کیک سیب و هوبج

مواد لازم:

آرد سفید ....................................... دو و نیم لیوان

بکینگ پودر ..................................... 1 ق م

جوش شیرین ................................. 1 ق چ

نمک ............................................. یک چهارم ق چ

پودر دارچین .................................... 1 ق م

شکر .............................................. 1 لیوان سرپر

روغن مایع ...................................... 1 لیوان

تخم مرغ ........................................ 3 عدد

سیب .............................................. 2 عدد (2 لیوان سیب خرد شده)

هویج .............................................. 1 عدد (1 لیوان هویج رنده شده)

گردوی خرد شده ............................. یک سوم لیوان

طرز تهیه:

فر رو روشن کنید و روی درجه 180 تنظیم کنید.

هویج باید ریز رنده بشه ولی سیب رو رنده نکنید. بلکه به قطعات خیلی ریز برش بزنید.

یک قالب مستطیلی شکل به ابعاد 22×29 سانت رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید. اگه شکل قالبتون فرق می کنه اشکالی نداره ولی سایزش همین حدود باشه چون مقدار مایه کیکی که با این مواد به دست میاد برای قالبی با این ظرفیت هست.

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین رو با هم مخلوط کنید.

تو کاسه ای روغن و شکر رو با همزن برقی بزنید...

 و بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید. پس از اضافه کردن هر تخم مرغ 1 دقیقه هم بزنید.

 

حالا همزن برقی رو کنار بذارید و از حالا به بعد با کاردک کار کنید.

مخلوط آرد رو در 3-4 نوبت به مایه تخم مرغ اضافه کنید و فولد کنید تا آرد کاملاً مخلوط بشه.

سیب و هویج رو هم به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

آخر سر گردو رو هم بریزید و وقتی که همه مواد با هم مخلوط شدن مایه رو توی قالب بریزید و تو فر بذارید.

تقریباً 40 دقیقه زمان لازم داره تا بپزه. اگه خلال دندونی که وسط کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاد یعنی تو این مدت کیک پخته در غیر این صورت 5-10 دقیقه دیگه هم بذارید تو فر بمونه.

بعد از توی فر دربیارید و بذارید حدود 1 ربع توی دمای آشپزخونه بمونه تا سرد شه. بعد از توی قالب در بیارید و برش بزنید.

می تونید روی کیک رو با خاکه قند یا شکلات تزیین کنید یا این که همینطوری خالی خالی نوش جان کنید.

کیک بسیار خوشمزه و آسونیه.

نوش جان! قلب

منبع: کتاب شیرینی پزی آراسته

/ 24 نظر / 1061 بازدید
نمایش نظرات قبلی
تکتم

دوست دارم! منم یه ترشی عالی ساختم. دوست داری؟ [گل]

شاینا

سلام عزیزم.خسته نباشید...واقعا کارت عالیه خدا قوت[ماچ]شرمنده دوتا سوال...راستش اضافه کردن جوش شیرین ضرر نداره ؟اخه میگن مصرفش خطرناکه؟بعدشم میشه به جای سیب یا هویج از موز استفاده کرد؟به نظرت خوب میشه؟مرسی

راحله

باسلام و خسته نباشید , این کیک ظاهر خیلی خوبی داره حتما خوشمزه هم هست ولی چرا اندازه های موادش به لیوانه , لیوانها اندازه ها و سایزهای مختلفی دارن ,معمولا اندازه ها یا به پیمانه استاندارده یا به گرم... حالا من چکار کنم؟

یسنا

مرسی ترلان جون، دیشب درست کردم عالییییییییییییی شد[ماچ]

درین

سلام، من یکبار از یک دستوردیگه کیک هویج درست کردم و خمیر شد. این دفعه از دستور شما استفاده کردم و خییییییلییی خوب بود. مرسی. ضمنا برای اینکه شیرینیش کمتر باشه یک لیوان سرخالی شکر ریختم که به نظر خودم کاملا اندازه بود

پگاه

سلام منم 1بار از این مدلیش درست کردم خمیر شده بود سیب هارو باید همینجوریکه گفتین بذاریم اونوری ابش میره تو کیک میشه راهنمایی کنین؟[ناراحت][گل]

الهه

ترلان عزیزم مرسی از کیک خوشمزه من دیشب درستش کردم بســــــــــــــــــــیـــــــــــــــــار خوشمزه شده بود .صبح هم آوردم سرکار دوستان کلی تعریف کردن ممنون گلم.

بهاره

سلام. ترلان جان از مدتها پيش كه به وبلاگ شما سر ميزدم تا الان كه دوباره امكانش و سعادتش برام پيش اومده چند سالي ميگذره. خوشحالم كه سلامتي و همچنان با انگيزه به نوشتن دستورهاي خوب وخوشمزه ادامه ميدي. الانم ميخوام اين كيك سيب و هويج رو درست كنم اگه خدا بخواد فقط چند تا سوال: ١- شما نوشتي ق مربا و ق چاي خوري. پيمونه هاي اندازه گيري تا جاييكه ميدونم ق مربا خوري ندارن. پس منظور شما همين قاشق هاي معمول آشپزخونه است؟ اگه اينطوره بايد سرپر باشه يا سرخالي؟ ٢- اگه قالبمون تفلون باشه بازم لازمه كاغذ روغني بندازيم؟ ٣- اگه قطر قالب ٢٣ باشه ولي ارتفاعش زياد باشه ميشه؟

نسترن. م

اگه به دخترا بگم توکیک هویج داره نمیخورن که. منم هیچی نمیگم تابخورن. یه بارم کبک کدو حلوایی درست کردم عالی شد خور ن بعد که فهمیدن توش کدوحلوایی داره دیگه نخوردن. موجودات عجیبی هستن. خبرشو بزودی میدم بهت. ممنون ترلان جون

نسترن. م

ترلان جون درست کردم عاااااالی شد. فقط بدون اجازه ی شما دوتا تغییر در ترکیبات دادم. اول این که آردو دو پیمانه ریختم. حس میکردم اگه دوونیم پیمانه بریزم زیادی سفت میشه. دوم اینکه اول شکر و تخم مرغو خوب زدم حجیم و کرم رنگ که شد روغنو کم کم ریختم. اصلا من وقتی اول شکرو تخم مرغومیزنم فکر میکنم کیک بهتری میشه. چرا بعضی وقتها اول روغن وشکرو میزنن وتو بعضی دیگه اول تخم مرغ وشکرو میزنن؟؟؟؟