پیتزای پستو (Pesto Pizza)

مواد لازم برای سس پستو:

ریحان تازه ............................................ 2 دسته

سیر ................................................... 6-7 حبه

پنیر پارمزان .......................................... 50 گرم

مغز دلخواه (صنوبر یا گردو یا بادام) ............ حدود یک سوم لیوان

روغن زیتون .......................................... به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه ................................. به میزان لازم

و خمیر پیتزا... پنیر پیتزا... گوجه و اگه دوس داشتید کمی قارچ!

 

طرز تهیه:

اولاً مقادیری که گفتم میتونه متغیر باشه. کلاً مواد تشکیل دهنده سس پستو همینا هستن. حالا بسته به ذائقه یا موجودی تون می تونید یه مقدار کم و زیادش کنید. مثلاً من برای روغن زیتون اندازه ندادم. خودم چشمی کار می کنم. اونقدری روغن می ریزم که یه سس روان درست بشه.

به صورت سنتی هم از صنوبر استفاده میشه ولی اگه در دسترستون نبود میتونید به جاش از گردو یا بادوم استفاده کنید.

همه مواد رو بریزید توی غذاساز ... اگه میخواهید مغز کاملاً له بشه اول اون رو توی غذاساز خرد کنید و بعد بقیه مواد رو اضافه کنید وگرنه همه رو با هم بریزید و میکس کنید (این نکته رو از شف طیبه یاد گرفتم)

کم کم میکس کنید و هر چند وقت یه بار یه مقدار روغن زیتون بریزید توی غذاساز تا مواد بهتر بچرخن و له بشن.

من چون غذاسازم کوچیکه توی دو مرحله ریحون و سیر و پنیر پارمزان رو اضافه کردم.

ضمناَ چون خود پنیر پارمزان شوره در ریختن نمک احتیاط کنید!

این مقدار مواد یه کاسه پر سس میده. هر چقدرش رو که خواستید همون موقع مصرف کنید و بقیه ش رو بریزید توی ظرف دردار و بذارید توی فریزر. بهتر هم هست توی ظرف های کوچیک نگهداری کنید و موقع مصرف کل ظرف رو بذارید بیرون تا یخش باز شه و استفاده کنید. چون اگه همه رو یه جا بریزید و بعد که یخ زد بذارید یخش باز بشه ممکنه همش رو نخواهید توی یه وعده استفاده کنید و مجبور میشید بقیه ش رو بریزید دور و حیف و میل میشه (چون غذایی که یخش باز شد دیگه نمیشه توی فریزر گذاشت، البته این قانون در مورد گوشت و برنج و انواع غذاهای پخته شده س ولی من برای احتیاط در مورد همه چی رعایت می کنم) مگر این که بخواهید همه رو توی یه وعده مصرف کنید و چند تا پیتزای بزرگ درست کنید.

خوب این از سس و نحوه نگهداریش برای طولانی مدت!

و اما درست کردن پیتزای پستو!

از هر خمیری که دوس دارید استفاده کنید. من خودم معمولاً خمیری که توی پست پیتزا هاوایی آموزش دادم درست می کنم.

خمیر که ور اومد، اون رو باز کنید و به جای سس پیتزای همیشگی یه مقدار سس پستو بریزید روش و به آرومی و با پشت قاشق پخشش کنید روی سطح خمیر.

کمی پنیر پیتزا بپاشید روش. کمی پنیر کممبر یا بری یا چدار هم اگه دوس داشتید بچینید روی پیتزا. برای تنوع یه مقدار کم گوجه فرنگی (بدون پوست و آب) و حتی چند تا برش نازک قارچ هم روی پیتزا بچینید. در همین حد! شلوغش نکنید!

فر هم که از قبل داغ شده.... پیتزا رو بفرستید توی فر و وقتی پخت (معمولاً 15-20 دقیقه طول میکشه) در بیارید بیرون و برش بزنید و نوش جان کنید!

من خودم خیلی دوس دارم... یه تنوع جالب و خوشمزه ایه!

امیدوارم شما هم دوس داشته باشید.

نوش جان! قلب

/ 30 نظر / 405 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فرانک

ســــــــــــــــــــــــــــــــلام ترلان مهربونم [قلب][قلب][قلب] تولـــــــــــــــــــــــــــدت مبارک عزیزدلم [هورا][ماچ] خیلی شرمنده ام که مدتهاست بهت سر نزدم[خجالت] خیلی مشغله دارم که از نت دورم کرده من همیشه رسیپی های جالب و متنوعت رو دنبال میکردم دوست مهربونم بهترینها رو برات آرزو میکنم در کنار همسر و شاهزاده کوچولو شاد و سلامت باشی[قلب][گل][گل][گل][گل]

بانو

سلام طرز تهیه ارده صبحانه در بانو www.banoo.ir/post/1214 منتظر حضورتان هستیم. جامعه مجازی بانو

فرحناز

سلام ترلان عزیزم. دوست هنرمندم تولدت مبااااارک. ببخشید با تاخیر. سوم آبان هست ولی نتونستم. همیشه به وبت سر میزنم. بهترینها رو واست آرزو دارم. منتظرم . زود به زود آپ کن. کارت فوق العاده هست. موفق باشی عزیزم. [قلب]

شادی

سلام استاد. خوبی گلم. روزگار بر وقف مراد هستش انشالله. کوچلوی نازت چطوره؟ عجب پیتزای.نوش جونتون.

tala..

سلام عزیز دلم ..تبریک تولد رو اونطرف گذاشتم براتون خانومی [چشمک]عنایتی بفرمایید بانو [نیشخند] ایمیل هم رسید سپاس بی نهایت مهربونم وجواب دادم تا سه روز بیهوش بودم از شدت شوق و ذوق [بغل][ماچ] الهی همیشه سلامتی ودلخوشی قرین لحظه هات باشه دوست جونم [ماچ][ماچ][ماچ][ماچ]

طلا

سلام .شما کاراتون بسیار خاص و عالی هست .مطلابق سلیقه افراد خاص .دست شما درد نکنه

tala..

سلام خوشگلم ...تمام متن ایمیل واقعیت محض بود و از ته قلبم[بغل] منظورم fb هست که خیلی وقته بهش سر نزدی حتی تبریک تولد سال قبل رو هم که اونجا گذاشتم رو ندیدی [نیشخند] مراقب وجود نازنینت باش دوست جونم ، به همسر سلام برسون وعشق خاله رو بوسه بارون کن [ماچ][ماچ][ماچ][ماچ]

مطبخ خانه ما

سلام عزیزم با اجازه لینکتون کردم و شما هم اگه مایل بودید منو لینک کنید.

سعیده

ترلان جون من امروز وبتون رو دیدم و عاشقش شدم. مخصوصا منوی جانبی. یعنی دیوونشم. فکر کنم دیگه کم نیارم برای اینکه چی بپزم. عالیه واقعا. ممنون

نسترن. م

ترلان جون یکی ازم سؤال کرد که چرا نون پیتزاش بعداز پخت نرمه وحالت برشته وترد نداره. میگه موادگوشتیم کاملا بدون آبه ولی بااین وجود بازم نون پیتزام مثل پیتزاهای بیرون تردنیست ؟؟؟؟ توباشی چه جوابی بهش میدی؟میشه مال حرارت باشه من گفتم شاید باید دما روخیلی بالا ببره. هاااااا؟؟؟؟؟توچی میگی؟؟؟؟[سوال][سوال][سوال][سوال]