شیرینی میان پر با طعم کره بادام زمینی

مواد لازم:

آرد سفید ....................................... یک و نیم پیمانه

پودر کاکائو ...................................... نصف پیمانه

جوش شیرین ................................. نصف ق چ

نمک .............................................. یک چهارم ق چ

کره نرم شده ................................... نصف پیمانه

شکر معمولی .................................. نصف پیمانه

شکر قهوه ای .................................. نصف پیمانه

کره بادام زمینی ............................... یک چهارم پیمانه

تخم مرغ درشت .............................. 1 عدد

وانیل .............................................. 1 ق چ

 

مواد لازم برای فیلینگ:

کره بادام زمینی ............................... سه چهارم پیمانه

خاکه قند ......................................... سه چهارم پیمانه

 

طرز تهیه:

اول از همه فیلینگ رو آماده کنید. کره بادام زمینی و خاکه قند رو اول با قاشق و بعد با دست مخلوط کنید و یه کم ورز بدید تا کاملاً با هم مخلوط بشن و یه مایه خمیری به دست بیاد.

حالا برید سراغ درست کردن خمیر شیرینی:

آرد، پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک کنید و در کاسه جداگانه ای نگهداری کنید.

کره، شکر معمولی، شکر قهوه ای و کره بادوم زمینی رو با هم به مدت تقریباً 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملاً نرم بشه.

تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط آرد رو اضافه کنید و با سرعت کم یه مقدار هم بزنید تا خمیر شیرینی شکل بگیره.

از خمیر شیرینی به اندازه یه گردو بردارید و توی دستتون بازش کنید.

یه مقدار از مایه فیلینگ رو گرد کنید و بذارید وسطش.

حالا لبه های خمیر رو بیارید روی فیلینگ تا کاملاً بپوشوندش.

توی دستتون بچرخونید تا گرد و توپی شکل بشه.

یه مقدار شکر توی کاسه جداگانه ای بریزید و شیرینی ها رو یکی یکی بندازید توی شکل...

... قل بدید تا اطرافش شکری بشه. (این مقدار شکر رو من توی مواد لازم ننوشتم... این جداست)

شیرینی ها رو توی سینی فر که با کاغذ قنادی پوشونده شده با فاصله بچینید و با دست کمی فشار بدید تا یه کم پهن بشه. با این کار یه مقدار ترک می خوره که مهم نیس.

فر باید از قبل با درجه حرارت 190 گرم شده باشه.

شیرینی ها رو به مدت 7-9 دقیقه توی فر بپزید.

از توی فر دربیارید و پس از این که سرد شد از سینی به ظرف سرو منتقل کنید.

این مقدار مواد برای تقریباً 20-22 عدد شیرینی هست.

شیرینی ها رو خارج از یخچال و در ظرف دربسته به مدت تقریباً یک هفته می تونید نگهداری کنید.

من این شیرینی ها رو از برنامه ملح و فلفل (شبکه فتافیت) یاد گرفتم ولی ظاهراً خمیر اون یه مقدار نرم تر بود و شیرینی ها توی فر تغییر شکل داده بودن و حسابی پهن شده بودن ولی شیرینی های من تقریباً میشه گفت تغییر شکل و تغییر اندازه ندادن و خمیرم یه مقدار خشک بود.

ولی مال هر دوتامون ترک داشت که خصوصیت همین مدل شیرینیه و ایرادی نداره.

من این شیرینی ها رو شب عید درست کردم و گذاشتم تو سفره هفت سین!

از هر زاویه ای که عکس می انداختم حاجی فیروز خودش رو به شیرینی ها می رسوند!  نیشخند فکر کنم داشت نقشه می کشید.... که وقتی خوابیم بره یه چندتایی از اینا برداره!!

شیرینی های بسیار خوشمزه ایه... سرشار از عطر و طعم کره بادوم زمینی!

البته یه مقدار سنگینه و یه دونه برای هر نفر بسه!

این هم از وسط که ببینید اون فیلینگش چی میشه و چه جوری میشه و کجا میره و ...؟؟!!

امیدوارم سال جدید سال خوبی برای همتون باشه... هر کی هر گرفتاری که داره حل بشه و غم و ناراحتی تو دل کسی نباشه.

دوستان عزیزی که منو قابل دونسته بودن و التماس دعا داشتن.... من براتون دعا کردم. انشالله که خدا هم منو لایق دونسته باشه و دعاهام رو اجابت کنه. شما هم شاد باشید و از لحظه لحظه زندگیتون لذت ببرید! لبخند

مجدداً سال نو مبارک!

نوش جان! قلب

منبع

/ 16 نظر / 147 بازدید
نمایش نظرات قبلی
خانومی

سلام...کاش زودتر این پستتون رو می ذاشتین کره بادوم زمینی توی یخچال داشتیم دیدم کسی نمی خوره ترسیدم خودمم بخورم چاق شم ریختم دور حیف شد[ناراحت]

سميه

سلام ترلان عزيز سال نو مباااااارك البته با تاخير??ايشالله سال خوبي داشته باشيد مملو از شادي وسلامتي????????????

فيلم آشپزي

سلام . وبلاگ خوبي دارين به سايت ما هم سر بزنين خوشحال ميشيم

خانومی

سلام گلم... منتظرم بهم سربزنین خیلی کم پیداشدین...

جوینده

سلام ترلان عزیز امیدوارم سفر خوش گذشته باشه بهتون :*** آخه نمیدونید من چقدر از مطالب شما استفاده کردم و همیشه لذت بردم :x

الهام

سلام ترلان جان. سال نو شما مبارک. به به چه شیرینی عالی شده. نوش جونتون.[گل]

نسترن. م

ترلان جان میشه به جای شکر قهوه ای از شکرسفید به همون اندازه استفاده کرد؟ یامیشه به جای کره ی بادوم زمینی از کرم کنجد یاشکلات استفاده کرد؟؟ببخش که همش میخوام موادو تغییر بدم. آخه میخوام اینو درست کنم ولی شکر قهوه ای ندارم. کره ی بادوم زمینی هم فکر نکنم بچه هام بخورن. ممنون ترلان جان[ماچ][ماچ][ماچ]

نسترن. م

ترلان جون این شیرینیها روپختم ولی شیرینیهای من خیلی بیشتر از شیرینی شما باز شد. مزه ش خوبه ولی شکل وشمایل قشنگی نداره. شیرینیهای من کمی حالت بیسکوییتی داره وخیلی نرم نیست. برای شما هم همینطور بود یانرم بود؟؟؟؟ چراشیرینی شمااصلاتغییرشکل نداده و همونجوری گردوتپل مونده؟؟[ناراحت][سوال][گریه]