کیک روز مادر

مواد لازم:

شکر (دونه ریز) ........................... یک و یک سوم پیمانه

بکینگ پودر ................................  ٣ ق چ

آرد شیرینی پزی ......................... دو و یک چهارم پیمانه

روغن مایع ................................. نصف پیمانه

تخم مرغ ................................... ۵ عدد

شیر .......................................... سه چهارم پیمانه

رنده پوست پرتقال ........................ ٢ ق س

کرم تارتار .................................... نصف ق چ

وانیل ......................................... یک چهارم ق چ

طرز تهیه:

تو کاسه بزرگی آرد، شکر و بکینگ پودر رو با هم ترکیب کنید و دو سه بار الک کنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها رو جدا کنید. سفیده رو با کرم تارتار اونقدر بزنید تا سفت و خشک بشه. (کرم تارتار کمک می کنه که سفیده خشک تر و پوک تر بشه و اگه نداشتین مهم نیست)

وسط آرد رو کمی گود کنید و روغن، زرده ها، رنده پوست پرتقال و شیر رو بریزید اون وسط و شروع کنید با همزن مواد رو با هم مخلوط کنید تا کاملاً صاف بشه.

سفیده ها رو کم کم به مایه کیک اضافه کنید و به آرومی و به صورت دورانی سفیده رو با بقیه مواد مخلوط کنید. 

قالب رو چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک رو بریزید تو قالب. فر رو هم که حتماً یادتون نرفته گرم کنید! چشمک

درجه حرارت فر ١٨٠ درجه باید باشه و کیک تو تقریباً ١ ساعت آماده میشه. پس از ١ ساعت یه خلال دندون فرو کنید تو کیک. اگه چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید یعنی کیک کاملاً پخته وگرنه یه خورده دیگه بذارید تو فر بمونه تا کاملاً بپزه.

بعد کیک رو از تو فر در بیارید و بذارید کاملاً خنک شه.

بعد روش رو با سلفون بپوشونید و بذارید تو یخچال تا چند ساعت بمونه. بعد برای تزیین اقدام کنید.

من کیک رو از ارتفاع به سه قسمت مساوی بریدم. بین لایه اول و دوم موز و گردوی خرد شده ریختم.

بین ردیف دوم و سوم هم آناناس خرد شده.

طبقه آخر رو که می خواهید بذارید دقت کنید سمتی که برش خورده بیاد رو قرار بگیره تا کلاً سطح کیک صاف تر بشه. یعنی اون قسمت از کیک که در زمان پخت کیک سطح کیک رو تشکیل می داد الآن میشه زیر طبقه اول کیک! هر چند من وقتی کارم تموم شد کل کیک رو سر و ته کردم و به این ترتیب لایه موز من اومد بالا و لایه آناناس اومد پایین!

بعد دور تا دور و روی کیک رو اول با یه لایه خامه و بعد با بیسکویت پودر شده بپوشونید. 

من آخر سر هم کمی با خامه ای که تو قیف ریخته بودم و توت فرنگی و پودر پسته تزیینم رو کامل کردم و با کمی شکلات آب شده، نوشتم "مامان جون روزت مبارک!" بغل

البته شکلاته یه مقدار ادا در میاورد و راحت از سر قیف نمیومد بیرون... برای همین خیلی خوش خط نشد. ضمن این که من هم خیلی وقت بود ننوشته بودم و تسلطم یه مقدار کم شده بود! زبان

قلبماچقلبماچقلبماچقلبماچقلبماچقلبماچقلبماچقلب

مامان جونم روزت مبارک!

از صمیم قلب.... با بهترین آرزوها...

/ 18 نظر / 256 بازدید
نمایش نظرات قبلی
تستر کوچیکه

ترلان جون کیکت خیلی خوشمله [پلک] روزت با تاخیر مبایک [ماچ]

*~*~* مریم *~*~*

آخی [قلب] چقدر خوشگل و ناز شد [رویا]

احسانه

من هم مجدداً خدمت شما و مادر عزیزتان این روز را تبریک می گویم. [گل]

گلابتون

به به ... چه کیکی !!! خدا مادرت رو همیشه برات سلامت نگه دار تا تو هی هی کیک خوشمزه درست کنی برامون![ماچ]

سوگل

سلام ترلان جون واقعا وبلاگ قشنگی داری.وقتی وبلاگ شما رو می خونم بسیار لذت می برم . عزیزم کرم تار تار رو از کجا باید تهیه کرد؟ با تشکر

من و همسرم

سلام روز زن مبارک کیک ساده وخوبی اما نده پوست پرتقال پس چی شد کی اضافه کنیم؟

سوگل

سلام گلم ممنون از راهنماییت .من تهران هستم .پودر بیسکوییتی که تزئین کردی از چه نوعی است؟میشه از پتی بور استفاده کرد؟

سوگل

سلام ترلان عزیز ممنون از پاسخگوئیت.1 بسته کافیه؟به نظرت برای پودر کردن اگه از آسیاب استفاده کنم خوبه؟شما از چی استفاده کردی؟