دسر ژله و کرم وانیلی

مواد لازم:

ژله (طعم دلخواه) ................................. ٢ بسته

میوه دلخواه (ترجیحاً همان طعم ژله) ........ به میزان لازم

شیر .................................................. دو و نیم لیوان

شکر ................................................. سه چهارم لیوان

وانیل ................................................. ١ ق چ

خامه ................................................. ١٠٠ گرم

پودر ژلاتین ......................................... دو و نیم ق غ

طرز تهیه:

یک بسته از ژله رو تو نصف لیوان آب جوش حل کنید و بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و بذارید تو یخچال تا کاملاً ببنده. وقتی بست، ژله رو به اشکال نامنظم ببرید.

 

یک بسته دیگه از ژله رو با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کنید و بعد سه چهارم لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. ژله رو بریزید تو قالبی که می خواهید دسر رو توش درست کنید و بذاریدش تو یخچال.

 

وقتی ژله نیم بند شد از میوه دلخواه دونه دونه توی ژله قرار بدید. دوباره قالب رو بذارید تو یخچال.

من از گیلاس هایی که به دو نیم کرده بودم و هسته شون رو در آورده بودم استفاده کردم.

 

شیر رو با شکر مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا شکر حل بشه. بعد از روی گاز بردارید و بذارید کنار. ژلاتین رو اول روی کمی آب سرد بپاشید. وقتی به حالت اسفنجی در اومد بذاریدش روی بخار آب جوش تا شفاف بشه.

پس از این که مخلوط شیر و شکر کمی خنک شد، ژلاتین و وانیل و خامه رو بریزید توش و هم بزنید.

 

به آرومی از کرم وانیلی با ملاقه بریزید روی ژله (ژله باید کاملاً بسته شده باشه وگرنه با کرم مخلوط میشه و رنگش بهم می ریزه!) قالب رو دوباره بذارید تو یخچال.

 

وقتی کرم نیم بند شد، اون ژله هایی رو که همون اول به صورت قطعات نامنظم بریده بودید، دونه دونه فرو کنید تو کرم. وقتی تموم شد دوباره قالب رو بذارید تو یخچال تا کاملاً ببنده.

 

دسرتون که کاملاً سفت شد، اول با نوک چاقو دورش رو آزاد کنید و بعد قالب رو یه چند ثانیه ای تو ظرف آب گرم نگه دارید و نهایتاً تو ظرف مورد نظرتون برش گردونید.

 

(ببخشید، نور آشپزخونه کم بود.. واسه همین عکس یه مقدار تاریکه! مهمونا هم تو هال بودن و نمیشد ببرمش اونجا عکس بگیرم!خجالت)

من برای این دسر از ژله با طعم گیلاس و خود میوه گیلاس استفاده کردم. هر میوه دیگه ای میشه استفاده کرد، مثلاً ژله توت فرنگی با میوه توت فرنگی که اون هم خیلی قشنگ میشه.

 

نوش جان! قلب

 

/ 20 نظر / 290 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فرناز

دست شما درد نکنه دوبار درست کردم هم خوشمزه ست و هم خوشگل و خوش رنگ عالی شددددددد همه دوست داشتن

منصوره

سلام به به چه كردي؟ عالي شده[گل]

سحر

سلام ترلان جونم. به به خسته نباشی. کلی شکمم به غارو غور افتاد. اگه دوس داشتی پیش منم بیا. منم عاشق اشپزیم. همیشه بهت سر میزنم. و به افسان جون. و به شادی جون. [ماچ]

یامور

از اینکه باهاتون اشنا شدم خیلی خوشحالم و این دسرو درست کردم و خیلی خوب شدراستش از بس غذاهایی که درست کردین خوش اب و رنگه که عجله دارم زودتر درستشون کنم[قلب]

سوگند

سلام خانمی وای که شما اخرشی با این همه سلیقه من مامی النا کوچولو هستم والنا هم خیلی ژله دوست داره ولی من از روی دستور روی جلد همیشه درست میکنم ولی سفت سفت نمیشه با اینکه توی یخچال هم به مدت کافی میمونه لطفا دستور درست کردن ژله رو برام میگی( به روش ترلان جون البته )ممنون میشم ازت عزیزم[اضطراب]

فرنوش

سلام من از بوشهر هستم . تازه شما رو پیدا کردم اما دیگه ولتون نمیکنم منم مثل شما عاشق شیرینی و دسر هستم[قلب]

خوشمزه

سلام این مقدار پودر ژلاتین یعنی چندتا برگ ژلاتین؟ توی چه مقدار آب سرد حل کنیم؟ باتشکر

الهه

سلام ، ببخشید این مواد خامه و ژلاتیین باید همراه شیر شکر بجوشه؟؟؟ آخه من وقتی موتدمو روی ژله ریختم فقط تهش گرفت و روش شیر موند و اونایی که گرفته بود دونه دونه شده بود انکار پودر ژلاتین حل نشده بود :(

نسرین

سلام ترلان جون..منظورت از خامه چه نوع خامه ایه؟ صبحانه؟

سحر

سلام ترلان خانوم درست کردم عالی شد.ممنونم از لطف شما