بیسکویت کاکائویی با کرم شکلاتی

کرم میانی

مواد لازم:

خامه ................................................... نصف لیوان

عسل .................................................. ١ ق غ

شکلات سفید ....................................... 300 گرم

وانیل .................................................... ١ ق غ

طرز تهیه:

تو یه شیرجوش خامه،‌ عسل و وانیل رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت. شکلات سفید رو هم ریز ریز خرد کنید و وقتی مخلوط خامه گرم شد شکلات رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کل شکلات آب بشه و کرم کاملاً یکنواخت بشه.

بعد کرم رو بذارید تو یخچال تا خنک شه.

خمیر بیسکویت

مواد لازم:

آرد شماره ١ (مخصوص شیرینی) ................. ٢ لیوان

پودر کاکائو ............................................... نصف لیوان

نمک ...................................................... نصف ق چ

بکینگ پودر ............................................. نصف ق چ

کره نرم شده ........................................... نصف لیوان

شکر (ترجیحاً دونه ریز باشه)....................... یک چهارم لیوان

زرده تخم مرغ ........................................... ١ عدد

وانیل ..................................................... ١ ق چ

شیر ...................................................... کمی (در حد ٢-١ ق غ)

طرز تهیه:

شکر و کره رو با همزن بزنید تا شکر حل بشه.

زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز هم بزنید.

آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو رو با هم ترکیب کنید.

بعد مخلوط آرد رو الک کنید تو مایه تون. به تدریج شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یه دستی درست بشه. زیاد ورز ندین.

خمیر که آماده شد اون رو تو کیسه فریزر بذارین تو یخچال یه نیم ساعتی بمونه تا منسجم بشه.

بعد خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز کنید...

و با قالب دلخواه خمیر رو قالب بزنید.

اونقدر این کار رو ادامه میدیم تا خمیر تموم شه. همین جا یه نکته رو هم بگم که در مورد همه بیسکویت ها کاربرد داره و اون این که اضافات خمیر رو که جمع می کنید ورز ندید چون باعث خشکی خمیر میشه. بلکه اونارو بذارید رو هم و با وردنه یه مقدار فشار بدید و کم کم بازش کنید.

بیسکویت ها رو تو سینی فر بچینید و تو فری که از قبل با حرارت ١٨٠ درجه گرم کردین به مدت تقریباً ١٠ دقیقه بپزید.

بعد از تو فر در بیارید و پس از ۵ دقیقه اونها رو به روی توری منتقل کنید تا خنک شن.

وقتی بیسکویت ها خنک شدن روی هر بیسکویت کمی از کرم شکلاتی بریزید و یه بیسکویت دیگه بذارید روی اون.

با این مقدار مواد حدود ٣٠ تا بیسکویت دو تایی به دست میاد.

فکر کنم این مقدار کرم برای این تعداد بیسکویت زیاد باشه... برای من که زیاد بود. اینو گفتم تا اگه شکلاتتون کم بود نگران نباشید! یه کمی هم که کرم کمتری درست کنید باز می رسه!!! چشمک 

نوش جان! قلب

/ 28 نظر / 152 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آنو

خواهش ميکنم خانمي خجالتم نده [خجالت]

گیسوبانو

واای من اینو خونه ی خاله م خوردم واقعاً خوشمزه اس بخصوص کرم وسطش

شادی

چه باحاله. این کرم وسطش خیلی خوشمزه به نظر می آد.... منظورم اینه که مواد اولیه اش که اینقدر خوشمزه است ترکیبش هم بیاد خیلی خوب باشه . مرسی خانوم خوشگله[ماچ]

آنو

روزت مبارک باشه خانومي ايشاا... هميشه شاد و سلامت باشي[قلب]

احسانه

ترلان عزیزم روز زن را تبریک می گویم [گل][گل][گل][گل][گل]

مطبخ رویا

ترلان عزیزم .....ولادت حضرت فاطمه وروز زن بر شما مبارک باشه عزیز دلم ..[گل][گل][گل]

تستر اعظم

چه بیسکوییتای خوشگل خوشرنگی شدن مرسی ترلان جون روزتم مبارک[ماچ]

نسترن. م

ترلان جون پانصد گرم شکلات سفید برای نصف لیوان خامه ویک قاشق عسل خیلی زیاد نیست؟؟؟؟نکنه اشتباه تایپیه؟؟؟ به جای شکر پودرقند بریزم تومواد بهتره یاهمون شکروبریزم. یه بار یه همچین چیزی درست کردم خیلی خوب بود ولی انگار زبری دونه های شکر و حس میکردی. برای همین هم دخترا دوست نداشتن

نسترن. م

ترلان جان این بیسکوییتها را درست کردم خیلی هم خوب شد. فقط بیسکوییتهای من بعد از پخت ترکها و خط های ریزی. روش افتاد که من دوست نداشتم علتش چی میتونه باشه؟؟؟