نان سیاه دانه دار

مواد لازم برای 8 عدد نون:

آرد سفید ............................... 3 لیوان

نمک ...................................... نصف ق چ

خمیر مایه ............................... نصف ق م

شکر ....................................... 1 ق غ

سیاه دونه ................................. 1 ق غ

تخم مرغ درشت ......................... 1 عدد

آب ولرم ..................................... حدود 1 الی یک و یک چهارم لیوان

 

طرز تهیه:

همه مواد رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید. اگه دیدید خیلی سفته مقدار کمی آب اضافه کنید و اگه خیلی چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید. روی خمیر رو بپوشونید و به مدت 20 دقیقه استراحت بدید.

تابه صاف و مسطحی رو روی حرارت بذارید تا داغ بشه. خمیر رو به 8 گلوله مساوی تقسیم کنید.

سطح کار رو کمی آردپاشی کنید و هر گلوله رو با وردنه با ضخامت تقریباَ 1-2 میلیمتر باز کنید.

سطح تابه رو خیلی خیلی کم چرب کنید و نون رو بپزید. یه طرفش که پخت برگردونید تا اونورش هم بپزه. پخت هر نون تقریباَ 3-4 دقیقه طول می کشه.

نون ها رو پس از پخت توی ظرف درداری بذارید تا نرم بمونن.

من با این نون ساندویچ برگر مرغ درست کردم که در پست بعدی آموزش خواهم داد!

امیدوارم این نون های خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید.

نوش جان! قلب

 

منبع: فروحه الامارات

/ 7 نظر / 323 بازدید
الهام

کلا منظورت از لیوان پیمانه است؟ یا لیوان دسته دار فرانسوی ها؟

نسترن. م

ترلان جان شما وقتی چونه هاتو باز میکنی خیلی ارد پاشی نمیکنی خوب خمیرت نمیچسبه به سطح کار؟؟من اگه حسابی ارد زیر کار وروی خمیر نپاشم خمیرم به سطح کار و وردنه میچسبه. نونهای من خیلی خوب میشه ولی اینکه کمی اردی هست وبعد از پخت هم کمی آردیه دوست ندارم. ممنون ترلان جووووون

نسترن. م

یه سؤال دیگه تو وقتی خمیرت عمل اومد وچونه کردی به چونه ها یه استراحت کوچولو میدی. خوب بعد که میخوای چونه رو باز کنی ورش میداری میذاری رو سطح کار باز میکنی یا دوباره چونه رو ورز میدی و پفشو میگیری بعد رو سطح کارت میذاری باز میکنی؟؟؟میخوام ببینم خیلی فرق میکنه که چونهرو دوباره ورز بدیم با نه؟؟؟؟ کلا دنبال یه راهیم برای کمترارد پاشی کردن موقع باز کردن خمیر. خمیرم اصلا چسبنده نیست ها ولی موقع باز کردن باید ارد بپاشم واینو دوست ندارم. نونوایی ها ارد نمیپاشن. خودم دیدم[سوال][سوال][سوال]

فاطمه

سلام. از روی دستور شما تارت درست کردم عالی شد. واقعا ازتون ممنونم. آموزش هاتون بی نظیره. موفق باشید.

افسانه

سلام ترلان جون.بسیار بسیار عالی ودوست داشتنی وخوشمزه.واقعا تکی عزیز دلم.[دست][دست]

شبنم

مرسی. مطمئنم شوهرم عاشقش می شه.

اشرف

ترلان خانم سایتتون رو تازه پیدا کردم چقدر عالی چقدر عالی آفرین . من عاشق غذاهاتون شدم دستور پختتون و عکسای مراحل رو گذاشتین عالیه چند تا رو امتحان کردم و عالی بودن مرسی از این همه هنر و حوصله