خوراک مرغ و سبزیجات

مواد لازم:

مرغ چرخ کرده ............................. نیم کیلو

پیاز درشت ................................. ١ عدد

نمک و فلفل سیاه ........................ به مقدار لازم

فلفل سبز تند ............................... یک عدد

پودر سیر، پودر زنجبیل، پاپریکا، گرد لیمو، ریحان خشک ............ به مقدار لازم

روغن کنجد (یا آفتابگردون) ............. حدود ٢ ق غ

گل کلم کوچک ............................ نصف یک عدد

هویج ......................................... ٢ عدد

کدو سبز ...................................... ٣-٢ عدد

فلفل دلمه ای .............................. ١ عدد

کنسرو قارچ ریز ............................ ١ قوطی

طرز تهیه:

پیاز رو ریز رنده کنید، نصف فلفل سبز رو خیلی ریز خرد کنید و با مرغ چرخ کرده و همه ادویه هایی که نوشتم (پودر سیر و ....) خوب ورز بدین. اگه ادویه دیگه ای دوس داشتین بهش اضافه کنید.

روش رو سلفون بپوشونید و بذارید نیم ساعتی تو یخچال بمونه. تو این فاصله، هویج، کدو سبز و فلفل دلمه ای رو حلقه حلقه ببرید.

پس از استراحتی که به مرغ دادین، کوفته های یه اندازه (به اندازه گردو و یا کوچکتر) از توش در بیارید و بچینید تو سینی.

وقتی کارتون تموم شد، روغن کنجد رو بریزید تو ماهیتابه و بذارید داغ شه. بعد کوفته ها رو تو روغن سرخ کنید.

وقتی کوفته ها سرخ شدن، از تو روغن در بیارید و به جای اونها قارچ ها رو درسته بندازید تو ماهیتابه. مرتب هم بزنید تا همه قارچ ها طلایی شن. بعد کدو و هویج رو اضافه کنید.

من از قارچ کنسروی دکمه ای استفاده کردم تا خوشگلتر باشه و شکلش هم با کوفته ها همخونی داشته باشه. شما اگه خواستین میتونید از قارچ تازه ورقه شده استفاده کنید.

یه مقدار که تفت داده شدن، حدود نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید و درش رو ببندید. قبل از این که کدو و هویج کاملاً بپزن، گل کلم و فلفل دلمه ای رو هم اضافه کنید. کوفته ریزه ها رو هم بریزید توش.

اگه دیدین آبش کاملاً تبخیر شده دوباره یه مقدار آب (حدود یک سوم لیوان) بریزید توش و یه کم هم نمک و فلفل و ادویه های دلخواه اضافه کنید. می تونید کمی پاپریکا، آویشن و اورگانو به غذا اضافه کنید و هم بزنید. نصف فلفل که اضافه اومده بود رو ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. در ظرف رو ببندید و بذارید همه مواد بپزن ولی مواظب باشید له نشن.

صبر کنید تا آبش کشیده شه. (طبق معمول من شام رو زود آماده کرده بودم و منتظر بابا بودم که بیاد خونه و سرو کنم... متاسفانه با دیر اومدن ایشون غذا یه مقدار زیادی گرم موند و یه کم همچین بگی نگی له شده بود!!)

موقع سرو، غذا رو به ظرف مورد نظر منتقل کنید و کمی جعفری خرد شده بپاشید روش.

من چند تا دونه  snow peas (از این نخود فرنگی هایی که تو غلافه) داشتم و ریختم تو غذا. ادویه هم هر چی که دوس داشتین بریزید توش.

غذای ساده و خوشمزه ایه و با هر مواد اولیه ای که تو یخچال موجود باشه میشه درستش کرد.

نوش جان! قلب 

/ 28 نظر / 105 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شادی

خوشگلم یه سئال دیگه دارم با عرض معذرت البته.... امیدوارم خیلی مزاحم نشم... البته دوستم آخر هفته می ره و مزاحمت های من تموم می شه[خجالت] می خواستم بدونم اگه ازش بخوام از این کاترها(قالب) برش شیرینی که شکل گل هستند و عربها استفاده می کنند تو شیرین پزی شون اونجا هست؟ همینطور قالب سیلیکون خوب؟ تو همون مغازه که معرفی کرده داره؟ بازم شرمنده از اینهمه مزاحمت و ممنون عزیزم. جبران کنم ایشالله [ماچ]

شادی

مرسی ترلان جون. ببین این گلها که برای تزیین گذاشته روی این شیرینی ها. تو الجزایر از این شیرینی ها زیاد بود مال الجزایر و تونس و مراکشه. نمی دونم دوبی هم هست یا نه. کاترش در ابعاد کوچیک و بزرگ و متوسطه. اینم عکس شیرینی. اگه دقیق نبود بگو از رو کتابایی که از اونجا آوردم عکس بگیرم و برات بذارم. http://4.bp.blogspot.com/_vKtxkD2kHag/SqoJ8PknKMI/AAAAAAAABC0/2nQbKVsyWyE/s400/DSCF4261.jpg گوشه تصویر هم عکس قالبش هست اینم کامل شده ی شیرینیشه http://3.bp.blogspot.com/_vKtxkD2kHag/SqoLDe1dwdI/AAAAAAAABDU/S4ek67RC-9k/s400/DSCF4264.jpg و همینطور اون وسیله ای که روی خمیرها رو برجسته و سوراخ دار می کنه. تو این عکس هست: http://a10.idata.over-blog.com/3/68/31/96/API/2010-09/m-chekel-ou-m-chekla_2.jpg اینم نمونه شیرینی: http://img.over-blog.com/450x380/2/42/67/31/archives/0/29741545.jpg مرسی عزیزم که جوابمو می دی[خجالت][ماچ]

شادی

یه عکس دیگه از اون وسیله که اسمشو نمی دونم ولی خیلی دوستش دارم پیدا کردم http://img.over-blog.com/450x411/2/42/67/31/archives/0/30209196.jpg حیف که وقتی الجزایر بودیم خیلی توجهی به شیرینی پزیشون نشون ندادم. آخه اونجا اماده بود هی می خریدیم و می خوردیم[نیشخند]

شادی

مرسی ترلان گلم همینقدر که اسمشو دونستم کافیه. برم اطلاعاتمو بدم به دوستم و براش عکس اینا رو بفرستم که ایشالله برام بخره و بیاره. بازم ممنون[ماچ][قلب]

نغمه

دست گلت درد نکنه. راستی چند وقت پیش فرم درست شد و منم از اون پیراشکی های گوشت خوشمزه درست کردم و تقریبا همه شکلایی که یاد داده بودی رو درستیدم . شوهری کلی خوشش اومد .گفتم یه تشکر مخصوص از طرف خودم و شوهرم ازت داشته باشم. حالا تصمیم دارم واسه پدرشوهرم که همیشه ذوق غذاهامو میکنه هم درست کنم.[زبان]واقعا ممنون[ماچ]

نسیم

به به! ترلان جون عالی و خوشگل و خوشمزه! مرسی عزیزم.

baroon

وای مرغای قل قلی رو[خوشمزه] بد چشمک میزنه لادن جون[ماچ]

لیلا.ع

ترلان جان غذات که عالیه اما من عاشقه اون لیمو هام که اینطوری برش دادی ممنون از این همه لطفی که به من داری منم خیلی خوشحالم که با شما آشنا شدم به امید اینکه همیشه با شادی مهمان سفره هم باشیم شاد باشی

افشار

سلام ترلان جون چشمت روز بد نبینه... رفتیم سراغ این غذاسرخ کردنیه کپه سیبزمینی وبلغور...[ناراحت] وارفت...چراااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بد جور ابروم جلوی یه لیتر روغنی که مصرف کردم رفت...روغن داغ...نیم ساعت یخچال...گذاشتیم ولیییییییییییی... دوست دارم زیاد[قلب]

نانا

ترلان جان بازم دستت درد نکنه فقط یه سوالی این مرغای چرخ شده... کدوم قسمت مرغه؟ یعنی راستش ما تو خونمون همیشه کمر و ... میمونه! نمیدونم چی کارشون کنم... خواستم ببینم چرخ کنیم اینجوری خوب میشه؟ یا باید حتما سینه باشه؟ ممنون گلم