پاکورا (Pakora)

مواد لازم:

آرد نخودچی ............................... 1 لیوان

آرد سفید ................................... یک چهارم لیوان

آب ولرم ..................................... حدود یک لیوان سرخالی

خمیر مایه فوری ........................... 1 ق م سرخالی

بکینگ پودر .................................. 1 ق چ

نمک ........................................... به اندازه نوک چاقو

پودر زیره، پودر کاری، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز خرد شده

(از هر کدوم از این ادویه به میزان دلخواه استفاده کنید. حتی اگه همشون رو نداشتید میتونید اونا رو حذف کنید ولی اگه همش باشه که خیلی بهتره!)

 

گشنیز خرد شده .......................... 2 ق غ سرپر

فلفل سبز .................................... 3-4 عدد (بسته به تند بودن فلفل ها و همچنین تحمل خودتون!)

پیاز ............................................. 2 عدد

برگ کاری .................................... 20-25 عدد

طرز تهیه:

آرد نخودچی، آرد سفید، خمیر مایه، بکینگ پودر، نمک و ادویه ها رو با هم مخلوط و ویسک کنید.

اگه خمیر مایه فوری ندارید، خمیر مایه معمولی رو توی کمی آب و مقدار خیلی کم شکر بریزید و بذارید عمل بیاد و بعد به خمیر اضافه کنید. دقت کنید که نهایتاَ میزان آبی که استفاده می کنید زیاد نشه و این آبی که برای عمل آوردن خمیر مایه استفاده می کنید از مقدار کل آب کم کنید... یه ذره شکر هم برای عمل آوردن خمیر مایه س و تاثیری تو شیرین شدن پاکورا نداره. 

 

کم کم آب رو بهش اضافه کنید تا به یه همچین خمیری برسید. خمیری که چسبنده س و در عین حال خیلی شل نیس و نمیشه به راحتی با ویسک هم زد. اگه آب رو اضافه کردید و یه دفعه دیدید خمیرتون خیلی شل شده یه کم دیگه آرد نخودچی اضافه کنید و اگه برعکس، دیدید خمیر خیلی سفته یه مقدار خیلی کم آب اضافه کنید.

 

روی خمیر رو با سلفون بپوشونید و بذارید حدود 1 ساعت توی دمای آشپزخونه بمونه تا ور بیاد.

وقتی ور اومد، گشنیز، فلفل سبز، برگ کاری و پیاز خلال شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. خیلی ها توی این خمیر هویج یا سیب زمینی می ریزن ولی اصل کاری پیازه! اونم پیاز فراوون! من یه دونه درشت زدم ولی بعد پشیمون شدم و احساس کردم اگه 2 تا استفاده می کردم خیلی بهتر بود!

برگ کاری به این شکله...

نمی دونم تو محل زندگی شما قابل دسترس هست یا نه؟! اگه تونستید پیدا کنید خیلی بهتره چون اصلاً یه عطر و طعم خاصی داره ولی اگه هم پیدا نشد خیلی مهم نیس!

گشنیز رو درشت خرد کنید... فلفل سبز هم هر چقدر که دوس داشتید استفاده کنید. بعضی فلفل ها خیلی تند هستن و یکیشون واسه آتیش زدن کافیه ولی بعضیای دیگه باید گروهی کار کنن تا کمی تندیشون رو حس کنیم!! برگ های کاری هم اگه ریز هستن درسته بندازید تو خمیر ولی اگه درشت بود میتونید نصفش کنید.

خلاصه همه مواد رو با هم مخلوط کنید.

روغن فراوون رو داغ کنید. البته برای صرفه جویی در مصرف روغن از قابلمه کوچیک استفاده کنید و هر سری بیشتر از 3-4 تا پاکورا رو توی قابلمه نندازید.

یه طرفش که سرخ شد برش گردونید تا اون ورش هم کاملاً سرخ و کرانچی بشه. (نسوزونید ولی تا جایی که ممکنه بذارید سرخ بشه و رنگش تیره تر بشه)

پس از سرخ شدن، روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش حتی الامکان بره.

بسیار خوشمزه و لذیذه... همونطور که دیدید درست کردنش هم کاری نداره و زمان زیادی نمی بره!

همین مقدار کم مواد، یه بشقاب پر پاکورا میده! برای سفره های افطار هم خیلی مناسبه... اینجا که زیاد می خورن!

امیدوارم شما هم بپسندید!

نوش جان! قلب

/ 56 نظر / 186 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شکوفه

سلام ترلان جون با اجازه لینکت کردم ( البته خیلی وقته)[ماچ] راستی قدم نو رسیدتون هم مبارک [گل]

paprica

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻫﻨﺮ ﻣﻨﺪﻡ. ﺷﻤﺎ ﺟﺰﻭ اﻭﻟﻴﻦ ﻭﺑﻼﮔﻬﺎﻱ ﺁﺷﭙﺰﻱ ﺑﻮﺩﻱ ﻛﻪ ﺑﺎﻫﺎﺵ اﺷﻨﺎ ﺷﺪﻡ. ﺑﺎ اﺟﺎﺯﻩ ﻟﻴﻨﻜﺘﻮﻥ ﻛﺮﺩﻡ.ﺑﻮﺱ

الی بانو

سلام دوست عزیزم به به چقدر آپ خوشمزه واقعا عالیه دستت درد نکنه منم آپم

حمیده

سلام .غذات بینهایت لذیذ بود ازت ممنونم.[دست]

cookbaker

از عکس هنر هاتون معلومه که خیلی خوشمزه هستند. آفرین اگر دوست داشته باشید با هم تبادل لینک کنیم.

حمیده

سلام .خییلی خوشمزه بود تو خونه ما همه ازش خوششون اومد. دستت درد نکنه .[قلب]

نرگس

سلام.خسته نباشید من درستیدم.فوق العاده خوشمزهاست ممنون از توضیحات کاملتون.شاد باشید.

سعیده

سلام ترلان جون ! خوبی ؟ خسته نباشی ! میخواستم ازت تشکر کنم بابت این رسیپی . خیلی عالی و ساده و در عین حال خوشمزه بود ! دارم سعی میکنم تمام رسیپیهات رو دونه دونه امتحان کنم خبرش رو هم بهت میدم که از پسشون براومدم یا نه !!!!! بازهم تشکر