ساندویچ مک ارابیا (Mc Arabia)

مواد لازم برای برگر مرغ:

فیله مرغ ................................... یک کیلو

پیاز ........................................... 1 عدد

جعفری خرد شده .......................... 2 ق غ

پودر سیر و پودر پیاز ....................... به میزان دلخواه

ادویه دلخواه ................................. به میزان لازم

نمک و فلفل .................................. به میزان لازم

طرز تهیه برگر مرغ:

پیاز رو بندازید توی غذاساز و چرخ کنید. بعد مرغ رو اضافه کنید و با چند تا پالس اون رو هم چرخ کنید.

حالا مواد رو به کاسه بزرگی منتقل کنید و بهش جعفری خرد شده و پودر سیر و پودر پیاز و ادویه دلخواه رو اضافه کنید. به جای ادویه دلخواه من از مخلوط از زنجبیل و فلفل سبز و سیر که با هم چرخ کرده و توی یخچال نگهداری می کنم استفاده کردم.

تابه چدنی که ترجیحاَ دارای خطوط برجسته هست رو روی حرارت بذارید تا حسابی گرم بشه. مقداری کمی روغن بریزید توش. از مایه برگر گلوله هایی به اندازه نارنگی بردارید و بدون این که خیلی فشار بدید اون رو به شکل گرد در بیارید و توی تابه بندازید. کمی هم نمک و فلفل بپاشید روش.

همه برگرها رو با هم توی تابه نندازید چون تابه سرد میشه و برگرها آب میندازن و خشک میشن. یکی رو که گذاشتید توی تابه یه مقدار صبر کنید و بعد دومی رو بذارید و کمی بعد هم سومی. (تعداد برگرها در هر نوبت به سایز تابه بستگی داره. من هر سری 3 تا بیشتر نمی ذاشتم)

یه طرفش که برشته شد برگردونید تا اون طرفش هم برشته بشه. روی اون طرفش هم کمی نمک و فلفل بپاشید.

هر برگر تقریباَ 4-5 دقیقه طول می کشه تا بپزه.

حالا برای درست کردن ساندویچ، نون سیاه دونه دار رو بذارید روبروتون. اگه دوس داشتید کمی مایونز و کچاب بمالید روش (من این مرحله رو حذف کردم چون خانواده م مایونز دوس ندارن!)

هر برگر رو دو قسمت کنید و با مقداری پنیر چدار روی نون بذارید.

مقداری کاهوی خرد شده و 2-3 حلقه گوجه فرنگی و پیاز بذارید روش.

نون رو روی ساندویچ برگردونید...

...و بذارید توی دستگاه گریل تا هم پنیر آب بشه و هم ساندویچ پرس بشه و بتونید توی دست بگیرید و بخورید!!

بسیار بسیار خوشمزه .... امیدوارم در اولین فرصت درست کنید و یک ساندویچ مک ارابیای خوشمزه و خونگی و سالم میل کنید!!

نوش جان! قلب

 

منبع:‌ فروحه الامارات

/ 11 نظر / 775 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الهام...

اهه. منم اتفاقا ناراحت شدم. وبلاگ محبوبم پریده. هیچ ارشیو عکس و متن دستوری نداری؟؟ حیف شد. اگر وبلاگتو بلاگ اسپات کنی یا سایت. شاید بهتر بشه دیگه به بلاگفا و پرشینبلاگ اعتمادی نیست

الهام...

من پی دی اف دستورا رو دارم. کامله کامل [نیشخند] اگر خواستی برات میفرستم

پریسا

سلام ترلان جان خوشحال شدم دوباره وبسایتت راه افتاد مث ل همیشه عالی . فقط یه سوال چرا پیراشکی با خمیر گشنیزی رو پیدا نمیکنم ؟پاک کردی ؟

الهام...

سلام. باشه ایمیل تو بده من میفرستم.. ناسلامتی چندساله مشتری هستیم معلومه همه پستا رو جمع کردم[نیشخند]

الهام...

باشه . تعارف نکنی فقط یک ایمیل زدن هست [گل]

الهام

سلام. کجایی؟[لبخند]

zahra

سلام چرا دیگه نیستین ادرس اینستاگرامتونو بدین لطفا یا تلگرام متشکرم

57degreeeast

چرا اینجوری شده؟؟؟ متحول شده. باید حتما عضو بشیم تا بتونیم نظر بدیم.

57degreeeast

سلام. کجایی؟ خوبی؟ نی نی ها خوبن؟

57degreeeast

خیلی مسخره شده پرشین. باید عضو بشی. تا پیام بدی