کاپ کیک کنافه

مواد لازم:

رشته کنافه ................................ 350 گرم

کره ........................................... 120 گرم

زعفران دم کرده ........................... 1 ق غ

پودر هل ..................................... 1 ق چ

پنیر خامه ای ............................... 200 گرم

گلاب ......................................... 2 ق غ

عسل و پودر پسته ....................... به میزان لازم

طرز تهیه:

کره رو می تونید آب کنید یا بذارید تو دمای اتاق نرم بشه و استفاده کنید.

اول که رشته کنافه رو از تو فریزر درمیارید یه مقدار خشک و شکننده هست و راحت تر خرد میشه. بنابراین تا سرده دست به کار بشید. قبل از شروع کار، کنافه رو با دست یه مقدار خرد کنید.

تو دستگاه غذاساز، رشته های کنافه، کره، زعفران و پودر هل رو بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا رشته ها خرد بشن و با کره و زعفران مخلوط شن.

هر وقت همه چیز با هم به خوبی ترکیب شد دستگاه رو خاموش کنید.

تو کاسه ای پنیر خامه ای رو با پشت چنگال له کنید و گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کمی شل بشه.

فر رو با حرارت 170 درجه روشن کنید.

از مایه کنافه کمی بردارید و توی قالب کاپ کیک فشار بدید به طوری که کف و دیواره قالب با کنافه پوشیده بشه. میتونید وسط کنافه رو با نوک انگشت یا یه چیزی که سر گرد داره (مث گوشکوب هاون) فشار بدید تا وسطش گود بشه.

از مایه پنیر به اندازه 1 ق م (یا هر چقدر که دوس داشتین) تو این گودی بریزید.

مجدداً روی پنیر رو هم با مقدار کمی کنافه بپوشونید و با فشار کف دست، سطحش رو صاف کنید.

به همین صورت، همه خونه های قالب کاپ کیک رو پر کنید.

وقتی همه قالبهای کاپ کیک پر شدن، اون رو تو فر قرار بدید و حدود 25 دقیقه الی نیم ساعت صبر کنید.

هر وقت اطراف کاپ کیک شروع به طلایی شدن کرد یعنی زیرش هم پخته. بعد کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه.

کاپ کیک ها رو گرم گرم از تو قالب در بیارید...

... و سریع روشون عسل بریزید. میتونید هم از مخلوط آب و شکر استفاده کنید ولی عسل طبیعی تر و سالم تره!! میزان اون هم بستگی به سلیقه خودتون داره. میتونید خیلی شیرینش کنید یا کمتر استفاده کنید!

بعد هم کمی پودر پسته بپاشید روش.

با این مقدار کنافه 24 تا کاپ کیک درست کردم.

خیلی خوشمزه س ولی موقع خوردن خرد میشه و می ریزه. بنابراین برای سرو توی کپسول کاغذی باز شده بذارید تا تمیزتر خورده بشه.

نوش جان! قلب

/ 17 نظر / 254 بازدید
نمایش نظرات قبلی
noirsa

سلام ترلان جان عجب سوپرایزی من عاشق این شیرینی هستم ترلان جان دستگاه غذاسازمون خرابه نمیشه با دست انجام بدیم یا چاقو که خرد بشه ؟ [قلب]

الهه

سلام عزیزم عید شما هم مبارک و ممنون از آموزشتون. میشه لطفا اسم انگلیسی رشته کنافه رو بگی؟ موفق باشی

زهرا عرفانی

به به ترلان جون. چقد اینا خوشگلن. واقعا دلم میخواد درستشون کنم. فک میکنی به جای کنافه چی میتونم استفاده کنم که ایران باشه؟ فک کنم اگه توی کرم وسطش یکم گردو ام بریزیم خوب بشه. البته به خاطر اینکه من کلا عاشق گردو ام ;) مرسی واسه این کاپ کیک متفاوت و خوشگل :*

elaheabha

سلام خیلی خوشحالم که وبتو ÷یدا کردم با اجازه لینکت کردم بازم میام شما هم سر بزن راستی عیدت مبارک

مینا

عالی بود دستت درد نکنه

مطبخ رویا

سلام ترلان جان عزیزم ...عجب کیکی شده ....عید شما هم مبارک باشه[گل][گل][گل]

مریم

سلام به ترلان خانم عزیزم... من چند وقتی هست که خواننده خاموش وبلاگ زیباتون هستم..و وبلاگ شما رودر فویریتم در شاخه وبلاگ های اشپزی اد کردم..و هر موقع بیام پای نت اونو چک میکنم... من هم از دستورات غذایی و شیرینی شما بسیار لذت می برم و هم از اخلاق مهربونتون...و ادبی که در نوشتن مطالبتون دارین...مشخصه که خیلی خانم با کمالاتی هستین...خوش به حال همسرتون که یک همه چی تموم نصیبش شده.. ببخشید که زودتر ازاینا نیومدم و از خاموشی بیرون نیومدم... دیگه با داشتن یک بچه کوچیک وقتم خیلی پره.. فقط همین که خیلی به آشپزی و به خصوص کیک و دسر و شیرینی علاقمندم.. دو تا سوال هم داشتم..یکی درمورد پست قبلی که میشه به جای لوبیا چشم بلبلی چه لوبیای دیگه ای رو جایگزین کرد...چون همسرم این لوبیا رو دوست نداره...و دیگه اینکه این رشته کنافه من در شکل که دیدم خیلی شبیه این رشته فالوده است...که پاکستانیه و من از لوازم قنادیها میخرم...درسته یا اشتباه میکنم و این دو تا فقط از نظر شکلی شبیه همند ولی همه چی شون فرق داره؟!! چون رشته فالوده مثل ماکارونی بایستی در آبجوش پخته بشه و بعد 15 دقیقه آبکش و بقیه مراحل تهیه فالوده...حالا این کنافه هم همچین چ

فرانک

سلام ترلان جون، ایشالا ایام عید تا عید بهت خوش گذشته باشه[قلب] [قلب]درسته که مستقیم نگفته بودی که کی تولدته اما از دقت و تیز هوشی طرفداراته که به همه چیز توجه میکنن و پستهای قبلی رو با دقت میخونن [چشمک] [شوخی]جدا از شوخی خیلی ماه و دوست داشتنی هستی عزیزم، من واقعا با دستورات آشپزی شما کلی اعتماد بنفس پیدا کردم چون هرچی که تا الان درست کردم عالی شده،ممنونم از وقت و حوصله ای که واسه توضیح نکات میذاری.با آرزوی بهترینها برای شما که بهترینی[ماچ][گل]

بیتا

سلام ترلان جان، ممنون از رسپی خوبی که گذاشتی. فقط یه سوال راجع به پنیرش دارم...چه پنیری برای این رسپی بهتره؟ آیا باید بدون نمک باشه؟ میشه اسم پنیری که استفاده می کنی رو بگی؟ و یه نکته دیگه اینکه آیا فقط با عسل شیرین میشه؟ و عسل کامل به خوردش میره؟ ممنون عزیزم.

میشا

سلام مرسی ترلان عزیزم این محبتت به خاطر اینه که واقعن دل مهربونی داری[قلب] آره حتما باید از تجربیاتت بیشتر استفاده کنم و به کار ببرم! و تو 6 روزی که آقاییی پیشمه هی از خودم کدبانوگری درکنم [نیشخند] بقیه ماه رو هم دریاد اون روزا سپری کنیم... هییی[افسوس] راستی ترلان جون شما چرا پاستا درست نمیکنی اصلن؟! فکر کنم فقط یه رسپی گذاشته باشی! [متفکر] خیلی خوشمزه میشه درست کنیا[نیشخند] شاد باشی[گل]