لقمه های سرخ شده پنیری

مواد لازم:

آرد سفید ....................................... دو لیوان

تخم مرغ ........................................ 1 عدد

خمیر مایه فوری .............................. 2 ق چ سرپر

آب ولرم ......................................... نصف لیوان

شیر خشک ................................... 3 ق غ

پنیر لیوانی یا خامه ای ..................... 3 ق غ

 

طرز تهیه:

همه مواد رو با هم بریزید توی غذاساز و دستگاه رو روشن کنید.

بذارید اونقدر بچرخه تا خمیر یه جا جمع بشه. (اگه دیدید خیلی شله یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید)

بعد خمیر رو به روی میز کار منتقل کنید و با دست یه مقدار ورز بدید. (اگه دستگاه غذاساز ندارید از همون اول همه مواد رو با هم مخلوط کنید و با دست ورز بدید)

خمیر رو با ضخامت 3 میلی متر باز کنید و قالب بزنید.

روی خمیرهای قالب زده رو بپوشونید و حدود نیم ساعت استراحت بدید.

یه مقدار روغن (شناور) رو بذارید داغ شه و بعد خمیرها رو توش سرخ کنید.

این نونها نه شیرین هستن نه شور! البته خوشمزه هستن ولی اگه دوس دارید شیرین بشه پس از پخت روش عسل بریزید و اگه دوس دارید شور باشه توش رو با پنیر پر کنید.

این مقدار مواد برای حدود 50-60 تا نون هست.

به هر حال نون های خوشمزه و فوری هستن که با چای (به خصوص چای شیرین) خیلی می چسبه!

گزینه مناسبی هست برای اوناییکه فر ندارن!

نوش جان! قلب

 

منبع: فروحه الامارات

/ 23 نظر / 544 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ص

سلام توی این نون حتما باید شیر خشک باشه ، نمی شه بدون اون درستش کرد

sahar

سلام ترلان جان ببخشید فلافل دو میشه تو فریزر نگهداری کرد؟

زهرا

سلام ممنون از این که این دستورتون هم مثل بقیه ی دستوراتون عالی و کامل و بیسته♡♥ فقط یه سوال؟ میشه از شیر خشک بچه هم تو این نون یا دستوراتی که شیرخشک داره استفاده کرد؟

جنت

سلام عزیزم یکبار یه همسایه عربمون برام یه شیرینی درست کرد که وسطش پوره خرما بود و بعضیهاش هم هل و گردو. فوق العاده خوشمزه و تقریبا شبیه شیرینی دانمارکی خودمون. خیلی هم راحت و بدون پیمانه و اندازه آماده اش کرد و خمیر نرمی داشت خیلی دوست دارم خودم درست کنم میشه لطفا راهنمایی کنید

ندا

ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﮔﻞ. ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻗﺸﻨﮕﺖ ﯾﮑﯽ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﻧﺼﻒ تعدادﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﻧﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻫﺎ ﺟﻄﻮﺭ ﻣﯽ‌ﺷﻪ ﺍﺧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻨﺎﺑﻊ ۵۰ ﺗﺎﺳﯿﺲ ﻧﻮﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩﻩ...

پوپك

سلام و تشكر فراوان از كارهاي قشنگتون يك سوال نان پنيري و پيتا بايد دوتا را روي هم بگذاريم كه به اين شكل دربيايد وسطش خالي يا همان يك لا پف ميكند

نگار

سایتتون فوق العاده. من الان میخوام این دسر و درست کنم. واقعا ممممممممنونم

نسترن. م

ترلان عزیز شما دردستور این نون گفتید همه ی موادو باهم مخلوطکنیم وباز کنیم وبعدش هم قالب بزنیم ولی در جواب یکی از دوستان گفتید که توشو باپنیر پر میکنیم. وبعد سرخ میکنیم. راستی کدوم درسته؟؟؟؟ ممنوم ترلان عزیز. [سوال]

نسترن. م

ترلان جان میخوام این نونو درست کنم. فقط قبلش چند تا سؤال. دقیقا از چه پنیری استفاده کنم که بهتر بشه ؟پنیر ماسکارپونه خامه ایه ولی شور نیست. پنیر خامه ایهای دیگه یه کوچولو نمک دارن. کدوم بهتره. یااصلا از پنیرهای سفید معمولی. یه سؤال دیگه اینکه میشه پنیر رالای خمیر این نون گذاشت وتو فر پخت ؟؟اصلا تاحالا نونی بامغزی پنیروگردو درست کردی؟؟البته توفر نه سرخ کردنی. من برای صبحانه ی دخترا میخواستم. ممنون ترلان جان[گل][گل][گل]

نسترن. م

ترلان جون دیروز برای افطار این نونهارو درست کردم. خیلی خوب شد. جالبش اینه هر کسی یه جور خورد آقای شوهر لاش کرم شکلات گذاشت یکی از دخترها پودر قند پاشید ویکی دیگه شون عسل زد. من هم ساده بیشتر دوست داشتم. گزینه ی خوبیه برای اونهایی که بچه هاشون پنیر نمیخورن. دستت طلا ترلان جاااااان [ماچ][گل][قلب]