کیک گلاب

مواد لازم:

تخم مرغ ......................................... ٣ عدد

گلاب .............................................. نصف لیوان

بکینگ پودر ...................................... ١ ق م

آرد شماره ١ ..................................... یک و نیم لیوان

شکر ............................................... یک و نیم لیوان

روغن .............................................. نصف لیوان

هل ................................................. کمی

طرز تهیه:

زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو جداگونه بزنید تا کاملاً سفت بشه.

زرده رو با شکر بزنید تا به این شکل دربیاد.

بعد روغن و گلاب و هل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. (البته چون مایع هست با احتیاط هم بزنید که نپاشه بیرون)

آخر سر هم آرد و بکینگ پودر رو بریزید و کمی هم بزنید.

وقتی مواد مخلوط شدن سفیده تخم مرغ رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. 

مایه رو تو قالبی که از قبل چرب کردین و آرد پاشیدین، بریزید و با حرارت ١٧٠ درجه به مدت تقریباً ۵٠ دقیقه (تو فری که از قبل گرم کردین) بپزید. اگه بعد از این مدت هنوز نپخته بود بذارید یه خورده دیگه بمونه. نشونه پختن کیک هم اینه که یه خلال دندون فرو کنید تو کیک، اگه چیزی از کیک به خلال نچسبید یعنی کیک کاملاً پخته.

کیک من اونقدر پف کرده بود که روی کیک چسبیده بود به گریل فر!! خنده  و وقتی می خواستم از فر بیارمش بیرون یه کم روی کیک خراشیده شد!

البته من دو برابر موادی که اینجا نوشتم درست کردم.

این هم از نمای نزدیک... بافت خیلی نرم و پنبه ای داشت و کاملاً بوی گلابش حس میشد. بر خلاف کیک های دیگه که یا اسانس وانیل دارن یا اسانس میوه ای، بوی گلاب این کیک یه چیز جدید بود و برای من تازگی داشت. 

امیدوارم شما هم دوس داشته باشید.... قلب

/ 28 نظر / 1163 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سپیده

دوباره سلام :) من طاقت نیاوردمو قبل از اینکه جوابمو بدید درستش کردم :) خیییلی خوب شد :) از اینکه توش یه قطره هم روغن استفاده نکردم خیلی خوشم اومد :) ولی بوی گلابش زیاد بود، فکر کنم اگه کمتر میریختم بهتر میشد. بازم ممنون

زری

سلام من الان این کیک رو درست کردم. خوب شد. خیلی خیلی ممنون

مهناز

سلام ترلان جون من این کیک گلاب رو درست کردم .خیلی خوشمزه در اومد. مرسی از وبلاگ خوبتون

maryam

سلام عزيزم كيك كلاب رو درست كردم واقعا عالي شد مرسي بابت زحماتت .

فرحناز

سلام ترلان جون ،درست شد ،موضوعات وبلاگ باز میشه ،خداروشکر خیلی خوشحال شدم . چندتا کیک دانلود کردم درست کنم ، حتماً خبرشو مید م ممنونم از آموزشهایی خوب و مفیدت.اخدا خیرت بده ، همیشه موفق باشی. [گل][گل][گل][قلب][ماچ][گل]

فرحناز

سلام ترلان جون دوست خوبم ،دیروز کیک گلاب در ست کردم خیلی خوب بو د،خواستم خبر بدم و تشکر کنم . ممننننننننننننننننننننننونم.[گل][گل][گل][قلب]

سوگند

سلام میشه به جای گلاب شیر ریخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[شرمنده]

آزاده

سلام ترلان عزیز. خیلی از آموزشهای خوبت ممنونم. من واقعا به خاطر این کیک به تو مدیونم. این اولین کیکی بود که من درست کردم و خوب از آب دراومد. (البته بار اول توی پیرکس پختم خراب شد اما بعد که از قالب فلزی استفاده کردم عالی شد) بعدش دیگه شجاع شدم و ورژن های مختلفش رو درست کردم: با شیر، با آب! و البته پرتقالی (آب پرتقال به جای گلاب و یه مقدار رنده پوست پرتقال) که پرتقالیش حسابی طرفدار پیدا کرده و همیشه دو برابر درست میکنم (من شکرش رو هم کمتر میریزم). تازه من با این دستور کیک زبرا هم درست کردم. خلاصه که دستت طلا فقط این کیکت یه اشکال داره اونم اینه که تا مدتها جرات نمیکردم کیک دیگه ای درست کنم چون میترسیدم به این خوبی نشه

سهیل

واقعا هرکی درست نکرده ونخورده بقیه عمرش به فناست من کیک پرتقال ونادیا وگلاب رو تویه روزدرست کردم خداییش هرسه عاااااااااالی بودن یکی ازدیگری بهترولی کیک گلاب یه چیزدیگست بایددرست کنیدتابدونید من چی میگم واقعا دستت دردنکنه [تایید][تایید][چشمک]

حمیده

سلام گلم.من یه سوال داشتم.مقدار شکر یکو نیم لیوانه یا یک دوم لیوان؟اگه یکو نیم لیوانه زیادی شیرین نمیشه کیکش؟