کاپ کیک نارگیلی

مواد لازم:

آرد سفید ............................... یک و نیم پیمانه

پودر نارگیل ............................. نصف پیمانه

شیر نارگیل ............................. نصف پیمانه

شیر (معمولی) ....................... یک چهارم پیمانه

شکر ...................................... نصف پیمانه

کره ........................................ ١٠٠ گرم

تخم مرغ درشت ....................... ٢ عدد

بکینگ پودر ..............................  ٢ ق چ

وانیل ....................................... نصف ق چ

نمک ........................................ یک چهارم ق چ

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ١٧٠ درجه گرم کنید و کپسول های کاغذی رو تو قالب کاپ کیک بچینید. (نیازی به چرب کردن نیس)

زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید. سفیده رو به تنهایی بزنید تا سفت شه. بعد کم کم شیر و وانیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید.

تو ظرف دیگه ای کره، زرده، شکر و شیر نارگیل رو با هم اونقدر بزنید تا رنگش روشن شه. (حدود ۵ دقیقه)

آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و سه چهار بار الک کنید تا کاملاً سبک و هوادهی بشه.

پودر نارگیل رو به مایه زرده اضافه کنید. بعد به تدریج آرد رو بریزید تو مایه و با کاردک هم بزنید.

هم زدن در واقع باید به صورت فولد کردن باشه. یعنی به صورت دورانی کاردک یا قاشق رو از زیر مایه بیارید بیرون و هر چی درمیاد رو بریزید روی مایه و وسطش! این کار رو با ظرافت و سرعت باید انجام بدید.

وقتی ذرات آرد کاملاً با مایه ترکیب شدن، سفیده رو دو سه نوبت به مایه اضافه کنید و هر بار وقتی کاملاً مخلوط شد بقیه ش رو اضافه کنید.

می تونید آخر سر حدود ١ ق غ سرخالی ترافل رنگی یا کانفتی بریزید تو مایه و خیلی سریع یه هم کوچولو بزنید تا مخلوط شه. (قبل از این که رنگش تو مایه پخش شه!)

از مایه کیک بریزید تو کپسول های کاغذی ولی پر نکنید. فقط دو سوم کپسول باید پر بشه.

قالب رو بذارید تو فر و به مدت تقریباً ٢۵ دقیقه بپزید. (زمان پخت از فر تا فر فرق می کنه. ممکنه کاپ کیک شما تو ٢٠ دقیقه یا ٣٠ دقیقه آماده بشه) به محض این که پخت بیارید بیرون تا خشک نشه. (مال من یه کم بیشتر مونده بود، چون زنگ فرم به موقع صدا نداد و متاسفانه یه مقدار دیر رفتم سراغشون با این حال خوب شده بود. ولی شما نذارید زیاد بمونه و بهتره به محض پخت بیارید بیرون)

ببینید چه قشنگ پف می کنه!!

میتونید کاپ کیک ها رو به صورت ساده سرو کنید، می تونید هم روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کنید. در هر صورت خوشمزه و پفکیه!

و اونقدر نرمه که با یه فشار کوچولوی دو سر انگشت به این شکل در میاد!!

نوش جان! قلب

/ 65 نظر / 198 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شادی

کجایی ترلان جون. خبری ازت نیست. [سوال]

نغمه

سلام خانومی میبینم که تو این چندوقت که من نبودم , نیومدی.؟؟؟ هرجا هستی خوش باشی ولی ما رو یادت نره هااااا.

الی(المیرای اولی)

سلام ترلان جون.. من باز اومدم با یه سوال جدید!!! [نیشخند] ببخشید هاااا!!! میخواستم تشکر کنم بابت دستور این کیک خوشمززززززه [ماچ] [گل] امروز درستش کردم فوق العاده خوب بود [چشمک] سوالم اینه که آیا میشه شکر کیک رو یه کم بیشتر کرد؟؟ اگه آره تا چه حد بیشتر؟؟ آخه حس کردم این کیک شیرینیش نسبت به بقیه کیک ها کمتر بود، نظر شما چیه عزیزم؟؟ به نظرت اگه شیرین تر بشه بد نمیشه؟؟؟ اگه بخوام شکرو زیاد کنم باید چقدر بیشتر کنم بعد توی باقی دستورش تغییری ایجاد نمیشه؟؟ [سوال] ببخشید اگه اذیتت کردم با سوالام [ماچ] مـــــــــــــــرسی [گل]

الی(المیرای اولی)

قربووووووووووونت برم مرسییییییییییییییییی [ماچ]

گلی

همین شیر نارگیله نوشتم خریدم توی کامنتای پایینی .... هنوز دارم ! بخوام اینو درست کنم خب نصفشو میریزم توی کیک ، بقیه اش که در قوطی باز شده ... بذارم تو فریزر ؟ !

گلی

خب ..... با بقیه اش بگو چیکار کنم تا این کاپ کیکو بدرستم ! میرم سر وقت شکلاتی ها ..... حالا ببین کی گفتم!

گلی

درست کردم . خیلی خوشمزه شد ..... مرسی ! بقیه شیر نارگیلا رو هم سر نکشیدم که .... مگه منم مثل تو شیکمو هستم ! [نیشخند] نگهداشتم پنجشنبه باهای تای کاری مرغ بپزم ![مغرور]

نسترن. م

ترلان جان رفتم شیر نارگیل بخرم ولی پیدانکردم. یه سؤال آیا شیر نارگیل مثل شیر عسلی تغلیظ شده که تو کیکها استفاده میشه چیز خاصیه یا نه یه چیزی مثل شیرموز وشیر توت فرنگیهایی که سوپر ها دارند؟؟؟؟ بعدش هم اگه شیر نارگیل پیدا نکردم چه کار کنم؟نمیشه خودم شیر نارگیل درست کنم؟؟ یه سؤال دیگه ترافلهای من ازین ریز ریزها که حالت خورد خورد داره وگرد نیست بریزم از همینا یا نه؟؟ ممنون ترلان جان[ماچ][قلب][گل]

نسترن. م

ترلان جون این کاپ کیکهارو درست کردم خیلی خوب شد. شیر نارگیل هم پیدا کردم. ولی چون نصف پیمانه لازم داشتم بقیه ش مونده. بذارم فریزر خراب نمیشه؟