گردو بردارید و توی دستتون بهش فرم بدید. ضخامت ناگتها باید چیزی حدود 1 سانت باشه.

ناگتها رو توی سینی بچینید. (سلفون برای اینه که بعداً ناگتها رو به راحتی بتونید از توی سینی بردارید)

سینی رو بذارید حداقل نیم ساعت توی فریزر بمونه تا ناگتها یه کم سفت بشن.

تخم مرغ رو با 1 ق غ آب مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل و پودر سیر یا هر ادویه ای که دوس داشتید بزنید.

پودر سوخاری رو هم مزه دار کنید. من یه مقدار زردچوبه، پودر پیاز و اورگانو زدم.

حالا ناگتها رو با احتیاط از روی سلفون جدا کنید و اول توی تخم مرغ و بعد توی پودر سوخاری بزنید و مجدداً روی سلفون بچینید.

وقتی کارتون تموم شد دوباره بذارید توی فریزر.... از نیم ساعت کمتر نشه.

مقداری روغن توی ماهیتابه بریزید. اندازه روغن باید به قدری باشه که ناگتها به راحتی سرخ بشن.

ناگتها رو دونه دونه و با احتیاط توی روغن بندازید. بلافاصله هم با قاشق مقداری روغن داغ از توی ماهیتابه بریزید روی ناگتها.

یه طرفش که طلایی شد برگردونید و اجازه بدید سمت دیگه ش هم طلایی بشه. زمان زیادی لازم نداره چون عملاً همه چیش پخته س و فقط می خواهیم روی ناگتها طلایی بشه.

بعد از توی روغن دربیارید و روی دستمال آشپزخونه روغن اضافیش رو بگیرید.

یه کم زمانبره ولی بسیار خوشمزه س.

در ضمن همه مراحلش رو باید با احتیاط انجام بدید. چون مایه ناگت یه مقدار شل و نرمه و با بی دقتی ممکنه وا بره. البته با گذاشتنش توی فریزر تا حد زیادی این مشکل بر طرف میشه.

استفاده از کفگیرهای مسطح و دراز هم کمک زیادی می کنه.

خلاصه این هم یه غذای گیاهی خوشمزه که امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

/ 13 نظر / 174 بازدید
نمایش نظرات قبلی
افسانه

سلام ترلان جون. وقتتون بخیر باشه. ایده بسیار جالب ودوست داشتنیه.دست گلت درد نکنه عزیزم.بسیار عالی وپرفکت.[دست]

میهمانی

من به تازگی یک وبلاگ با تمرکز بر غذاهای متفاوت ایجاد کردم می خواستم در صورت امکان تبادل لینک داشته باشیم

میهمانی

من هم شما رو لینک کردم ممنون اسم شما رو گذاشتم ترلان کافه می تونید مارو به اسم 123 آشپزی بزارید؟ الان میهمانی گذاشتید ممنون[لبخند]

خانومی

سلام خانوم گل دستتون دردنکنه.وبلاگ خوبی دارین ... می شه به منم افتخاربدین وتبادل لینک داشته باشیم؟ منتظرتون هستم.

خانومی

سلام گلم .شماهم با افتخارلینک شدین.

نیلو

سلام خانومی خوبی من همیشه به وبلاگتون سر میزنم و دستورات خوب و عالیتون استفاده میکنم سوالی داشتم اینه که من فر گازم خراب شده و فقط شعله جوجه گردونش درسته شعله پایینیش خراب شده آیا میشه با شعله جوجه گردون شیرینی و کیکی پخت؟ اگه نمیشه توی هواپز چطور! چون هوا پز دارم میخام شیرینی نخودچی و گل مینا و بیسکویت های رویال آیسینگ بپزم اگه میشه یه مقدار راجبش توضیح بده هم تایمش هم زمانش ببخشید طولانی شد [گل]

آموزش گلسازی

سلام غذاهای جالب و متنوعی دارید . از وب سایت ما هم بازدید کنید . http://flowermaking.ir/ متشکرم

مطبخ خانه ما

سلام آدرس وب من از azmsm.blogfa.com بهmatbakhema.ir تغییر کرده لطفاً با آدرس جدید لینکم کنید. با تشکر

نسترن. م

ترلان جان درست کردم این ناگت سبزیجاتو. خوب بود دوست داشتم. دختراهم خیلی دوست داشتن. جای باباشون خالی بود. رفته مأموریت شغلی. این غذا رففففففت تولیست غذاهای انتخابی ممنون ترلان عزیز