کیک بلوط

مواد لازم:

آرد سفید ....................................... ٢ پیمانه

بکینگ پودر ..................................... ٢ ق چ

نمک ............................................. سه چهارم ق چ

وانیل ............................................. ١ ق چ

شکر ............................................. یک و نیم لیوان

کره نرم شده ................................... ١۶ ق غ

تخم مرغ درشت ............................... ۴ عدد

پودر بلوط ......................................... ١ پیمانه

شیر پر چرب ..................................... یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ١٧٠ درجه گرم کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید. سفیده رو اونقدر با همزن بزنید تا سفت بشه و از همزن نریزه.

آرد، نمک و بکنیگ پودر رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا کاملاً هوادهی بشه.

در یه ظرف دیگه یک لیوان شکر، وانیل و کره رو با هم خوب مخلوط کنید و به مدت ٢ دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید. بعد زرده های تخم مرغ رو اضافه کنید و با سرعت متوسط به مدت ٧ دقیقه هم بزنید تا کاملاً مایه کشدار بشه و به رنگ روشن در بیاد.

یک سوم از آرد رو به مایه اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک آرد رو با بقیه مواد قاطی کنید.

پودر بلوط رو بریزید تو مایه کیک و این رو هم سریع با قاشق هم بزنید.

حالا یک سوم دیگه از آرد رو بریزید و پس از این که کاملاً ذرات آرد با مایه کیک مخلوط شدن، شیر رو اضافه کنید و هم بزنید.

 

آخرین قسمت آرد رو هم بریزید و هم بزنید.

در نهایت شکر باقیمونده رو به تدریج و خیلی آروم به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و اون رو به مایه کیک اضافه کنید و با کاردک اونقدر هم بزنید (با احتیاط مخلوط کنید) تا کاملاً همه مواد با هم مخلوط بشن.

قالب رو چرب و آردپاشی کنید. (این مقدار مواد برای قالبی به سایز ٢۴ سانتیمتره)

مایه رو بریزید تو قالب و بذاریدش تو فر.

به مدت تقریباً یک ساعت بمونه تا کاملاً پف کنه و توش هم بپزه. برای اطمینان از پخت، یه سیخ چوبی یا خلال دندون رو فرو کنید تو کیک، اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته در غیر این صورت بذارید یه خورده دیگه هم بمونه.

وقتی کیک سرد شد از تو قالب برگردونیدش.

می تونید روی کیک رو کمی خاکه قند الک کنید یا شکلات بمالید و روش هم چند عدد بلوط درسته بچینید. تو خونه ما شکلات خیلی طرفدار نداره برای همین کم پیش میاد کیک رو با آیسینگ شکلات بپوشونم و معمولاً ساده سرو میشه. حالا شما هر طور دوس دارین نوش جان کنید!

برای تهیه پودر بلوط هم، حدود ١۵٠ گرم بلوط رو به مدت تقریباً ۵ دقیقه روی حرارت تفت بدید. البته قبلش یه شکاف رو پوست بلوط ایجاد کنید تا یه وقت تو حرارت نترکه!

مواظب باشید نسوزه. به این ترتیب بلوط هامون بو داده میشن.

وقتی سرد شد، پوستش رو بگیرید، تو آسیاب بریزید و پودرش کنید. خیلی چرخش نکنید چون به علت روغنی بودن، چسبنده میشه.

بافت این کیک بسیار نرم و لطیفه.  البته من یه اشتباه محاسباتی انجام دادم و مقدار بلوطم نصف شد!!! خجالت برای همین تو کیک من خیلی بلوط مشهود نبود!!

کیک بسیار خوشمزه و آسونیه..... نوش جان! قلب

/ 36 نظر / 186 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلا.ع

این کیک خوردن داره به به ترلان جان من کلا خیلی طرفدار مایونز نیستم خیلی کم سالادامو با اون درست میکنم اما برای این سالاد اگه مایونز رو با کمی کچاپ و هات سُس درست کنی خیلی هم خوب میشه ممنون از اینکه مهمان سفره من بودی شاد باشی

شادی

به به چه خبره تو آشپزخونه ترلان خانوم. چه با حاله. خوشمزه باید باشه. حالا که بلوط نیست ولی فکر کنم با فندق هم باحال بشه.[بغل] دست ششما درد نکنه خانوم خوشگله[قلب]

نغمه

سلام گل خانوم .خوبی؟ اول از کیک خوشمزت ممنون . ترلان جون ببخشید توروخدا یه سوال دارم خارج از آشپزی .در مورد سفرم به دبی انشاالله 24 بهمن عازمیم. یه سوال که دارم در مورد پوشش لباس توی پارک آبی واید وادی , چی میتونم بپوشم؟ من روسری نمیپوشم ولی خوب لباس اسپرت (بلوز و شلوار) میپوشم و حالا توی پارک آبی چی میتونم بپوشم که راحت باشم و در عین حال گیر هم ندن؟؟ باز هم از اینکه بی موقع سوال دارم معذرت.

هنردر خانه

سلام دوست عزیز چه وبلاگ خوبی دارین.در صورت تمایل باهم تبادل لینک داشته باشیم ...لطفا خبرم کنید...[قلب][خداحافظ]

نغمه

ممنون از راهنماییت گلم. باز هم از اینکه خارج از وب سوال میپرسم معذرت میخوام. خیلی لطف کردی.

سمیرا

سلام خانم هنرمند. من کارمندم الانم اداره ام.واقعا وبت عالیه. چه خوبه از همه مراحل کارات عکس میگیری. فردا میخوام پیراشکی درست کنم یه سوال ازت داشتم خانم گل، دستور خمیر پیراشکی هات یکیشون شیرخشک داره و یکی ماست وشیر.میخواستم بدونم باهم فرق داره؟ اگه از شیر خشک استفاده نکنی خوب در نمیاد؟

قاصدک

راستش فقط تو قالب گل شکلیم این اتفاق میفته[سوال]شایدد به خاطر جنسشه[هیپنوتیزم]خدا میدونه [گل][گل][گل]

الی(المیرای اولی)

ترلان جون این کره نرم 16 ق غ یعنی چند گرم حدودا؟؟ [سوال] بعد اگه بخوام جای بلوط گردو بریزم باید همون یک پیمانه گرودی ریز شده استفاده کنم؟؟ [سوال] دستت درد نکنه [گل] ببخشید هاااا

مژگان

ترلان خانم کیک بلوط تون رو زمستون پارسال درست کردم، خیلی خوشمزه بود. دست تون درد نکند.

دوره گرد

سلام. اینکه شاه بلوطه :O بلوط ک این نی