کیک توت فرنگی

مواد لازم:

برای کیک:

تخم مرغ درشت .................................. 5 عدد

شکر .................................................. 1 لیوان سرخالی

وانیل .................................................. نوک ق چ

روغن مایع ........................................... یک چهارم لیوان

آرد سفید ............................................. 1 لیوان

برای کرم پاتیسی یر:

تخم مرغ .............................................. 1 عدد

آرد سفید .............................................. 1 ق غ سرپر

شکر ..................................................... یک چهارم لیوان

شیر ..................................................... 1 لیوان

وانیل .................................................... نوک ق چ

خامه .................................................... 3 ق غ

برای تزیین:

خامه فرم گرفته ........................................ حدود 1 الی یک و نیم لیوان

توت فرنگی .............................................. 250 گرم

ژله توت فرنگی ......................................... 1 بسته

طرز تهیه کیک:

تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو با هم به مدت 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید.

اونقدر هم بزنید تا کاملاَ پفکی بشه.

روغن رو اضافه کنید و یه دور هم بزنید. بعد آرد رو الک کنید و به آرومی در 2-3 نوبت فولد کنید. (به هیچ وجه هم نزنید وگرنه همه پف کیک می خوابه. ترجیحاً به همون روش انگشتان باز که تو پست کیک شطرنجی توضیح دادم عمل کنید)

مایه رو تو قالب کم عمق (مثل قالب تارت) بریزید. 

فر باید از قبل با درجه 180 گرم شده باشه. قالب رو بذارید تو فر و حدود 25 دقیقه بهش زمان بدید. هر وقت خلال دندونی که تو کیک فرو کردید تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته.

تو فاصله ای که کیک داره می پزه کرم پاتی سی یر رو درست کنید.

طرز تهیه کرم پاتی سی یر:

تخم مرغ، وانیل، شکر و آرد رو با هم مخلوط کنید و شیر رو اضافه کنید. روی حرارت ملایم بذارید و مرتب هم بزنید. وقتی به غلظت لازم رسید (شبیه کرم کاسترد باید بشه) از روی حرارت بردارید و خامه رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید. بعد کرم رو بذارید توی یخچال تا سردتر و سفت تر بشه.

حالا برای تزیین کیک، اول از روی کیک به شکل قلب بردارید. 

می تونید تو این مرحله کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید. بعد با یه چاقوی تیز توی قسمت قلبی شکل رو به آرومی خالی کنید ولی مواظب باشید به کف کیک نخورید. 

حالا این قسمت رو با کرم پاتی سی یر پر کنید. 

توت فرنگی ها رو به شکل دلخواه (تیکه تیکه ای یا ورقه ورقه) ببرید و روی کرم بچینید. 

یک بسته ژله توت فرنگی رو تو نصف لیوان آب جوش هم بزنید. وقتی کاملاَ شفاف شد (اگه لازم شد برای شفافیت بیشتر روی بخار آب جوش هم بزنید) نصف لیوان آب خیلی سرد اضافه کنید. ظرف ژله رو تو ظرف یخ قرار بدید و مرتب هم بزنید تا به غلظت سفیده تخم مرغ بشه. بعد به آرومی و با قاشق روی توت فرنگی ها بریزید.

(اصرار نداشته باشید همه ژله رو استفاده کنید. به اندازه نیاز بمالید روی توت فرنگی ها و بقیه ش رو به صورت ژله خالی استفاده کنید!)

نهایتاَ اطراف توت فرنگی ها رو تا لبه کیک با شکوفه های خامه فرم گرفته پر کنید.  بعد کیک رو بذارید تو یخچال تا سرد بشه و ژله کاملاَ ببنده.

این کیک به دلیل داشتن کرم پاتی سی یر، خامه، توت فرنگی و ژله خیلی خیلی خوشمزه میشه. 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید و در کنار عزیزانی که دوستشون دارید نوش جان کنید. 

ماچ ولنتاین مبارک! ماچ

/ 55 نظر / 161 بازدید
نمایش نظرات قبلی
من دخملی با کامی جونم

سلام خوبی اومدم گله کنم که چرا آپ نمیکنی بعد از 2 ماه که عروسی کردی خو بیا دیگه ولی دیدم نوشتی اثاث کشی داشتین عزیزم خسته نباشی و به نظرم هیچ چیزی خسته کننده تر از اثاث کشی نیست . ما هم به زودی اثاث میکشیم زودی بیا یه دستور خوشمزه بذار که دلم حسابی واسه دستورات خوبت تنگ شده

سعیده

سلام دهن آدم آب میفته خواهر من!! فکر خواننده هاتم باش![خوشمزه][خوشمزه] تشریف بیارین اون طرفا خوشحال میشم راستی اجازه هس لینکت کنم؟

شادزی

با سلام و عرض تبریک مجدد بمناسبت ازدواج شما دوست عزیزوترلان خانم اخه چرا دیگه هیچ دستوری آپلود نمی کنی. عروس خانم دلمون تنگ شده واست

زهرا

سلام ترلان جون خوبين؟ اميدوارم كه خوب و خوش و خرم باشين . خيلي وقته كه نيستين و دل ما براي شما و آموزشهاي قشنگتون تنگ شده . خدانگهدار

مریم

سلام ترلان جون اتفاقی عکساین کیک خوشکل رو دیدیم به شوهرم نشون دادم هرچند طرفدار شیرینی جات نیست ولی این عکسو که دید خیلی خوشش اومد منم میخوام با این کیک خوشکل سالگرد ازدواجمون سورپرایزش کنم مرسی که انقد کامل و با عکس توضیح میدی من که دیگه مطالب این وبلاگ رو از دست نمیدم

پگاه

مرسی از اموزش تصویری امیدوارم بتونم درست کنم

نسترن. م

ترلان جون من عاشق این کیکه شدم. میرم که درست کنم ولی این مقدار موادبا پنج تاتخم مرغ تو قالب تارت بنظرم جواب نمیده. فکر نمیکنم بریزه بیرون. حالا چراقالب تارت که عمقش کمه. یعنی باید ارتفاع کیک کم بشه؟؟؟؟ من این کرمو درست میکنم ولی تخم مرغ نمیزنم. از تخم مرغ تو کرمهاخوشم نمیاد آخه. میشه جوابمو بدی لطفا چند دفعه س برات پیام گذاشتم ولی جوابمو ندادی؟[ناراحت][گریه][نگران] ممنون ترلان جان[گل]

نسترن. م

راستی چرااین کیکه بیکینگ پودر نداره؟؟؟؟ بدنمیشه؟؟؟؟ منم نزنم؟؟؟ امروز تولدمه میخوام برای خودم اینو درست کنم. البته هرسال آقای شوهر کیک میخره ولی دوست دارم اینو درست کنم[ماچ][گل][قلب]

نسترن. م

ترلان جان به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان این کیکو درست کردم عالی شد البته من به جای توت فرنگی ازموز استفاده کردم. کرم هم ابتکار خودمه. گفتم که از زرده تو کرمهاخوشم نمیاد ممنون ترلان جان[ماچ][ماچ][ماچ]