پاکورای سیب و سبزیجات

مواد لازم:

کلم برگ خرد شده ................................ 1 لیوان

هویج رنده شده .................................... 1 لیوان

سیب زمینی آب پز رنده شده .................. 1 لیوان

سیب سبز رنده شده ............................. 1 لیوان

پیاز رنده شده ....................................... 1 عدد (درشت)

سیر رنده ............................................. 1 - 2 حبه

فلفل سبز تند خرد شده .......................... 1 – 2 عدد (هر چقدر که بتونید تندیش رو تحمل کنید)

گشنیز خرد شده ................................... نصف لیوان

تخم مرغ .............................................. 1 عدد

نمک .................................................... 1 ق غ سرخالی

زردچوبه ................................................. نصف ق غ

پودر کاری .............................................. 1 ق غ

آرد نخودچی ........................................... 1 لیوان

بکینگ پودر ............................................. نصف ق م

توجه: سبزیجات رو درشت رنده کنید. سیب زمینی رو هم نذارید له بشه، در حدی که نیم پز بشه کافیه. پیاز و کلم رو می تونید به جای رنده کردن، ریز خرد کنید. ضمناَ سیب سبز رو هم با پوستش رنده کنید. (برای رنده کردن سبزیجات از غذاساز استفاده نکنید)

طرز تهیه:

همه مواد رو با هم خوب مخلوط کنید. تخم مرغ و بکینگ پودر رو درست قبل از سرخ کردن اضافه کنید. یعنی اگه قراره همون موقع که مایه پاکورا رو آماده کردید سرخش هم بکنید، تخم مرغ و بکینگ پودر رو اضافه کنید ولی اگه میخواهید زودتر درست کنید و بعد سرخ کنید، تخم مرغ و بکینگ پودر رو با بقیه مواد مخلوط نکنید. بذارید همون موقع که خواستید سرخ کنید به مواد اضافه کنید.

یه مقدار روغن بذارید توی ماهیتابه داغ بشه. (اندازه روغن باید اونقدری باشه که پاکوراها به راحتی توش سرخ بشن... یعنی نه اونقدر کم باشه که یه سمت پاکورا توی روغن باشه یه سمت دیگه بیرون از روغن و نه اونقدر زیاد باشه که پاکوراها شناور باشن)

از مایه پاکورا به اندازه گردو بردارید و توی دست بهش شکل بدید و یه کم فشارش بدید تا ضخامتش کم بشه و بعد توی روغن داغ سرخ کنید. یه طرفش که برشته شد برگردونید تا اون سمتش هم برشته و طلایی بشه.

بعد از توی روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش بره.

توجه: چون توی مایه پاکورا تخم مرغ داره، دو سه سری که سرخ کردید روغن کف می کنه. بنابراین اگه قراره زیاد درست کنید مجبور خواهید شد روغن رو عوض کنید.

آماده س! به همین سادگی!!

با هات سس خیلی می چسبه.

مزه سیب محسوس نیس ولی یه طعم خیلی ملایم ترش به پاکورا میده که خیلی خوشمزه ش می کنه.

با این مقدار مواد یه بشقاب بزرگ پاکورا خواهید داشت.

قبلاَ یه مدل دیگه پاکورا رو آموزش داده بودم... این مدل با اون یکی فرق می کنه ولی هر دوشون خوشمزه هستن!

نوش جان! قلب

منبع: برنامه اسماء فی سماء

/ 12 نظر / 298 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سیمین صوری

[دست][دست]

راحیل

سلام [گل] چه خوب ، شما همیشه آموزشهای خوب و متفاوتی دارید، من عاشق تنوع و چیزای جدیدم[گل] دوست دارم ترلان جون[ماچ][گل]

لیلا

سلام ببخشید سوالمو اینجا مطرح می کنم من می خوام بیام دبی برای سفر با یه بچه دوساله برای خرید اسباب بازی کجا برم خرید کتاب برای پیش از دبستان کتابهای اموزشی و سی دی و .... کجا ها میشه رفت با بچه که به اونم خوش بگذره ببخشید که زحمتت دادم جز شما کسی و نمی شناختم برای راهنمایی

یه مامان

همین الان از خوردن این غذا فارغ شدمو اومدم نظرمو بگم،خیلی خیییلییی خوشمزه بودواقعا ممنون و ای ول. البته من کلا با غذاهای گیاهی راحتم حالا همسرم که ساعت 4 بیاد بخوره ببینم نظر اون چیه[سوال] آخه اون برعکس منه و این غذاها با معدش سازگار نیست امیدوارم بهش بسازه چون منم مثل خودت این غذارو گذاشتم تو برنامه ی غذاییم می خوام به مامانم هم یاد بدم آخه بابام نقرس داره ونمی تونه گوشت و سیب زمینی بخوره به نظرت اگه سیب زمینیشو ور داره خراب میشه؟[لبخند]

فاطمه

سلام خانومی خیلی هنرمندی و از هنرهات لذت بردم اگه موافق تبادل لینکی بهم خبر بده [گل]

مستانه

من تا حالا چند مدل از کیک ها و پیراشکی های شما رو درست کردم. مخصوصا عاشق اون لونه زنبوره ام. اما یه سوال. با اینهمه غذاهای سرخ کردنی چاق نمیشی ؟

زهرا

ممنون از غذای جالبتون تا حالا خیلی از پست ها رو امتحان کردم و همشون عالی بودن خصوصا عرایس[قلب][قلب] خوشحال میشم منم جز لیست دوستان شما باشم

سامی

سلام عزیزم. من تا حالا نون ساندویچی و مینی ساندویج رو از رو دستور وبتون درست کردم عالی شدن. موفق باشی همیشه. و نهایت لذت رو از عمرت ببری.

الهام

سلام ترلان خانم، من تازه با وبلاگتون آشنا شدم، مطالبتون خیلی جالب و آموزنده س . من تازه یه وبلاگ توی پرشتن بلاگ درست کردم. چون تازه کارم یه کم باهاش مشکل دارم ، اونم اینه چطور میتونم بخش موضوعات وبلاگ رو درست کنم و مثل شما مطالبمو بر حسب موضوع نمایش بدم. اگه ممکنه لطفا به سوالم جواب بدید ممنون میشم

الهام

خیلی ممنون که به سوالم جواب دادید