فلافل دال عدس

مواد لازم:

دال عدس ....................................... 2 لیوان

تخم مرغ ......................................... 1 عدد

جعفری ........................................... نصف دسته

گشنیز ............................................ نصف دسته

سیر ............................................... 5-6 حبه

پیاز ................................................ 1 عدد

بکینگ پودر ...................................... 1 ق چ

پودر زیره ......................................... 1 ق م

پودر تخم گشنیز ............................... 1 ق م

کنجد .............................................. 2-3 ق غ

پودر فلفل قرمز .................................. به اندازه دلخواه

نمک و فلفل سیاه .............................. به اندازه دلخواه

 

طرز تهیه:

این دال عدسه ...

دال عدس رو بذارید حداقل 2 ساعت خیس بخوره. (البته باز من یهو گرفتار شدم و مجبور شدم فرداش درست کنم و به این ترتیب نزدیک به 24 ساعت خیس خورد!!)

آبکش کنید و بذارید کاملاً آبش بره.

وقتی آبش رفت بریزید توی غذاساز تا له بشه.

 

پیاز و سیر رو هم جداگونه یا همراه دال عدس توی غذاساز چرخ کنید. 

(اگه دوس داشتید می تونید 1 عدد فلفل سبز تند رو هم همراه مواد بندازید توی غذاساز)

جعفری و گشنیز رو خیلی ریز خرد کنید.

حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و چنگ بزنید.

خمیر فلافل آماده س!

مقداری روغن رو توی ماهیتابه بریزید تا داغ بشه. فلافل ها رو با دست یا با قالب مخصوص فلافل فرم بدید و توی روغن داغ شناور سرخ کنید.

وقتی یه طرفشون برشته و طلایی شد برگردونید تا اون روی فلافل هم طلایی بشه.

فلافل ها رو پس از سرخ شدن توی آبکش فلزی بریزید تا روغن اضافیش بره.

این فلافل هم مث همه فلافل های دیگه که آموزش دادم بسیار خوشمزه س و اصلاً مشخص نیس که توش از دال عدس استفاده شده.

فلافل رو با نون لبنانی و سس ارده نوش جان کنید! (طرز تهیه سس ارده رو توی این پست توضیح دادم)

این هم بافت فلافل از نزدیکه! دورش یه مقدار برشته و کرانچی بود و توش نرم!

دقیق نمی تونم بگم این مقدار مواد چند تا فلافل شد. چون همینطور که سرخ می کردم اعضای خانواده یکی یکی می اومدن و بر می داشتن! حتی خواهرم که از همه غذاها ایراد می گیره چندتا از فلافل ها رو کش رفت!! ولی در کل (با احتساب حدودی فلافل های دزدی!!) فکر کنم تقریباً 40-50 تا شد!

امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده از خوردن یه غذای عربی خوشمزه لذت ببرید!

نوش جان! قلب

 

منبع: فروحه الامارات

/ 13 نظر / 1232 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سیمین صوری

ترلان عزیزم سلام و خسته نباشید. این فلافلهای خوشمزه رو دیشب درست کردم عالی شد . خواستم ازتون تشکر کنم . از طرف من روی ماه نی نی رو ببوس. ممنون عزیزم

sahar

سلام ترلان خانم میشه هر نوع فلافلی رو در مقدار زیاد درست کرد و تو فریزر گداشت. در اون ضورت باید خام فریز کرد یا پخته؟ نحوه فریز کردنش چه طوریه؟ یک دنیا ممنونم

مهتاب

سلام ترلان جان ما همیشه با دال عدس سوپ درست میکنیم ، یا حتی عدس پلو ?? ممنون که دستور این فلافل رو گذاشتين ، حتما امتحان می کنم ، یه بارم فلافل با لوبیا چشم بلبلی درست کردم عااالي شد ، اینم حتما عالیه چون دستور شماست ترلان جان من چند سالی هست از دستورهای غذاهای عربی و شیرینی های شما استفاده میکنم و واقعا همه عالی هستن ، شما منو با خیلی از غذاها آشنا کردین که واقعا ممنونم ، فقط ببخشید که من اینقدر تنبلم واسه کامنت گذاشتن چون با گوشی میام معمولا ?? راستی اینم بگم که وبلاگ تون رو به همه معرفی میکنم و میگم اگه میخواین رسپي های قابل اعتماد و جدید داشته باشین اینجا بهترین جاست ممنونم از همه چی ?? پ.ن: امروز میخوام پريتزل درست کنم ان شاءالله پ.ن: من توی نان سحر شریعتی پريتزل دیدم ، صرفا برای مخاطب ساکن ایران پ.ن : چقدر حرف زدم ??

FAHA

سلام ترلان جون. من درست کردم خیلی خوشمزه شد ولی نمی دونم چرا یه کوچولو سفت شد... داخلش نرم بودآآآ ولی روش یکم سفت شد. چرا به نظرت؟

سلام ترلان جان من اولین غذایی که از رسپی های شما درست کردم این غذا بود فوق العاده خوشمزه و لذیذ بود البته من با اجازه شما به رسپیم یک دونه سیب زمینی کوچک هم اضافه کردم در هر صورت خیلی عالی بود و من هم به همه میگم حتما یک بار هم شده این غذای خوشمزه رو درست کنن که به نظرم از فلافل نخود هم خوشمزه تر بود. بازهم ممنون و امیدوارم همیشه پاینده باشید

نسترن. م

ترلان جون میخوام درست کنم ها ولی غذاساز ندارم. چرخش کنم عیبی داره؟زیادی له میشه؟ چرخ گوشت دارم خوب. راستی کنجدو پاشیدی روش یاقاطی مواد کردی؟ ممنون ترلان هنرمند[قلب][گل][ماچ]

نسترن. م

درست کردم خیلی خوب بود. فقط من تخم مرغ نزدم چون حس کردم موادم شل میشه وفرم داذنش سخت میشه. اگه گفتی رفت کجا؟؟؟ توفهرست غذاهای خونواده ممنون ترلان عزیز[ماچ][گل][قلب][لبخند][چشمک][هورا]

نسترن. م

بروووووو. استاد ازمن میپرسی؟؟؟بله که بدون تخم مرغ فرم گرفت. مگه جرأت داره که فرم نگیره. بازم ممنون استاد[لبخند][گل][ماچ][بغل][چشمک]

نرگس

سلام. من خواهر نسترن هستم. منم این فلافل را درست کردم. فوق العاده پسند افتاد. خدا خیرت بده یکی از افطارهای ماه رمضون را فهمیدم چی بپزم.

Najmeh

ممنون عزیزم.همیشه دلم می خواست با دال عدس یه غذای سوخاری درست کنم.