کیک کاکائویی نارگیلی

مواد لازم:

آرد شماره ١ .................................. یک و نیم پیمانه

شیر ............................................. یک سوم پیمانه

شکر ............................................ ١ پیمانه سرخالی

بکینگ پودر .................................... ٢ ق چ

تخم مرغ ....................................... ٣ عدد

پودر نارگیل ..................................... نصف پیمانه

پودر کاکائو ...................................... ٢ ق س

کره یا مارگارین ................................ ١٨۵ گرم

طرز تهیه:

پودر نارگیل و شیر رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.

کره یا مارگارین رو به همراه تخم مرغ ها و شکر به مدت تقریباً ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً کشدار بشه.

بعد مخلوط شیر و پودر نارگیل رو بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید. در آخر کار هم آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید،‌ دو سه بار الک کنید و به مایه اضافه کنید. فقط کافیه مخلوط بشن، زیاد هم نزنید.

قالبتون رو چرب کنید و مایه رو بریزید تو قالب و در فری که از قبل با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت تقریباً ۵٠ الی ۶٠ دقیقه بپزید.  (من معمولاً از قالبی که وسطش سوراخه استفاه می کنم ولی اگه سوراخ نداشت خودم یه استکان کوچیک رو چرب می کنم و می ذارم وسط!‌ این جوری حرارت به همه جای کیک می رسه و بهتر می پزه) 

وقتی کیک آماده شد هم می تونید اونو به صورت ساده یا حالا با پاشیدن خاکه قند سرو کنید (مثل این)،

یا با یه لایه شکلات آب شده روشو بپوشونید! برای این کار کیک رو توی یه بشقاب صاف قرار بدین و بشقاب رو بذارین روی یه کاسه وارونه به طوری که کیک از سطح میز فاصله داشته باشه. سطح کار (زیر و اطراف کاسه) رو هم کاغذ بذارید که موقع ریختن شکلات بریزه روی کاغذ و جایی کثیف نشه! بعد کمی شکلات رو آب کنید و آروم آروم بریزید روی کیک. وقتی کارتون تموم شد، بشقاب رو از روی کاسه بردارید و اونو توی یخچال بذارید تا شکلات خودشو بگیره. 

  

/ 25 نظر / 477 بازدید
نمایش نظرات قبلی
صبا

ترلان جونم درستش کردم. خیلی خوشمزه شد. شیرینی اش هم زیاد نیست. یعنی همان قدر شیرینه که من دوست دارم[ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][گل][گل][گل][گل][گل]

صبا

با شیر معمولی درست کردم. اما...دعوام نکنی ها[خجالت] خیال دارم دفعه بعد با شیر نارگیل درست کنم. بد جوری به سرم زده که با شیر نارگیل امتحانش کنم. از بس که توی این سایت های خارجکی شیر نارگیل هم قاطی کیک نارگیل میکنند. میخوام بدانم چه طعمی خواهد داشت. نتیجه را در اسرع وقت به اطلاع خواهم رساند[گل][ماچ]

صبا

یه خبر ترلان جان عزیزم. بالاخره کیک را با شیر نارگیل درست کردم. به نظرم خیلیییییی مزه اش بهتر از کیکیه که باشیر معمولی درست میشه. البته خوب این چیزها بستگی به ذایقه داره. با شیر نارگیل طعم نارگیل خیلی بیشتر مشخصه تو این کیک. چون علاوه بر طعم نارگیل شیر نارگیل و اون طعم خاصش و اون گسی که داره خیلی عالی میشه تو کیک. تازه اینجوری میشه یه کیک نارگیل واقعی. در ضمن بگم روزی که این کیک را درست کردم دو تا مهمان هم داشتم. مرتب هی از توی ظرف برش کیک برمیداشتنند و تعریف میکردند از طعمش. حالا شما هم امتحان کن. شاید شما خوشت نیامد. این را هم اضافه کنم که با شیر نارگیل تبدیل میشه به سوخت موشک. من هم که کلن آلرژی دارم به چیزهایی که طبع گرم دارند. اینکه در مورد نان خرما گفتتم تا مدتی باید بی خیالش بشم تا کهیرهای بدنم بخوابه. البته این وسط باید فکر یک دسر کم شیرین باشم برای طی روز. حالا اگر چیزی تو چنته داری خواهر رو کن برای من کهیر زده و الرژی عود شده اوففففف چقده حرف زدم.[خجالت] [گل][ماچ]

[سوال]ببخشید میشه به جای آرد شماره 1از آرد معمولی استفاده کرد؟خیلی شکل و طعم کیک عوض میشه؟

سیما

سلام به ترلان خانم عزیز . این کیک رو درست کردم وبسیار خوب و خوشمزه شد دستتون دردنکنه بعد از اون اتفاقی که برای کیک هویجم افتاد میترسیدم این یکی هم درست در نیاد ولی شکر خدا خیلی عالی شد ( معمای کیک هویج رو هنوز نتونستم حل کنم [خنده] اما اونقدر تمرین میکنم تا درست در بیاد ) بازم ممنون به خاطر اموزش این کیک خوشمزه کاکائویی نارگیلی . کیک پرتقال و نارگیل رو هم گذاشتم برای دفعه بعد وقتی درست کردم نتیجه اش رو بهتون خواهم گفت [لبخند][گل]

maedeh

فکر کنم قهوه و نارگیل ترکیبش خوب شه من با دسر قهوه fit&fun درست کردم خوب بود

نسترن. م

وااااااای یه خبر خیلی بد. معمولا کیکهام خوب میشه ولی این خراب شد بدجور اول اینکه به جای اینکه پف کنه گود افتاد ورفت چسبید اون ته دوم اینکه. اصلا خراب شد دیگه. [گریه][گریه][گریه] یه چیزی میگم من عجله کردم وکره ذو روی بخار گذاشتم اب شد میشه این دلیلش باشه؟؟؟[سوال][سوال][سوال] اصلا میگم کره ش زیادنیست؟؟ فکرم هزارجا میره که علتو پیدا کنم

نسترن. م

ترلان چون

نسترن. م

ترلان جون حالم گرفته شده بدجوووور[تعجب] کیکو درست کردم خراب خراب خراب شد. معمولا کیکهام ایرادی ندارن ولی این یکی حالمو بدجوری گرفت. پف که نکرد هیچی تازهود افتاد رفت چسبید ته قالب. [ناراحت] من عجله داشتم کره هامو گذاشتم روبخار کتری آب آب شد. میشه این علتش باشه؟؟؟[سوال] اصلا یه چیز دیگه بالاخره توکیکها یاول کره وشکرو میزنیم بعد تخم مرغ اضافه میکتیم یا اول تخم مرغ. وشکرو پیزنیم بعد کره اضافه میکنیپ ولی اینجا یهویی همه روبا هم ریختیم. این علتش نبود آیا؟؟؟؟ بدجوری ناراحتم

نسترن. م

ترلان جون من میگم چرااین کیکه اینقدر کره ش زیاد بود؟؟شماهپ همینقدر کره ریخای؟ میگم نکنه به خاطر کره ی زیاد کیک خراب شد؟؟؟آخه یه بارهم یه کیک بادوم درست کردم که مثل همینروغنش زیاد بود وهمینطور ی خراب شد. اصلا چراباید اینقدر تدیه کیک کره ریخت؟؟؟؟؟