سالاد یونانی

مواد لازم:

کاهو ................................................. 7-8 برگ

خیار .................................................. 3 عدد

گوجه فرنگی ....................................... 3 عدد

فلفل دلمه ای ..................................... 1 عدد

پیاز ................................................... 1 عدد

پنیر سفید .......................................... 100 گرم

زیتون سیاه ........................................ 10 عدد (یا زیتون حلقه شده نصف لیوان)

لیمو ................................................. 1 عدد

نمک ................................................. به میزان لازم

روغن زیتون ........................................ 3-4 ق غ

اورگانو .............................................. 1 ق غ

طرز تهیه:

خیار، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رو به اندازه متوسط خرد کنید. نه مث سالاد شیرازی ریز باشه و نه مث فتوش درشت!

کاهو رو هم خرد کنید و همه اینها رو با هم مخلوط کنید. آب لیمو رو بگیرید و به همراه نمک به سالاد اضافه کنید.

پنیر رو به صورت مکعبی خرد کنید و با زیتون به سالاد اضافه کنید و هم بزنید. روغن زیتون و اورگانو رو هم بریزید و همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.

سالاد رو می تونید به یه کاسه دیگه منتقل کنید یا تو همون ظرف سرو کنید. ولی در هر صورت پس از به هم زدن سالاد حلقه های پیاز رو روی سالاد بچینید و با خود سالاد مخلوط نکنید.

پنیر سفیدی که من توی خونه داشتم خیلی نرم و خامه ای بود و نمی شد مکعبی برشش زد این شد که از پنیر حلومی استفاده کردم که اون هم یه جورایی شبیه پنیر سفید می مونه ولی سفت تر.

امیدوارم مورد پسندتون واقع شده باشه....

نوش جان! قلب

/ 14 نظر / 90 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هانیه

سلام ترلان جون دو دفعه است یه اتفاق عجیب داره واسه کیک نارگیل - کاکائوی من میفته. یه بار پریشب و یه بار دیروز درستش کردم. دفعه اول خونه مامانم درست کردم و کیک خیلی بیشتر از هر دفعه پف کرد و بالا اومد ولی یهو پفش کامل خابید. در حدی که ضخامتش شد مثل اولش که مایه رو ریختم تو قالب. دیروز صبح خونه خودم با فر خودم و همون مدل قبلی درست کردم. بازم همون اتفاق افتاد دقیقا. به نظرت چه دلیلی می‌تونه داشته باشه؟ ممکنه به خاطر این باشه که حرارت اولیه فر خیلی زیاد بوده؟ آخه خونه مامان قبلش تو فر یه کیک دیگه درست کرده بودم. خونه خودمم وقتی فر رو روشن کردم یادم رفت کمش کنم و وقتی کیک رو گذاشتم توش درجه رو آوردم رو ۱۸۰. ممنون میشم کمکم کنین :)

هانیه

آره. قبلا هم می‌پختم خیلی خوب میشد. مرسی بابت راهنماییت عزیزم :)

تارا

مثل همیشه عالی و دوست داشتنی

سپيده

دستت درد نكنه عزيزم عالي و سالم

مهسا

ترلان جون میشه پیراشکی های به شکل ماهی رو درست کنیم وبرای یه هفته در ظرف در دار در فریزر نگه داری کنیم .پیشا پیش بابت پاسخهایی که میدین مممممممممممممممممنون .[گل][گل][گل]

مهسا

ترلان جون منظورم بعد از پختن در فریز ر باشه و موقع مهمونها فقط در فرگرمش کنیم . بازم خوب نمیشه؟ ممنون از پاسخها و مهربونیتون[ماچ][خداحافظ]

گلی بانو

انقده دوس میدارررررررررم[نیشخند]

elaheabha

ترلان جان.... ببخشیدا بهم نخندی...چرا ارشیوتو نمیبینم؟؟؟؟؟[ناراحت][لبخند]

نسترن. م

ترلان جان فروشگاههای هایپر توتهران یه پنیرهایی دارن که مکعبی وکوچیک و رنگی هستن به اسم پنیر گرویر ومیگن برای سالاد استفاده میشه. میشه از اونها هم تواین سالادهایی که پنیر میخوا د بریزیم. نمیدونم اونجایی که شماهستید ازین پنیرهاهست و چه اسمی داره؟؟ حالا در کل منظورت پنیر صبحانه س؟؟؟

نسترن. م

ترلان جان شاید من اشتباهی گفتم گرویر. شاید هم اسم پنیرها گوداهست؟ در هر حال مکعبهای کوچک ورنگی هستن که اصلا اونجا نوشته مخصوص سالاد به تنهایی خیلی هم خوشمزه نیست یعنی مزه ی خاصی نداره ولی سالادو قشنگ میکنه