چیزکیک انار

مواد لازم:

پودر بیسکویت ........................ سه چهارم لیوان

کره آب شده ........................... یک هشتم لیوان

دانه انار ................................. سه چهارم لیوان

پودر ژلاتین ............................ یک و نیم ق غ

آب سرد .................................. یک چهارم لیوان

پنیر خامه ای ........................... ٣٠٠ گرم

شکر ..................................... یک چهارم لیوان

وانیل ..................................... نصف ق چ

خامه فرم گرفته ........................ نصف پیمانه

آب انار .................................. یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

پودر بیسکویت و کره آب شده رو با هم مخلوط کنید و به طور کاملاً یکنواخت کف قالبتون پخش کنید. (قطر قالب من حدود ١۵ سانت بود) کمی هم با دست یا ته کاسه فشار بدین تا کاملاً منسجم بشه. برای انسجام بیشتر بهتره قالب رو حدود 8 دقیقه تو فری که از قبل با حرارت ١٨٠ درجه گرم شده قرار بدین تا لایه کراست بهتر خودش رو بگیره. بعد از تو فر دربیارید و بذارید کاملاً خنک بشه.

یک ق غ ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و بذارید به حالت کف در بیاد و بعد اون رو روی بخار آبجوش قرار بدید تا کاملاً شفاف بشه. بعد بذاریدش کنار تا خنک شه.

پنیر خامه ای، شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید.

اونقدر بزنید تا کاملاً یکنواخت شه. (حدود ٢ دقیقه)

از مخلوط ژلاتین حدود یک چهارمش رو با آب انار مخلوط کنید و سه چهارمش رو به مخلوط پنیر اضافه کنید و هم بزنید.

خامه رو به مایه چیزکیک اضافه کنید و هم بزنید و حالا اون رو منتقل کنید به قالبتون.

برای قشنگی کار، آب انار و ژلاتین رو به تدریج اضافه کنید روی مایه چیزکیک و با خلال دندون یا سیخ چوبی یا چاقو اون رو به شکل طرح مرمری پخش کنید.

البته اصلاً می تونید آب انار رو تو خود مایه چیزکیک هم بزنید تا کل چیزکیک صورتی رنگ بشه. این دیگه سلیقه ایه!

حالا قالب رو بذارید تو یخچال واسه ۶-٧ ساعت یا یه شب تا صبح تا کاملاً ببنده.

اگه دقت کرده باشید حدود نیم ق غ ژلاتین هنوز باقی مونده که باید اون رو هم بپاشید روی کمی آب سرد و پس از شفاف کردن (به روشی که گفتم) با دونه های انار مخلوط کنید. حالا میتونید قبل از گذاشتن چیزکیک تو یخچال، همون موقع دونه های انار رو بریزید روش و بذارید ببنده و بعد از تو قالب در بیارید و یا این که نیم ساعت قبل از سرو، دونه های انار رو بریزید روی چیزکیک و قبل از این که کاملاً بسته بشه از تو قالب بیارید بیرون و سرو کنید. این کار باعث میشه موقع سرو لایه رویی یه مقدار شل باشه و موقع برش به اطراف سرازیر بشه و شکل جذابتری به چیزکیکتون بده!! البته من مثلاً میخواستم همین کار رو بکنم ولی یه مقدار زیادی موند تو یخچال و ژله ش کاملاً بسته شده بود!

طعم بسیار خوبی داشت... امیدوارم شما هم بپسندید.

این چیزکیک رو میتونید با میوه های دیگه هم امتحان کنید.

نوش جان! قلب

/ 46 نظر / 172 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلا. َع

حتما مزه اش هم مثل شکلش عالیه ممنون

آشپزی سئویل

سلام دستتون در نکنه ولی من دوسه بار به طرز تهیه چیز کیک مراجعه کردم ولی متوجه نشدم تو مرحله دوم اون چیز قهوهای رنگ توی مخلوط پنیر خامه ای و شکر و وانیل چیه نکنه شکر قهوه ای هستش با تشکر

گلی

وقتی اومدم چیز کیکو دیدم کشتم خودمو نشد کامنت بذارم ![ناراحت] من بی وفا نیستم ... اومدم خوندمت .

شیدا

سلام مرسی از توضیحات کاملی که برای هر کدام از دستورها می دی من چند تا اشکال داشتم لطف می کنی اگر کمکم کنی: 1- اگر می شه دستور این چیز کیک رو به گرم بدی 2- من چیز کیک توت فرنگی رو درست کردم خیلی خوب شد ولی چرا اینجا گفتی با مواد زیری 8 دقیقه تو فر باشه. تو اونجا احتیاجی به فر نداشت.؟؟؟؟ مرسی اگر کمکم کنی تا بتنونم این چیز کیک درست کنم[لبخند]

سارینا

ترلان جون سلام عزیزم سایت خوبتو یکی از بچه های ناز مامی سایت بهم معرفی کرده چون یه مشکلی داشتم گفت به کمک تو شاید بتونم حلش کنم گلم اخه منم مثل تو تو امارات زندگی میکنم البته ابوطبی من اینجا خیلی دنبال پودر ژلاتین یا ورقش می گردم تو تمام فروشگاهای بزرگش رو نگاه کردم گلم اگه بتونی عکسی یا اسمی به عربی یا انگلیسی بهم نشون بدی یا جایی رو که بشناسی که دارم بی نهایت خوشحالم می کنی عزیزم

سارینا

مرسی ترلان گلم من دیروز اومدم دبی برای خرید تو القبائل قسمت مواد غذایی زدن جدیدا پیدا کردم خانومی خیلی گلی عزیز دلم راستی خانومی مواد خامه ای چیز کیکوقتی اماده شد غلظتش باید مثل چی باشه باید سفت باشه یا مثل بستنی نرم باشه

سارینا

[ماچ][ماچ][ماچ][ماچ]

الهام

سلام سه سوال 1- کلا چیزکیک اصلش بیسکویت و پنیره؟ 4- پنیر خامه ای باید شوری اش را بگیریم، نه؟ 2- چرا در چیزکیک انار بیسکویت را در فر، ولی در چیزکیک توت فرنگی بیسکویت را در خچال گذاشتی؟ [اضطراب]

سارا

سلام ترلان جان. من تازه دیروز درحال سرچ یه غذای عربی بلاگت رو پیدا کردم و فکر کنم کلی از دستوراتت رو خوندم و به دفترچه آشپزیم منتقل کردم. ممنون از این همه دقت در نگارش و تصاویری که می ذاری. آدم می تونه تصویر کاملی از مراحل داشته باشه و این فوق العاده است. راستی ادت کردم توی لینک هام با اجازه ات و این کامنت هم محض تشکر از زحمت تو برای آپ کردن این وبلاگه. امیدوارم خوش بخت و شاد باشی(گفته بودی یه جا که تازه ازدواج کزدی...مثل من) و هرجای این دنیای بزرگ که زندگی می کنی دلت خوش باشه