کروسان گوشت

خمیر

مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ....................................... ١ ق غ

خمیر مایه .......................................... ١ ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر ................................................... نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر ................................................... ٣ ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

مواد میانی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ............................... ٣٠٠ گرم

پیاز خرد شده ..................................... ١ عدد

فلفل سبز .......................................... ١ عدد

قارچ ورقه شده ................................... ٢۵٠ گرم

فلفل دلمه ای .................................... نصف یک عدد

هویج رنده شده ................................... ١ عدد (کوچیک)

پنیر پیتزا ............................................ نصف لیوان

نمک و فلفل ....................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز رو تو کمی روغن تفت بدید و گوشت رو بهش اضافه کنید. بعد قارچ رو بریزید توش و حرارت رو زیاد کنید و هم بزنید تا قارچ هم همراه گوشت تفت بخوره. نمک و فلفل و بقیه مواد رو هم بریزید توش و خوب مخلوط کنید. اگه دوس داشتین می تونید از ادویه های دیگه که دلخواهتون هست یا سبزیجات معطر مث آویشن و اورگانو و ریحون هم استفاده کنید.

وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدن اونها رو از روی حرارت بردارید و بعد از کمی سرد شدن، پنیر پیتزا رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

سطح کار رو آردپاشی کنید.

خمیر رو با وردنه به شکل دایره و به ضخامت ١ الی ٢ میلیمتر باز کنید و با یه چاقوی تیز یا وسیله مخصوص برش خمیر، اون رو به صورت قطری به ٨ الی ١٢ قسمت مساوی ببرید. (بستگی داره دوس داشته باشید کروسان هاتون چه سایزی داشته باشه)

از مواد میانی متناسب با سایز خمیر، بریزید یه سر خمیر و از همون سمت شروع کنید به پیچیدن.

کروسان ها رو بچینید تو سینی فر چرب شده و روشون رو با مخلوط زده تخم مرغ و شیر برس کنید و کمی کنجد بپاشید روش.

فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید و سینی فر رو بذارید طبقه اول از بالا به مدت تقریباً یک ربع. باید کروسان ها پف کنن و طلایی بشن. اگه روی کروسان ها هنوز طلایی نشده بود سینی فر رو بذارید طبقه پایین و کمی هم گریل رو روشن کنید تا روی کروسان ها هم طلایی شه.

 

بسیار خوشمزه هست... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

در واقع برای کروسان بیشتر از خمیر هزارلا استفاده میشه ولی من خواستم با این خمیر امتحان کنم و خوشبختانه شد! در ضمن خیلی شبیه شاخ (وبلاگ تنبل خونه شاه عباسی)‌ شده! این دو تا تقریباً یکی هستند.

نوش جان! قلب

/ 50 نظر / 762 بازدید
نمایش نظرات قبلی
قاصدک

درستش کردم گلم. به نظرت بهتر نیست مواد رو با مقیاس گرم بنویسی؟من که اونجوری راحت ترم. ممنون عزیزم باااااااااای

از کانادا

fadat sham khamir hezar la be english chi miche inja donbalesh begardim?

سارا

سلام ترلان جون خوبی خانوم؟ بازم ممنون برای این خمیر... برای مهمونی درست کردم و خیلی خوشمزه شد اما قیافه ش...خیلی خوب نشد. نمیدونم چرا... بهرحال مرسی منکه با این خمیر خیلی حال کردم.[قلب]

az canada

فدات شم. من این رو درست کردم با همین خمیری که توضیح دادی. خیلی خوشمزه و ناز شده بودن. ممنون.،فقط چان نکته رو بگم. اولان اینکه پیراشکیهای من خیلی پف میکنن. و بزرگ میشن فک میکنم تو اندازه گیری ها ی مشکل هاست. من از قاشق ها و پیمانه های استادارد استفاده میکنم. واسه همین خمیر رو قاب از وردنه زدن ، نصف کردم و هر کدوم رو هم به ۱۲ تکه برش زدم که نتیجه خیلی خوب شد. دیگه اینکه ی نفر خواسته بود که مقیاس ها رو با گرم بزاری. میخواستم بگم که کی میخایم آشپزی ایرانی رو از حالت سنتی در بیاریم. الان یک سرچ کوچیک کنین تو گوگل میبینین دیگه همه با پیمانه استاندارد هستن چون هم راحت هستن هم صریحتر (quicker) .همه جا هم این قاشق ها و پیمانه ها رو با قیمته خوب داران. یک شیرینی هاست که ظاهرش شبیهه همینه و خیلی خوشمازه و ناز هاست.من چند بار درست کردم و همه تجنب میکنن که این ها تو خونه درست شدن بسکه ناز میشن. خیلی هم آسون درست میشه . گفتم واسه تشکر واست بزارمش. http://www.cookingwithphilly.ca/philadelphia2/page?PagecRef=609&currpage=2&rid=102 kheili harf zadam. bebakh. joonam dar oomad ta inha ro type kardam

پریسا

سلام کروسانتو ذرست کردم خوب شد[لبخند] خمیر کروسان من 2 قاشق مربا خوری بکینگ پودر داره من یادمه نوشته بودم [ابرو] شایدم یادم رفته . حتما امتحان کن[لبخند]

شیوا

سلام عزیز دلم میدونیب ترلان جون یعنی هرچه هز تشکر کنم کمه من خیلی دلم میخواست این یاد بگیرم دستت گلت درد نکنه عزیزم [گل][گل]

زهرا

کروسان با ژیراشکی چه فرقی داره؟

خانوم خونه

عالی بود عزیزم حتما درستش میکنم. اگه مایل به تبادل لینک بودی خبرم کن. روز خوش

mojgan

salam,manzoreton az khamir mayeh fory chieh?misheh amadeh kharidesh?be englisee ghi misheh?mamnoon

زهرا

سلام ترلان جون خسته نباشی عزیزم دو تا سوال: 1-این خمیر رو میشه برای چند روز تو یخچال نگه داشت؟ 2-میشه این اندازه هارو به گرم بگید؟ ازت خیلی ممنونم ترلان جان [ماچ][ماچ]