سمبوسه پنیر

مواد لازم:

١- خمیر سمبوسه (سایز کوچک) .................... ۵٠ عدد

٢- پنیر سفید کم نمک .................................. ۴٠٠ گرم

٣- پنیر پیتزا ................................................ ١ لیوان

۴- جعفری و نعناع خرد شده .......................... ۴ ق س

۵- آویشن و اورگانو ...................................... نصف ق چ

طرز تهیه:

پنیر سفید و پنیر پیتزا رو رنده کنید. جعفری، نعناع، آویشن و اورگانو رو اضافه کنید و هم بزنید.

مایه پنیر

از این مایه به اندازه یک ق مرباخوری بریزید لای خمیر و اونو مطابق سمبوسه سبزیجات بپیچید.

سمبوسه ها رو تو روغن داغ شناور سرخ کنید و تا جای ممکن روغن اضافی اون رو بگیرید.

قبل از سرخ شدن

محصول نهایی

تنها مشکلی که من با سمبوسه پنیر دارم اینه که پنیر پیتزا که اتفاقاً باعث خوشمزگی سمبوسه میشه تو حرارت آب میشه و می ریزه تو روغن و می سوزه. برای همین رعایت چند نکته رو پیشنهاد می کنم:

نکته ١: سمبوسه ها رو زیاد پر نکنید چون پنیر تو حرارت حجمش زیاد میشه و آب میشه و می ریزه تو روغن یا تو بعضی موارد ممکنه سمبوسه تو روغن منفجر بشه!استرس (اینو جدی گفتم!!)

نکته ٢: روغن رو خوب داغ کنید تا سمبوسه ها به محض رفتن تو روغن سرخ بشن و بیان بیرون. چون اگه زیاد تو روغن بمونن پنیر فرصت ذوب شدن پیدا می کنه و می ریزه از سمبوسه ها بیرون و روغن رو کلی کثیف می کنه!

نکته ٣: موقع پیچیدن، گوشه های سمبوسه ممکنه کیپ بسته نشه و باز بمونه. این سوراخ ها رو حتماً با همون خمیر شلی که قبلاً گفتم پر کنید تا پنیر از توش نریزه بیرون.

و نکته آخر که نکته نیست و یه اعتراف خوشحال کننده اس!! و اون این که بالاخره پس از سال ها تجربه، من امشب برای اولین بار تو عمرم سمبوسه پنیری درست کردم که هم خوشمزه تر از همیشه شده بود هم از همه مهمتر این که حتی یک قطره از پنیر آب شده هم از سمبوسه ها نزد بیرون و روغن تمیز تمیز مونده بود!!! زبان

/ 8 نظر / 130 بازدید
نازنین

سلام مثل اینکه شما هم مثل من عاشق گروه سرخ کردنی ها هستین[نیشخند] من که بسی از دیدن این پستها لذت میبرم[خوشمزه]

نازنین

باورت میشه انهمه بال بال میزنم هنوز درست نکردم[ناراحت] خمیری که به درد اینکار بخوره هنوز پیدا نکردم [گریه]راستش با بچه و دست تنها هم خمیر درست کردن سختمه همش میاد میخواد به من کمک کنه ! چه شود ![اضطراب]

كويريات

این واسه آدم های مثل من که عاشق پنیرند خوبه! دستتون درد نکنه خیلی خوب بود!

رویا

ترلان خانم به به مرسی حتمآ خیلی خوشمزه است .مرسی از این غذا .دوست داری یک سری هم به من بزن

شادی

به به چقدر غذای خوشمزه اینجاست. دست شما درد نکنه. فقط حیف که از این خمیرهای سمبوسه تو ایران نیست. الجزایر که بودم به اسم خمیر دیوا و برک اونجا می فروختند. فکر کنم ونظورت همونا باشه که خیلی نازکن. انقدر اون خمیرا رو دوست داشتم که می خواستم با خودم بیارم ایران ولی از ترس خراب شدنشون تو راه نیاوردم. اگه جایی رو تو ایران یعنی تهران می شناسی که داشته باشن بهم بگو. مرسی[قلب]

شادی

راستی خوبی این سمبوسه هم به پنرش بود که من عاشقانه دوست دارم. وای خدا دهنم آب افتاد اسم پنیر اومد. [خجالت]

پاستیل

خمیر سمبوسه چی؟!!!بلد نیستم خب[نگران]

ليلا

خيلي عاليه اين سمبوسه، تو مايه داخلش يه قاشق روغن زيتون اليت بزنيد و اين مدلم امتحان كنيد!