کیک هویج

مواد لازم:

آرد شماره ١ .................................... یک و یک چهارم پیمانه

هویج رنده شده (رنده ریز) .................. یک و نیم پیمانه

تخم مرغ ......................................... ٢ عدد

روغن مایع ........................................ نصف پیمانه

گردوی خرد شده ............................... نصف پیمانه

شکر ............................................... ١ پیمانه

بکینگ پودر ....................................... ١ ق غ

دارچین ............................................. ١ ق م

هل ................................................... نوک ق چ

نمک .................................................. نصف ق چ

طرز تهیه:

اول تخم مرغ ها رو اونقدر با همزن بزنید تا کاملاً پف کنه. بعد شکر رو اضافه کنید، هم بزنید... به همین ترتیب همه مواد رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.

مایه کیک قبل از اضافه کردن آرد

آخر سر آرد و بکینگ پودر رو هم اضافه کنید.

مایه کیک پس از اضافه کردن آرد

مایه رو هم بزنید و تو قالب بریزید. من وقتی قالبم رو چرب و آردپاشی کردم چند تایی بادوم هم کف قالب گذاشتم که موقع برگردوندن کیک روی اون قرار بگیرن.

قالب

قبل از پخت

حدود ۴۵ دقیقه برای پختن کیک هویج در دمای ١٨٠ درجه کافیه.

پس از پخت

کیک من یه مقدار بیش از اون چیزی که باید، برشته شده بود. البته مزه سوختگی نمی داد ولی اگه یه خورده زودتر درش میاوردم خوشرنگ تر میشد!

محصول نهایی

محصول نهایی

/ 44 نظر / 218 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آیه

سلام ترلان جون. من دیشب این کیکو با دستورتون درست کردم عااااااالی شد خواستم ازتون تشکر کنم با این دستور آسون و خوبتون. شاد باشید و سلامت [گل]

زهرا

سلام میشه بفرمایید آرد شماره یک چیه؟

سپیده

وای که من میمیرم واسه کیک هویج.[خوشمزه]

سیما

ترلان خانم سلام[لبخند]امروز این کیک رو درست کردم خیلی خوشمزه شد فقط نمیدونم چرا بعد از 45 دقیقه که در فر رو باز کردم دیدم وسط کیک فرو رفته تا حالا این بلا سر کیک هام نیومده بود[ناراحت]من از پیمانه های استاندارد استفاده کردم (240 سی سی) تخم مرغ رو حسابی زدم بعد شکر رو اضافه کردم بعد روغن بعد هویج و باز خوب زدم بعد نوبت به مخلوط ارد که رسید از لیسک استفاده کردم و اروم فولد کردم و در اخر گردو رو اضافه کردم و در حد مخلوط شدن با لیسک زدم فرم هم تغییری نکرده و در فر رو هم تا قبل از 45 دقیقه باز نکردم قالبم هم گرد بود و میان تهی به قطر 23 سانت . فکر میکنید اشکال کارم کجا بوده؟ ممنون میشم راهنماییم کنید کیک خوشمزه ایی بود امیدوارم برای دفعه بعد بتونم این اشکال رو برطرف کنم [پلک]

mamaneashpaz

سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم کیک های خیلی زیبایی درست کردین دستتون درد نکنه[دست][دست]مخصوصا کیک سبد میوه تون خوشحال میشم یه سر به منم بزنید وتبادل لینک داشته باشیم.

نسترن. م

ترلان جون کیک هویجو درست کردم. روشم گاناش سفید ریختم وگلهای پنج پر هویجی که با اب و شکر وزعفرون پختم دورش چیدم و وسط گلها نگین خوراکی گذاشتم و بسی زیبا شد. یه دستور عین همین دارم که فقط تخم مرغش چهارتاس وآردش یک وسه چهارم پیمانه. بنظرت این تعداد تخم مرغ خیلی تو کیفبت کیک تأثیر داره؟؟؟ ممنون ترلان جان. راستی اینو میشه کاپ کیک هم کرد؟؟؟؟؟

نسترن. م

ترلان جون پیاممو تا دادم پرید اون پایین. نمیدونم چرا!!!!!!!!!!! مطمئنم که میبینی میخونی و جوابمو میدی. [ماچ][ماچ][ماچ][ماچ]

فرحناز

سلام ترلان جون، خوبین؟ میخوام واسه تولد دوستم کیک هویج درست کنم. میتونم وسطش و برش بزنم و کرم چیز بریزم؟ روشم هویج با فوندانت بگذارم؟ به نظر شما خوبه؟ تو قالب لوف میتونم درست کنم؟ اونوقت فقط روش و تزئین کنم؟ لطفاً خیلی به مشاوره شما احتیاج دارم. [ماچ][قلب][ماچ][قلب]

فرحناز

مرسی ترلان جون[ماچ][قلب] تصمیم گرفتم اینجوری درست کنم. نظر شما چطوره؟ یک هویج در قالب گرد میان تهی روش کریم چیز و هویج فوندانت اطراف بادام پرک بزنم وسطش رو برش نمیزنم. چطوره؟ خوبه؟

فرحناز

کیک هویج