نان میان پر به شکل گل

برای تهیه این نون ها که به شکل گل هستند هم باید خمیرش رو درست کنیم هم مواد داخلیش رو. با هم درست به کار میشیم:

خمیر

مواد لازم:

آرد ................................ ٣ لیوان یا کمی بیشتر

روغن مایع ...................... یک چهارم پیمانه

آب ................................ ١ پیمانه

ماست ........................... یک چهارم پیمانه

تخم مرغ ......................... ١ عدد

سیر رنده شده ................. نصف ق چ

خمیر مایه فوری ................ ١ ق س

شکر ............................... ٢ ق س

نمک ............................... ١ ق چ

بکینگ پودر ....................... نصف ق چ

 

طرز تهیه:

اول همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید. بعد بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر یه دستی ایجاد بشه. بعد روی خمیر رو بپوشونید و بذارید ور بیاد.

 

 

  

مایه داخلی

مواد لازم:

سوسیس ............................... ۴ عدد

زیتون سبز خلال شده .............. ٢ ق س

زیتون سیاه خلال شده ............. ١ ق س

فلفل سبز .............................. نصف یک عدد

پنیر پیتزا ............................... ١ پیمانه

جعفری خرد شده .................... ٢ ق س

قارچ ..................................... ١٠٠ گرم

پیاز ...................................... ١ عدد

 

طرز تهیه:

پیاز رو خرد و کمی سرخ کنید. قارچ رو تمیز بشورید و خرد کنید و بریزید توی پیاز و مرتب هم بزنید تا قارچ ها هم تفت بخورند. سوسیس ها رو هم خرد کنید و به مواد اضافه کنید. نهایتاً فلفل سبز رو هم ریز خرد کنید و به همراه زیتون سیاه و زیتون  سبز و جعفری خرد شده به مایه اضافه کنید. وقتی همه مواد حسابی با هم ترکیب شدن تابه رو از روی آتیش بردارید و بذارید یه کم از حرارتش کم شه. اون وقت پنیر رنده شده رو به مایه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه آماده است. (چون این مایه به اندازه کافی زیتون داره من نمک نریختم چون ترسیدم شور بشه)

  

 

مرحله درست کردن گلها

 

وقتی خمیرتون ور اومد گلوله های کوچیکی از خمیر تو دستتون گرد کنید و لای اون از موادتون پر کنید و بعد اونو به شکل توپ ببندید.

  

 

 

 

وقتی مطمئن شدید مواد لای توپ گیر کردن، با دست آروم یه کم فشار بدید که یه مقدار له شه و بعد اطراف اون رو با قیچی یا چاقوی نوک تیز شکاف های کوچیکی بدید که به شکل گل در بیاد ولی مواظب باشید اونقدر خمیر رو نبرید که به مواد توش برسید چون در این صورت وقتی شکاف ها بر اثر حرارت باز شدن، مواد از توش میریزه بیرون!

 

 

وقتی همه گل ها رو آماده کردید و اونها رو توی سینی فر چیدید، یه عدد زرده تخم مرغ رو با 2 ق س شیر و یه خورده فلفل سیاه خوب با چنگال بزنید و این مایه رو به مقدار خیلی کم برس کنید روی گلها و یه کمی هم سیاه دونه بپاشید روش.

 

 

فر رو با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. وقتی فر حسابی گرم شد سینی گلها رو بذارید تو فر و به مدت تقریباً 20 دقیقه اونها رو بپزید.

 

قبل از پخت:  

               

 

پس از پخت:        

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

من این گل رو از وسط بریدم و از نزدیک هم نشون میدم که نحوه قرار گرفتن مواد لای نون به خوبی دیده بشه:

 

با این مقدار موادی که گفتم حدود ١۵-١۴ تا گل درست میشه.

/ 10 نظر / 121 بازدید
مطبخ رویا

وای چه نون های خوشگلی ....حتما هم خیلی خوشمزه هست ...مرسی خانوم هنرمند [لبخند]

گلابتون

[خوشمزه] اولین عکست رو نمیبینم ترلان جونم . ببین ایرادش کجاس

منصوره

سلام خیلی غذای جالبی شده دست شما درد نکنه خانمی چقدر کم پیدا شده ای ؟

یوسف

[گل][گل]سلام اسم نویسنده رو که خوندم احساس نزدیکی کردم البته من که اصلا شما رو نمیشناسم این فقط به خاطر اسمیه که برا خودت انتخاب کردی. [گل]

یوسف

ببخشید ازتون بابت مطلبی که از سایتتون برداشتم تشکر نکردم خیلی ممنون

کتایون

ترلان جون می خواستم این رو درست کنم ولی خمیرم خراب شد. خیلی چسبناک و شل شد و اصلا نمی تونستم که مقداریش رو بردارم و گلوله کنم [نگران][گریه] مشکل چی بوده؟

نادیه

سلام ببخشید عکسها هیچ کدام باز نمی شه ممکنه درستشون کنی با یک دنیا تشکر

زهرا

سلام میخواستم بدونم که این ژیراشکی ها نرم می شن یا سفت من وقتی ژیراشکی درست میکنم نونام سفت می شه علتش چیه ؟ ممنون میشم جواب بدی[ماچ]

maedeh

شکل نون ها که خیلی خوبه! به موادمیانیش یکم عصاره قارچ هم بزنیم خیلی خوب میشه

صنم

سلام ترلان جون, ممنون بابت وبلاگ مفیدت من این خمیر دوبار درست کردم ولی بیش از حد چسبناکه درحدی که هیچ کاریش نمیشه کرد خیلی هم علاقه دارم درستش کنم نمیدونم کجای کارم اشکال داره توروخدا جوابمو بدید ممنون