کیک گردویی

مواد لازم:

تخم مرغ ............................... ۶ عدد

آرد ....................................... ۵ ق غ (١٢۵ گرم)

شکر ..................................... ١ پیمانه (٢٠٠ گرم)

بکینگ پودر ............................ ٢ ق م

گردوی خرد شده ..................... ١٢٠ گرم

کره نرم شده ......................... ١۵٠ گرم

وانیل ..................................... ١ ق چ

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید. سفیده رو جداگونه اونقدر بزنید تا از همزن نریزه و کاملاً اسفنجی بشه.

 

زرده ها، شکر و وانیل رو هم اونقدر بزنید تا به حالت کرم در بیاد. بعد کره رو به زرده اضافه کنید و هم بزنید.

 

سفیده رو بریزید تو مایه و یه مقدار هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب بشن.

 

بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کنید و الک کنید تو مایه کیک. آخر سر هم گردو رو اضافه کنید و فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن هم بزنید.

 

فر رو از قبل با حرارت ١٧٠ درجه گرم کنید. کیک رو بذارید رو طبقه اول فر (از بالا) و به مدت حدوداً ۵٠ دقیقه الی ١ ساعت بپزیدش.

 

بعد از این مدت با یه خلال دندون یا چاقو امتحان کنید ببینید آیا کیک کاملاً پخته یا نه. اگه چیزی به خلال دندون نچسبید یعنی پخته در غیر این صورت یه مقدار دیگه هم بذارید تو فر بمونه.

 

روی این کیک رو می تونید با خاکه قند یا شکلات آب شده تزیین کنید یا مث من به صورت کاملاً ساده سرو کنید. (خونواده من اینجوری بیشتر دوس دارن!!) خنده

این کیک خیلی پف نمی کنه ولی بافت بسیار نرم و سبکی داره و خیلی خوشمزه س...

 

کیک بسیار ساده ای هست. امیدوارم درست کنید و رضایت داشته باشید.

نوش جان! قلب

/ 48 نظر / 456 بازدید
نمایش نظرات قبلی
توران

تولدتان مبارك اميدوارم عمري پر از شادي و شيريني داشته باشيد. هميشه از خودم مي پرسيدم چقدر انرژي شما براي درست كردن اين همه غذا زياد است حالا كه فهميدم آبان ماهي هستيد نكته را متوجه شدم. امروز هم كه 10 آبان است تولد من است. اميدوارم هميشه پاينده باشيد.

فرشته مامان شایان و شهراد

خانم گل تولدت مبارككككككككككك شرمنده خيلي دير شد [خجالت][متفکر] متولدين آبان صبور و مهربانن ( اين فقط دو تا ازخصلتهاي خوبتونه ) چون شايان من هم متولد 19 آبانه [لبخند]

سمیه

سلام ترلان جون عالی بود ممنون این کیک رو درست کردم بافت خیلی نرمی داشت ولی غیر از بافتش مزه اش عالی بود ولی نمی دونم چرا همه کیک های من تو فر که هستن خوب پف می کنن از فر که می ان بیرون پفشون می خوابه .

سنا

سلام ترلان جون.من به تازگی با وبلاگت اشنا شدم .از دستورهایی که گذاشتی خیلی خوشم اومد.امروز این کیک رو میخوام درست کنم البته زیاد وارد نیستم .یه سوال وقتی سفیده رو به زرده اضافه کردم با لیسک قاطی کنم یا همزن؟

الی

سلام منم میخوام این کیک درس کنم فقط یه سوال داشتم اگه ممکنه زودی جواب بدین گردو باید پودر بشه یا همون ریزش کنیم کافیه؟

پگاه

سلام مرسی که اینقدر عالی توضیح میدین من خیلی چیزهارو بلد نبودم اما با توضیحات و عکس هایی که میذارین یادمیگیرم مرسیی[قلب]

setare

سلام ببخشید این قالبت چند سانته؟

setare

سلام عزیزم.تو قالب 25 سانتی نمیشه درستش کرد؟کوچیکه براش یعنی؟بعد میزان تخم مرغش خیلی زیاد نیس؟بوی زحم نمیگیره؟میشه جای 6 تا 4 تا تخم مرغ زد؟

setare

مرسی عزیز خویم

نسترن. م

درست کردم. عاااااااااااااااااااللللللللللللی شد ممنووووووووووووووووووووووون ترلان جون