فیلو کاپ میگو

مواد لازم:

خمیر فیلو ............................................. به میزان لازم

پیاز ...................................................... 1 عدد

میگوی ریز ............................................. 300 گرم

قارچ ورقه شده ....................................... 200 گرم

سیر رنده شده ........................................ 1 عدد

زنجبیل رنده شده ................................... 1 ق غ

فلفل دلمه ای ........................................ نصف یک عدد

فلفل سبز تند ......................................... به اندازه دلخواه

گوجه فرنگی ........................................... یکی دو عدد

پنیر پیتزا ................................................ به میزان لازم

پیازچه خرد شده ...................................... به میزان لازم

نمک و فلفل و ادویه دلخواه ...................... به میزان لازم

طرز تهیه:

 پیاز رو خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. میگوها رو تمیز بشورید و پاک کنید و به پیاز اضافه کنید.

وقتی میگو تفت داده شده سیر و زنجبیل و فلفل سبز و نمک و ادویه دلخواه رو اضافه کنید.

 

قارچ ها رو به میگو اضافه کنید و روی حرارت بالا مرتب هم بزنید تا اونها هم تفت داده بشن و به آب نیفتن.

 

بعد فلفل دلمه ای رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید.

 

حالا گوجه فرنگی رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید و بذارید یه مقدار روی حرارت بمونه و مزه همه مواد به خورد هم بره.

خمیر فیلو رو به قطعات مربع شکل به ابعاد تقریباً 10×10 سانت ببرید. (البته سایزش به خودتون بستگی داره، هر چه بزرگتر باشه لبه های کاپ میاد بالاتر و به همون اندازه خوردنش هم سخت تر میشه.)

 

کمی کره آب شده روی هر خمیر بمالید.

قالب کاپ کیک رو بذارید دم دستتون.

 

3 ورقه خمیر رو بذارید روی هم. ضخامت کاپ به خودتون بستگی داره، می تونید از 2 تا یا 4 تا ورقه استفاده کنید.

و با هم فرو کنید تو قالب کاپ کیک ... وسط خمیر رو کف قالب جاسازی کنید و لبه های خمیر رو چین بدید.

 

 

 

فر رو از قبل با حرارت 200 درجه گرم کنید. 

قالب رو بذارید تو فر و حدود 5-6 دقیقه صبر کنید. مواظب باشید نسوزه، چون خیلی حساسه و ممکنه سریعاً بسوزه.

 

ببینید هر کاپ چه شکلی میشه!!

 

بعد توی کاپ ها رو با مایه میگو پر کنید.

 

یه مقدار هم پنیر پیتزا و بعدش یه کمی هم پیازچه خرد شده بپاشید روش.

 

این دفعه فقط گریل رو روشن کنید تا فقط روش یه کم حرارت ببینه و پنیر آب بشه. 4-5 دقیقه کافیه. مگر این که بخواهید پنیر برشته بشه، در اون صورت بیشتر بذارید. ولی توصیه نمی کنم چون اون وقت پیازچه می سوزه!

 

بعد با احتیاط کاپ ها رو از تو قالب بیارید بیرون و تو ظرف سرو بچینید!

 

غذای خیلی خوشمزه و خوش قیافه ایه!! به طوری که خواهر کوچیکه من که با میگو، قارچ و پنیر پیتزا مشکل داره یکی از اینا رو برداشت و تا تهش خورد!!!

نوش جان! قلب

/ 38 نظر / 91 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الهه ی ناز

سلام ترلان عزیزم [ماچ] خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما نتمون وصل شد بالاخره!! عزیزم اسباب کشی تموم شد به سلامتی؟؟ میگم من عاشق میگوام، دستت درد نکنه خانومی مهربوووووووون [ماچ]

طاهره

سلام خانوم گل خسته نباشی و ممنون از مطالب مفید و خوشمزه ات

الهام

خمیر فیلو نمی شه خودمون درست کنیم؟؟؟

سوسن

ترلان جان سلام خوشحالم از دیدن سایت شما شما هم اسم دخترم هستید که الان در امریکا مشغول خواندن دکترا در رشته محیط زیست است ومن سه ماهی انجا بودم دخترم هم دسر وشیرینی های خیلی خوشمزه درست میکنه و با این خمیر فیلو دسر درست میکرد ولی ترلان جان من نمیدونم این خمیر را اینجا از کجا میتوانم تهیه کنم میبوسمت مرسی

naghmeh

سلام ممنون ار دستور غذاها میخواستم بپرسم خمیر فیلو اماده تو ایران گیر میاد ؟

بهاره

باسلام وخسته نباشید خیلی سایت خوبی دارید وقدم به قدم همه چیزو توضیح داده .پیشنهاد میکنم مشابه کاری که انجام میدید تعدادی ازعکس های مختلف ازسایتهای خارجی یا ایرانی و معرفی اطلاعات بیشتر در منابع مختلف.بازم از تمام تلاشی که میکنید ممنونم

پردیس

سلام عزیزم. وبلاگت عالیه و غذاها و دسر هایی که انتخاب می کنی منحصر به فرد هستن. خیلی ممنون و امیدوارم کارت ادامه داشته باشه، موفق باشی

آزاده

سلام خانمی امیدوارم خوب باشی . دستورات دقیق و مناسب هست. یه سوال داشتم . تو اکثر دستورای شیزینی پزی از کره استقاده کردی میشه به جای همون مقدار کره که گفتی از روغن جامد استفاده کنیم؟ روغن مایع چطور ؟ میشه اونم؟

لیلی

سلامی گرم خدمت ترلان نازنین.... من دیشب فیلو کاپ را درست کردم .. اولش که دیدم فیلوها خشک شدند فکر کردم کار خراب شده اما بعد که مواد را گداشتم و گریل کردم و خوردیم دیدم که خیلی خوش طعم هست واقعا ازت ممنونم.. [ماچ] امشب هم میخوام پیتزای سرپوشیده را درست کنم...[زبان] کلا تا کل این منوی جانبی را درست نکنم راحت نمیشم...[نیشخند] به دستورات غذایی که اینجا گذاشتی واقعا اعتماد پیدا کردم .. واقعا هنرمندی ...[ماچ] تا همیشه شاد باشی...[ماچ][ماچ]

فروزان

سلام دوست گلم. معلم خودم نیستی دپرسم اگه بدونی روزی چند بار میام سر میزنم بیبینم آپ نیستی سه سوال دارم واسه این روسپی میشه از خمیر سپرینگ رول استفاده کرد