دسر کیک کاراملی

مواد لازم:

نان تست ................................. به مقدار لازم (بستگی به سایز قالب دارد)

پودر کرم کارامل ......................... 1 بسته

شیر ........................................ 2 لیوان

بیسکویت .................................. 3 بسته

پودر خامه .................................. 1 پاکت

خامه ........................................ 1 لیوان

میوه تازه یا کمپوت میوه ................ به میزان لازم

طرز تهیه:

شیر رو بجوشونید و بعد پودر کرم کارامل رو بهش اضافه کنید. بذارید حدود 5 دقیقه روی حرارت باشه و مرتب هم بزنید. اطراف نان تست رو ببرید و اونها رو کف ظرف پیرکس بچینید.

به آرومی و با ملاقه مایه کرم کارامل رو به خورد نون ها بدید.

باید یه لایه تشکیل بشه ولی بیشتر نریزید چون در اون صورت نون ها شناور میشن و شکل دسر خراب میشه.

بقیه کرم کارامل هر چی اضافه اومد بریزید تو یه کاسه جداگونه و بذارید سرد بشه. منظورم این که اصرار نداشته باشید همه کرم رو تو همین دسر استفاده کنید.

بیسکویت ها رو تو شیر فرو کنید و سریع در بیارید و روی لایه کارامل بچینید. (این مقدار شیری که گفتم غیر از اون 2 لیوانیه که برای درست کردن کرم کارامل لازم داریم)

2 لایه بیسکویت بچینید. من از این نوع بیسکویت استفاده کردم که خودش یه مقداری شیرینه.

پودر خامه رو با خامه بزنید و وقتی کمی سفت شد روی بیسکویت ها رو باهاش بپوشونید.

(می تونید کلاً برای این لایه از یک و نیم لیوان خامه فرم گرفته استفاده کنید... مقدار خامه هم به سلیقه خودتونه) من چند تا از این شیرهای Rainbow (سایز کوچیک) هم تو یخچال داشتم که 3 تاشون رو ریختم تو خامه!

(پودر خامه و خامه ای که من استفاده کردم اینا بودن... البته شما فقط یک پاکت از پودر خامه رو استفاده کنید)

لایه آخر هم میوه تازه یا کنسرو میوه است. من از کنسرو بلوبری استفاده کردم و اطرافش رو با تیکه های توت فرنگی تزیین کردم.

دسر رو تو یخچال بذارید و اجازه بدید حسابی سرد بشه. بهتره روز قبل درست کنید.

این دسر به راحتی برش می خوره و شکل خیلی قشنگی داره.

از همه مهمتر این که هیچ کس متوجه نمیشه لایه زیری نونه!! چون کاملاً مث کیک می مونه ... کیکی که با کرم کارامل آغشته شده!

خلاصه اگه به دنبال یه دسر ساده و خوشمزه و بی درد سر می گردید بهتون پیشنهاد می کنم این دسر رو حتماً درست کنید.

 

نوش جان! قلب

/ 60 نظر / 712 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلا

ترلان جان من دسرتون رو درست کردم خیلی خوشمزه شد ممنونم

سارا

سلام ترلان جون امیدوارم خوب خوب باشی... عزیزم این دستورت هم مث همه ی اونایی که تاحالا درست کردم(کیک هویج، کیک خرما،...) عااااالی بود، دستت درد نکنه... امیدوارم همیشه شیرین کام باشی...

ati

سلام ترلان جون .......این دسر رو درس کردم محشر بود ..هیچکس هم نفهمید زیرش نونه همه می گفتن مزش مت چیز کیکه..واقعا ازتون ممنون بابت این دسر خوشمزه و فوق العاده تون..منتظر دسرهای که تو یخجال درس میکنی هستم....شاد باشی..

الی بانو

واییییییییییییییییییییییییی مرسی عالی بود عاشقتم ترلان جون بوووووووووووووووووووس

فروزان

سلام عزیزم خسته نباشید من از سایتت خیلی استفاده کردم مرسی از زحمتات من اینو میخوام درست کنم فقط لایه ی میوه رو نمیدم چی بزارم میشه پیشنهادای دیگه و آسون بدین مثلا کاکایو میشه گذاشت ولی دوست دارم میوه باشه میشه توت فرنگی رو با شکر مخلوط کنم رو حرارت بشه مربا اخه من مرباهای اینجا (دبی)رو دوس ندارم لطفا پیشنهاد بدین یا اسم کنسرو خوسمره رو بگید تا پیدا کنم

فروزان

سلام سلام ترلان جونم اینو درست کردم عالی شد مرسی از دستور تهیه ات نیگاه فقط به مرتبیه و ردیف بندی قشنگ مال شما نشد گریههههههه من با زله درست کردم خوب شد فقط اینکه بلوبری که گفتی همونه که کنار قوطی کرم. کاکایو وکرم وانیلی برا روکش کیک استفاده میشه یا کنسرو جداگونه هم داره من قوطیشو دیدم روش ز عکس چیز کیک بود شماهمونو استفاده کردین

fati

aziiiiiizam to marrekeiiiiii! az dishab ta hala ke abjm adeees sito dade man hamash daram tarze tahaye deser o salad ro mikhonam.vagean 20 hasti! marhale be marhale ba joziat tozih dadi! hata daghigh tar a madaram...kheili khosham omad.ishala hamishe movafagh bahi!hamisheeeeeeeeeeeeeeee

سمانه

عزیزم پودر ژله هایی که من میگیرم به صورت فله است میشه بگی چند گرم باید بریزیم مرسی

سمانه

سلام عزیزم اومدم جواب سوالم رو ببینم دیدم به جای پودر خامه نوشتم پودر ژله شرمنده ام .پودر خامه چند گرم بریزم ؟اینجا پودر خامه به صورت فله عرضه میشه.مرسی

سحر

سلام ترلان جان میخواستم این دسر رو درست کنم.لایه اخر به جای بلوبری میخوام کمپوت گیلاس استفادکنم .میخواد زله رو هم روش بریزم .اب کمپوت رو چکار کنم اگه میشه مفصل توضیح بدی