کیک چای

مواد لازم:

آرد سفید ....................................... 3 لیوان

شکر دانه ریز ................................... 2 لیوان

تخم مرغ درشت .............................. 6 عدد

وانیل ............................................. 1 ق چ

بکینگ پودر ...................................... 2 ق م

شیر ............................................... 1 لیوان

روغن مایع ....................................... 1 لیوان

پودر کاکائو ........................................ 2 ق م

 

طرز تهیه:

فر رو روشن کنید و روی 180 درجه تنظیم کنید.

یک قالب به ابعاد تقریباً 30×20 سانت رو چرب کنید و کف اون رو کاغذ قنادی بندازید.

آرد و بکینگ رو با هم با مخلوط و الک کنید.

زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو اون قدر بزنید تا از تخم مرغ زنی نریزه.

زرده، شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید و این رو هم اونقدر هم بزنید تا کاملاً کشدار و کرم مانند بشه. (من خودم از یک و سه چهارم لیوان شکر استفاده کردم چون می خواستم کم شیرین تر بشه ولی توی رسیپی 2 لیوان اومده)

شیر و روغن رو به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید.

آرد رو هم بهش اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید. (ترجیحاً با لیسک، هر چند من خودم با همزن هم زدم ولی خیلی سریع این کار رو کردم و به مقدار کم!)

آخر سر هم سفیده رو اضافه کنید و مایه کیک رو هم بزنید تا همه چی با هم مخلوط بشه. البته موقع هم زدن خیلی مواظب باشید که هوای داخل مایه خارج نشه. برای همین خیلی خیلی بهتره که با لیسک هم بزنید.

حدود سه چهارم از مایه رو داخل قالب بریزید و بقیه مایه رو با پودر کاکائو مخلوط کنید. (پودر کاکائو رو حتماً الک کنید تا دونه هاش باز بشه و به هم نچسبه)

با احتیاط مخلوط رو هم بزنید تا همه مایه باقیمونده کاکائویی بشه.

حالا مایه کاکائویی رو هم به شکل نامنظم به مایه ساده اضافه کنید و با استفاده از خلال دندون یا چاقو خطوطی رو ترسیم کنید تا شکل جالبی به کیک بده. (چاقو رو تا ته فرو نکنید، بلکه فقط در سطح کار کنید)

به راحتی به شکل دلخواه و قشنگ تبدیل میشه!

قالب رو بذارید توی فر و به مدت تقریباً 45 الی 50 دقیقه بهش زمان بدید. اگه پس از این مدت خلال دندون رو وسط کیک فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی پخته وگرنه بذارید 10 دقیقه دیگه هم بمونه. (کیک من یه مقدار گنبدی شده بود. برای جلوگیری از این مساله پیچیدن یه حوله خیس دور قالب وقتی کیک داره می پزه خیلی موثره)

وقتی کیک پخت بذارید کمی خنک شه و بعد از توی قالب دربیارید و کاغذ قنادی رو از زیرش جدا کنید و به شکل دلخواه برش بزنید.

کیک خوشمزه و آسونیه و برای چای عصرونه واقعاً می چسبه.

نوش جان! قلب

 

منبع: شیرینی پزی آراسته

/ 14 نظر / 388 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سمیرا

مرسی ترلان جون حتما مثل بقیه کارات عااالیه حتما امتحان میکنم

نیلی

سلام ترلان جان،امیدوارم چرخ روزگاربروفق مرادت باشد،در این دو پست اخریتون اون انرژی وصمیمیتی که قبلا احساس می کردم رو حس نکردم امیدوارم زندگیت همنجوری که خدا برات می پسنده دوست بداری وهمنطور بشه،نشناخته خیلی دوستت دارم[قلب]

نیلی

سلام ترلان جان امروز کیک چای رو درست کردم خبلی خوب شده بود اما باوجودی که وانبل رو بیشترار دستور العملش اضافه کردم اما بک ذره بوی تخم مرغ می داد نمی دونم باید چه کار کنم ازوانیل مایع استفاده کنم بهتر نبست،بعد مقدار وانیل مابع وپودری یکی هست؟ می بوسمتون[ماچ]

سحر

سلام خسته نباشید . سایت خوبی دارید منم چند بار به سایتتون سر زدم فقط ایرادی که داره کیفیت عکساتون خیلی پایینه مخصوصا عکس این کیکی که گذاشتید.

خانومی

سلام. دوست دارم تبادل لینک داشته باشیم اگه شماهم دوست دارین بهم خبربدین.خوشحال می شم.[گل]

الهام

سلام عزیزم. به دلیل مشکلاتی که با آدرس قبلی وبم داشتم عوضش کردم. ممنون می شم ادرس جدید را جایگزین به شیرینی پشمک کنید.[گل]

الهام

سلام . آدر قبلی ام pashmakshef.blogfa.com بود که به آدرس جدید تغییر کرده.[گل]

سحر

سلام عزیزم من دوبار این کیک رو درست کردم وهر دو مرتبه تا زمانی که روی کیک پخته میشد وخام نبود زیرش میسوخت مشکل چیه سایز قالب رو همون که شما گفتین استفاده کردم. و درجه حرارت هم دقیق بود

نسترن. م

ترلان جان قدمت درست کردن این کیک برای من میرسه به بیست و یکی دو سال پیش وقتی خیلی خیلی جوون بودم دیگه توخونه مون زیادی تکراری شده وخیلی نمیپزمش ولی بهش یه حس خاصی دارم. شخصا دوسش دارم وبهش میگم کیک صبحانه. اصلا اصلاهم نمیدونم از کجا یادش گرفتم. من توش گردو هم میریزم. مایه داریه دیگه ممنون ترلان جان[قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب]