کوکیز شکلاتی

مواد لازم:

١- کره نرم شده ............................ ١ پیمانه

٢- شکر معمولی ........................... سه چهارم پیمانه

٣- شکر قهوه ای ........................... سه چهارم پیمانه

۴- تخم مرغ بزرگ .......................... ٢ عدد

۵- چیپس شکلاتی ........................ نصف پیمانه

۶- وانیل ....................................... یک و نصف ق چ

٧- آرد سفید ................................. دو و ربع پیمانه

٨- جوش شیرین ........................... ١ ق چ

٩- نمک ....................................... نصف ق چ

١٠- گردوی خرد شده ....................... ١ پیمانه

طرز تهیه:

کره رو توی یه کاسه ای با همزن بزنید.

شکر معمولی و شکر قهوه ای رو هم اضافه کنید و به مدت ٢ دقیقه هم بزنید. (یه نکته ای رو هم همینجا بگم و اون این که در مورد شکر قهوه ای از اونجا که یه مقدار مرطوبه، برای اندازه گیری دقیق باید یه مقدار در پیمانه اندازه گیری فشار داده بشه و مثلاً اگه به اندازه یه پیمانه لازم داشتیم پس از فشرده شدن، باید به اندازه همین یه پیمانه باشه و وقتی که پیمانه رو تو دست بر می گردونیم باید شکل پیمانه رو به خودش گرفته باشه)

تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن، خوب اونو هم بزنید تا تخم مرغ مخلوط شه.

وانیل رو هم اضافه کنید. در یه ظرف دیگه آرد، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط کنید و اون رو به مایه اولی اضافه کنید و هم بزنید.

نهایتاً چیپس شکلاتی و گردو رو هم بریزید و با کاردک یا قاشق مخلوط کنید. (مقدار چیپس شکلاتی در دستور اصلی دو برابر مقداری بود که من گفتم ولی به نظرم رسید که یه مقدار زیاده و کوکیز رو تلخ می کنه!)

خمیری که به دست میاد اونقدر سفت هست که حتی بشه با دست گلوله هایی از اون درست کرد. البته معمولاً با قاشق برداشته میشه ولی خواستم بگم که چقدر مایه کوکیز سفته! اینو هم بگم که من یه سری از کوکیزها رو با قاشق ریختم رو سینی (عکس زیر) و یه سری رو هم با دست گرد کردم و چیدم تو سینی که خوب طبیعتاً صاف و صوف تر در اومد. عکسی که اول از همه گذاشتم و مربوط به موضوع این پست هست از این نوعه! ولی خود من شکل کج و کوله شو بیشتر ترجیح میدم! نیشخند

به هر حال از اون گلوله های کوچکی به اندازه یه گردو بردارید و روی سینی فر با فاصله بچینید. دقت کنید که کوکیزها موقع پخت پهن میشن و اگه فاصله رو رعایت نکرده باشید به هم می چسبن.

اونارو در فر ١٨٠ درجه به مدت تقریباً یک ربع بپزید. البته من هر جا که دستور تهیه کوکیز رو دیدم گفته بود که وقتی اطراف کوکیزها شروع کرد به تغییر رنگ دادن، یعنی کوکیز ها آماده هستند و باید از فر در بیان. ولی خود من ترجیح میدم آخر سر حدود ٣ دقیقه گریل رو هم روشن کنم تا روی کوکیزها هم برشته تر و خوشرنگ تر بشه! چشمک

وقتی کوکیزها رو از تو فر در آوردید، بلافاصله اونارو روی توری بچینید تا خنک شن. این کار برای اینه که بخار حاصل از گرمای کوکیزها اون زیر گیر نیفته که بخواد باعث نمدار شدن سطح زیرین کوکیزها بشه.

اینم یه کوکیز از نزدیک! اشتها برانگیزه، نه؟! چشمک

کوکیز با چای عصرونه خیلی می چسبه! لبخند

/ 21 نظر / 80 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مارال

سلام من تمام ابن مطالب را با آموزش دیده ام ویا اینکه از دوست آشنا یاد گرفتم وتعدادی را هم از سایتها گرفته وامتحان میکنم وسپس در ویلاگ میگذارم 2 تا کلاس آشپزی در 2آموزشگاه ایران وترکیه حاصل کار است که اینها فقط یکصدم آنچیری است که بلدم چون شغلم اینه که بزودی بصورت کتاب منتشر خواهد شد و آدرس جدیدم را به اطاع میرسانم [گل]

هستی

سلام اگه میشه طرز تهیه باقلوا و قطاب رو اموزش بده مرسی

منصوره

سلام کجایید ؟ کم پیدا شدید امیوارم همیشه شاد و سلامت باشید

شادی

سلام ترلان جون. نیستی چرا؟

مهشيد

سلام[نیشخند] دیروز دوباره کیک رو درست کردم البته حدودا 80-90 گرم کره زدم عالی شده بود الان تو پوست خودم نمی گنجم[بغل] راستی ترلان جون این کره که گفتی 1 پیمانه حدودا معادل چند گرمه؟؟؟؟؟

مهشيد

دوباره سلام اره کیک کاکائویی نارگیلی البته کاکوئو نریختم دیگه مرسی میخوام روز مرد واسه بابایم و نامزدم کیک و کوکیز درست کنم البته چون خیلی حوصله دارم شاید شب قبلشم شیرینی دو رنگ درست کنم ولی کوکیز رو میخوام یه بار درست کنم یاد بگیرم واسه اون روز راستی معادل چیپس شکلاتی چیه؟؟؟؟ هر جا بگم چیپس شکلاتی مسخوام میدن؟؟؟؟ به جاش چی میتونم بریزم؟؟

مهشید

سلام راستی من کوکیز درست نکردم [ناراحت] حالا بعدا درست میکنم اقدام به درست کردن بسکویت هم کردم اما دیگه مهمون داشتسم نشد

سیما

ترلان خانم سلام[لبخند]دستتون درد نکنه شیرینی خوشمزه ای بود فقط شیرینی من یه اشکالی داشت خیلی صاف و نازک شد من به جای جوش شیرین ( چون تو خونه باهاش مشکل دارن) از همون مقدار یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کردم قاشق چایخوریم هم قاشق استاندارد بود که از قاشق چایخوری که تو خونه ها ازش استفاده میشه بزرگتره ایا اشکال کارم همین بوده که باید از اون قاشق چایخوری کوچولوها استفاده می کردم؟امیدوارم با راهنمایی شما این دفعه بتونم یه کوکیز درست وحسابی درست کنم در ضمن کره هم 220 گرم ریختم[لبخند]

سیما

ترلان خانم سلام[لبخند] دیروز مشکلی که در درست کردن این شیرینی خوشمزه بارم پیش اومد براتون نوشتم اما احتمال میدم بخاطر سرعت پایین اینترنت سوالم براتون فرستاده نشده باشه به همین دلیل دوباره مزاحمتون میشم اگه سوالم تکراری بود ببخشید[خجالت] شرینی های من خیلی نازک شد البته خوشمزه بود اما اون حالت نسبتن قطور شیرینی شما رو نداشت من 220گرم کره استفاده کردم و به جای جوش شیرین چون یه خورده تو خونه بهش حساسن یک قاشق چایخوریه استاندارد بیکینگ پودر ریختم ایا باید از قاشق های چایخوری کوچیکی که تو خونه ها هست و از قاشق استاندارد کوچیکتره استفاده میکردم؟ امیدوارم با راهنمایی شما این دفعه یه کوکیز خیلی خوب بتونم درست کنم چون خیلی وقت بود که دنبال دستور این شیرینی بودم ممنون میشم اشکال کارم رو بهم بگید همیشه سالم و شاد و موفق باشید[گل]