کیک پنیر با رویه ورمیشل و شیرعسلی

مواد لازم:

تخم مرغ درشت .................................... 4 عدد

آرد سفید .............................................. 1 لیوان سرپر

وانیل .................................................... نصف ق چ

پنیر خامه ای .......................................... 4 عدد

روغن مایع ............................................. یک لیوان

بکینگ پودر ............................................ 1 ق غ

شکر دونه ریز ......................................... یک لیوان سرخالی

شیر عسلی .......................................... 200 گرم

ورمیشل ............................................... به مقدار لازم

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 180 درجه گرم کنید.

نکته: لیوانی که باهاش مواد رو اندازه گیری کردم از این لیوان های معمولی دسته دار بود.

ورمیشلی که برای روی این کیک به کار میره رشته ورمیشل پاکستانی هست. همونی که تو ایران هم به وفور پیدا میشه و خیلی خشک و نازکه!

حالا میریم سراغ درست کردن کیک:

تخم مرغ، شکر، آرد، روغن، وانیل و بکینگ پودر رو با همزن بزنید... (من اون موقعی که این کیک رو درست کردم هنوز همزن برقی نداشتم، کار با ویسک خیلی سخته!!)

بیش از حد هم نزنید تا پف کیک نخوابه.

(این دستوری که اینجا نوشتم و خودم بر اساس اون عمل کردم زدن تخم مرغ و آرد و همه چی با هم بود ولی من شخصاَ فکر می کنم بهتر باشه برای پف کردن بیشتر کیک، اول تخم مرغ و شکر رو بزنیم بعد روغن رو اضافه کنیم و آخر سر آرد رو بریزیم!! اتفافاَ یک بار هم این روش رو به کار بردم و خیلی راضی بودم!!)

و وقتی مخلوط شد پنیر خامه ای رو اضافه کنید و مجدد کمی هم بزنید.

پنیر به طور کامل تو مایه حل نمیشه بلکه یه مقدار گلوله گلوله میشه که اشکالی نداره، تو حرارت آب میشه. 

کف و دیواره قالب رو چرب کنید و مایه رو توی قالب بریزید.

رشته های ورمیشل رو خرد کنید و روی مایه کیک بپاشید.

شیر عسلی رو هم به آرومی همه جای کیک بریزید. میزان شیر عسلی به ذائقه تون بستگی داره. من 200 گرم ریختم که به نظرم خوب بود.

قالب رو تو فر بذارید و حدود 40 دقیقه صبر کنید. هر وقت تستر تمیز از تو کیک بیرون اومد یعنی کیک آماده شده. این اولین کیکی بود که با این فر درست کردم و چون هنوز باهاش آشنا نبودم یه مقدار کیکم زیادی تو فر موند و کمی سوخت! 

این هم کیکی که پس از خنک شدن از تو قالب در آوردم.

اگه لازم بود‌ برای برشته شدن ورمیشل روی کیک، برای مدت کوتاهی (حدود 3-4 دقیقه) گریل رو روشن کنید و مواظب باشید ورمیشل نسوزه.

این یه کیک بسیار ساده و در عین حال خوشمزه س. مخصوصاً برای بعد از ظهرهای کشدار تابستون با یه استکان چای تازه دم خیــــــــــــــلی می چسبه!

توجه!! من چند روز پس از این کیک، یکی دیگه درست کردم با این تفاوت که روش کار رو یه مقدار تغییر دادم و همون طور که بهتون گفتم اول تخم مرغ و شکر رو حسابی با همزن برقی زدم بعد روغن رو اضافه کردم و آخر سر آرد رو!! پس از آرد هم پنیر رو اضافه کردم. نتیجه از قبل بهتر شد!! عکس اول پست رو هم عوض کردم و از کار جدیدم عکس گذاشتم!! این هم یه نمای نزدیکه که ببینید چقدر بافت خوبی داشت! این دفعه خیلی هم مواظب بودم که نسوزه!!! چشمک

از محبت همه دوستان عزیزی که تو این مدت مرتب احوال منو می پرسیدن خالصانه تشکر می کنم ماچ

نوش جان! قلب

/ 33 نظر / 907 بازدید
نمایش نظرات قبلی
خانجون

خوش آمدي عزيزم [ماچ][ماچ] حتما امتحان مي كنم. منتظر كارهاي بعدي ام.[ماچ]

فرحناز

سلاااااااااااام ترلان عزیزم , خوشحالم که اومدی و خوشحال ترم که کارات سر و سامون گرفته , چه کیک زیبا و حتماً خوشمزه [قلب] مبارک باشه [گل][گل][گل][گل][گل] موفق باشی ترلان جون اینم بگم دلم حسابی تنگ شده بود [قلب][قلب][قلب][قلب][قلب]

سهیلا

سلام دوست عزیز باز تبریک میگم انشا.. که خوشبخت باشی خوشحالم دوباره وبلاگت مطلب جدید گذاشتی ممنون

پریسا

سلام عزیزم مرسی بابت دستورتون اگه ممکنه میشه مقدار پنیر رو به گرم بگید ممنون

بازم متل همیشه عالی بود عزیزم[قلب]403

هنگامه

سلام ترلان جون دستت درد نکنه راستی روغن با پنیر خامه ای خیلی چرب نمی شه واو شیر عسلی هم که داره می شه مقدار روغنش را کم کرد؟

مينا

لطفا بگيد پنير خامه اي دقيقا چند گرمه؟

مامی سارینا

سلام ترلان جونم خوبی خانمی مثل همیشه نمرت بیسه خانمی منم این کیک رو از دوست عربم یاد گرفتم عزیزم با این تفاوت که شیر عسلی رو بعد از اینکه از فر در اوردیم و کیکمون داغ هست بهش اضافه می کنم خیلی خوشمزه میشه مزش بیشتر احساس میشه و خوشرنگتر میشه عزیزم خوت یه پا سر اشپزی ببخشید که دخالت کردم فقط می خواستم یه تجربه کوچیکی که داشتم رو در اختیارت قرار بدم تا یه ذره از اون زحمتی که بابت اموزش به ما رو میدی جبران بشه گلم

زهرا

سلام روز بخیر یه سوال داشتم من ای کیک رو امروز درست کردم ولی برعکس همیشه که وسط کیکم بیشتر پف میکرد .. این یکی وسطش گود شد و ورمیشل ها و شیر عسلی رفتن زیر.. و گم شدن. [ناراحت][تعجب] میشه بگید چرا؟؟؟

Atousa

سلام.مرسی از رسپی های خوبتون من عاشق غذاها و دسرهای عربی هستم.