رولت دارچینی (Cinnamon Rolls)

مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ........................................ 1 ق غ

خمیر مایه .......................................... 1 ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر ................................................... نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر ................................................... 3 ق غ

کره .................................................... 50 گرم

پودر دارچین .......................................... 2 ق غ

شکر قهوه ای ....................................... 2 ق غ

گردوی خرد شده ................................... نصف لیوان

شیر عسلی ......................................... نصف لیوان

پنیر خامه ای ......................................... 40 گرم

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

روی سطح کار رو آردپاشی کنید.

خمیر رو به آرومی به شکل مستطیل و با ضخامت یک و نیم میلیمتر باز کنید.

روی خمیر رو با کرم نرم شده چرب کنید. (کره نه باید سفت باشه و نه باید آب شده باشه... از قبل بذارید تو دمای آشپزخونه بمونه تا کاملاَ نرم بشه) شکر قهوه ای رو بپاشید روی خمیر.

آخر سر هم دارچین رو الک کنید روی خمیر و گردوی خرد شده رو هم بپاشید روش.

از یه سمت خمیر رو بگیرید و شروع کنید به رول کردن. اگه میخواهید رولت ها بزرگتر بشن از عرض خمیر رول کنید و اگه خواستین رولت های بیشتری داشته باشید ولی سایزشون کوچیکتر باشه از طول خمیر رول کنید. هیچ تاثیری تو مزه ش نداره! تو این عکس من از طول رول کردم ولی دفعه بعد که درست کردم از عرض پیچیدم و رولت ها بزرگتر شدن.

حالا خمیر استوانه ای شکل رو با یه چاقوی تیز به برش های مساوی تقسیم کنید و هر رولت رو توی سینی فر (ترجیحاَ با کاغذ روغنی پوشیده شده باشه) بچینید.

روی رولت ها رو با با سلفون یا یه پارچه نخی بپوشونید و بذارید حدود 20-25 دقیقه استراحت کنه. تو این فاصله فر رو روشن کنید تا گرم بشه (درجه حرارت 170)

رولت ها رو تو فر بپزید و وقتی حسابی پف کرد و طلایی شد خارج کنید. ممکنه حدود 20 دقیقه کافی باشه. این دیگه بستگی به فرتون داره.

برای تهیه سس هم شیر عسلی و پنیر خامه ای رو با هم مخلوط کنید و توی میکسر بریزید تا کاملاَ یه دست بشه. اگه دیدین خیلی سفت و غلیظ شده یه کم شیر عسلی بهش اضافه کنید و اگه خیلی شل بود بهش پنیر اضافه کنید.

رولت ها رو داغ داغ بچینید توی ظرف و سس رو بدید روش.

خیلی خوشمزه س.... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

/ 37 نظر / 208 بازدید
نمایش نظرات قبلی
عاطی

سلام خانومی من بیش از یکساله که با وب زیبات آشنا شدم و بی تعارف میگم که واقعا عالی امیدوارم که همچنان پر انرزی باشی [ماچ]یه سوال داشتم مگه نباید مایه خمیر رو با آب ولرم قاطی کرد که عمل کنه ؟ ممنون عزیزم[گل]

ندا

چقدر طرز تهیه اش آسونه دست گلت درد نکنه خانمی

الناز

سخت بودددد[گریه] اینجوری مثله ماله تو لایه هاش نازک نشد.بیشتر شبیه کلوچه شد[ناراحت]

سازا

سلام ...من می شه گفت ناوارده ناواردم.اما الان حوس کردم این رولت و بقیه چیزهای سایت شما رو درست کنم...فقط نمی دونم خمیر مایه چیه و از کجا باید تهیه کنم؟! یا مثلا ارد چی باید بگیرم ...منم دبی هستم.. می شه یکم راهتماییم کنید؟!!!!!!!1

ندا

سلام ترلان جون من تازه با وبت اشنا شدم . عزیزم من این رولت رو درست کردم ولی تو رول کردنش به شدت مشکل داشتم و شکلش به این خوبی نشد . مشکلم این بود که ابتدا و انتها خمیر تو رول کردن خیلی خوب مشد ولی وسط خمیر خیلی چسبنده میشد و نمی شد رول ش کرد مشکل از کجا ست ؟؟ مرسی عزیزم

ندا

قربونت برم ترلان گلم حتما درست میکنم و سعی میکنم تا مواردی که گفتی رعایت کنم .[قلب]

مریم

سلام امیدوارم شاد و سلامت باشید.من با اجازتون این شیرینی رو درست کردم که عالی شد.میخواستم بگم دست گلتون درد نکنه که اینقدر صادقانه تجربیات خدتون رو در اختیار همه قرار میدید.ممنون از لطفتون.

salam azizam.man en o pokhtam .ali bod.amma hameye shiriniham taheshon sokht.nemidonam chera??yani ta mizashtam toye fer nemidonam darchinesh bod ya shekare ghahveeish miomad birono tah hameye shiriniham sokht.hatta onaee ke5min toye fer bodan

مهشيد

سلام مارك شيرعسلي و پنيرخامه اي تون چيه؟ ممنون از رسيپيهاي خوبتون

سهیل

سلام ترلان عزیز خسته نباشی من 3باراین رولتودرست کردم طبق این دستورطعمش عالیه فقط نمیدونم چرااینقدسفت میشه حتی وقتی شیله هم روش میریزم نرم نمیشه مشکل کجاست کمکم کنیدممنون میشم[لبخند]